Kolega krivo prozivate, ja nikad nisam glasao za građevinare. Osim jednog nelikvidnog koji nije potonuo ni cent
Jesi ti lud il se drogiraš?
[/quote]
[cry] [bye] [bye] Gdje su sada DELUX , kanabis, fajrunt i ostali forumaši koji su nagovarali na kupnju građevinara i tako oštetili forumaše koji su ih poslušali. Meni je savijest čista tko je mene slušao odavno je prodao građevinare i tako izbjegao sve ove minuse iz dana u dan . Isto tako se pod hitno treba riješiti Leda samo pogledajte kupnju tu će biti idući veliki pad .Danas Tehnika i Ingra mogu vrlo lako i u negativnu blokadu. To za nikoga nije dobro ali je realno stanje na našoj burzi. [cry] [bye] [bye]
[/quote]
A croman?
[/quote]
kroman…a joj..ne bih ga sada profilirao jer to nema smisla pošto je otišao a i postoji mala šansa dami na privat pošalje brojeve za sljedeće kolo binga..normalo ako je count dobar i ako postoji pozitivna divergencija na grafu.. [thumbsup]
A croman?
[/quote]
kroman…a joj..ne bih ga sada profilirao jer to nema smisla pošto je otišao a i postoji mala šansa dami na privat pošalje brojeve za sljedeće kolo binga..normalo ako je count dobar i ako postoji pozitivna divergencija na grafu.. [thumbsup]
[/quote]
ne… tebi necu poslat nista [thumbsup]
ali Delux je dobio … mail
A croman?
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[thumbsup] [thumbsup]
Hvala prijatelju!
Blago ti se! [cry]
[lol]
A croman?
[/quote]
[/quote]
[/quote]
još si tu??? hebe se tebi kad ne radiš nigdje pa možešvisit stalno na poslovnom [thumbsup]
još si tu??? hebe se tebi kad ne radiš nigdje pa možešvisit stalno na poslovnom [thumbsup]
Imas krivo Lanica…radim…na svedskoj burzi (nema lakseg posla..kuci si i preko interneta…radis )
[thumbsup]
*kaffepaus
obožavam kad napiše neš na švedskom…sigurno je prosto.. znači nezaposlen si? joj, meni joj…nego znači egistencija ti ovisi o mjesečnom prinosu na omx/crobex jel tak? brate mili da je meni tak i ja bi crto ko lud [thumbsup]
a napisao si da ne podnosiš ulizice, ccc [smiley]
obožavam kad napiše neš na švedskom…sigurno je prosto.. znači nezaposlen si? joj, meni joj…nego znači egistencija ti ovisi o mjesečnom prinosu na omx/crobex jel tak? brate mili da je meni tak i ja bi crto ko lud [thumbsup]
hehe
sta da kazem..divim vam se…sa svim problemima sto ih ima u HR a vi ste puni humora [thumbsup]
Nema tu problema …lanica…ni jednih ni drugih
….meni to zvuči kao pauza za kavu….
[/quote]
ma da? kaj stvarno? ti mora da si ko Bandić…poliglota