BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim da se pogoduje drukanju na dole na ovom forumu, konkretno na HDEL, ovom drukeru deluxu poruke odmah na tapeti, a mi ostali moramo čekat da nas moderator odobri. Pa koji je to kurac, i prosli put mi je poruka prebačena u " bez cenzure" nešti,kao da sam nekoga vrijeđao. Šta ,nesmiju se koristit riječi kao "kurac, jebote" itd, mi smo hrvati kao kulturan narod ??? Daj nemojte me jebat, ovaj udav mjesecima druka, laže da je pun ko brod,obmanjuje, proziran je, originalni nick mu je ekonomist1, pušioničar sa ledom. NAJVAŽNIJA STVAR,ŽELI KUPITI DIONICU HDEL I TEHNIKE ! I VI MU POGODUJETE !!! HALO

Legendo.. [thumbsup]

I mene se cenzurira non stop.. Većina postova se obriše.
Ok je jedino ako pišem kao stroj, mišljenja ili reakcije na druge postove se uglavnom brišu.
Meni barem..
[/quote]

A šta ću, naprosto sam bio isprovociran , pa šta je previše je previše … ovaj doslovno spama forum svakodnevno i svima se popeo na vrh glave sa svojim subjektivnim sranjima. Nema nikakve reakcije od strane moderatora da ga se sankcionira. Užas

Vidim da se pogoduje drukanju na dole na ovom forumu, konkretno na HDEL, ovom drukeru deluxu poruke odmah na tapeti, a mi ostali moramo čekat da nas moderator odobri. Pa koji je to kurac, i prosli put mi je poruka prebačena u " bez cenzure" nešti,kao da sam nekoga vrijeđao. Šta ,nesmiju se koristit riječi kao "kurac, jebote" itd, mi smo hrvati kao kulturan narod ??? Daj nemojte me jebat, ovaj udav mjesecima druka, laže da je pun ko brod,obmanjuje, proziran je, originalni nick mu je ekonomist1, pušioničar sa ledom. NAJVAŽNIJA STVAR,ŽELI KUPITI DIONICU HDEL I TEHNIKE ! I VI MU POGODUJETE !!! HALO

Polako kolega

Samo vi vrijeđajte..

Meni je jasno da ste nervozni zbog brutalnih minusa..
Kupovali ste HDEL PO 350 i THNK po 2200

Ja sam vam tada savjetovao da prodate, vi ste se zajunili i kupovali ( još ste napisali da ste bili pod utjecajem alkohola)

A dobro polako ali sigurno HDEL I THNK putuju ka targetima koje sam naveo prije pola godine

Lijep pozdrav i nemojte se puno živcirati

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

[thumbsup] Jadnici isprovocirani pa niste samo vi i ja sam svakodnevno isprovociran čitajući vaše laži i navlačenja. O spamanju i zatrpavanju teme pravi ste stručnjaci. Što se tiče pada tržišta od još – 20 % morate se obratiti stručnjacima koji su kompetentniji od vas i mene. Drugo morate se žaliti onima koji objavljuju tekstove tih stručnjaka , pa počmite odmah sa : business.hr, sebiz.eu , Lider Press itd. Pošto ste baš vi iznervirani a vi ste sila zabranite im da objavljuju za vas tako uznemiravajuće vijesti. Isto tako nazovite amerikance i zabranite da ruše cijenu dionica kod sebe jer vas to uznemiruje. I na kraju sve u svemu nadam se vi će te to brzo riješiti jer ipak ste vi face od formata. [kiss] [tongue]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Ajmo ekipa koja trguje u USA kakve su vam frizure, ima li suza???????????????

[img]http://www.zwatla.com/emo/2007/gros-emoticones-002/161.gif[/img]

Premješteno iz teme: THNK (Tehnika d.d.)

Dok sve dionice padaju B R U T A L N A dionica TEHNIKE se fantasticno drzi i cak RASTE!
Iduci tjedan ocekujemo odmah na otvaranju brutalan rast,to je ocito za podcjenjenu dionicu Tehnike.
Uf,ovo je zabavno,mogao bih se cak i naviknuti [smiley]

B R U TA L N O raste ma nemoj me zezati misliš kao što ste digli IGH i sad se veliki iskrcao minus je veći nego je bio to čeka i Tehniku sad će ti tek krenuti u pravi minus. [cry] [bye] [bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Kolega , jel smazan nalog na LKPC na 1950 Kn , neki dan si se kladio da bude :-)))))

Dok sve dionice padaju B R U T A L N A dionica TEHNIKE se fantasticno drzi i cak RASTE!
Iduci tjedan ocekujemo odmah na otvaranju brutalan rast,to je ocito za podcjenjenu dionicu Tehnike.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Sljedeći će tjedan ekipa garant probat načeti dosad stabilan poredak Top 10 THNK-R-A. Pitam se samo tko će za stečajnog upravitelja [lol]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

To si sanajao ili o kojem ti to rastu govoriš pogledaj si malo koliki će ti biti minus na Tehnici pred zatvaranje burze a idući tjedan bolje nemoj niti gledati.

[thumbsup] Jadnici isprovocirani pa niste samo vi i ja sam svakodnevno isprovociran čitajući vaše laži i navlačenja. O spamanju i zatrpavanju teme pravi ste stručnjaci. Što se tiče pada tržišta od još – 20 % morate se obratiti stručnjacima koji su kompetentniji od vas i mene. Drugo morate se žaliti onima koji objavljuju tekstove tih stručnjaka , pa počmite odmah sa : business.hr, sebiz.eu , Lider Press itd. Pošto ste baš vi iznervirani a vi ste sila zabranite im da objavljuju za vas tako uznemiravajuće vijesti. Isto tako nazovite amerikance i zabranite da ruše cijenu dionica kod sebe jer vas to uznemiruje. I na kraju sve u svemu nadam se vi će te to brzo riješiti jer ipak ste vi face od formata. [kiss] [tongue]

Odlično spamate pa ne stignete pročitati ono najbitnije [pray] [kiss] [tongue]

Kolega , jel smazan nalog na LKPC na 1950 Kn , neki dan si se kladio da bude :-)))))
[/quote]
Ja sam iskrcao na puno većim razinama i to javno objavio na temi šta smo tržuli, kad sam čuo šta Pavlović priča na Radio Ploče ja sam zbrisao.

[/quote]
Ja sam iskrcao na puno većim razinama i to javno objavio na temi šta smo tržuli, kad sam čuo šta Pavlović priča na Radio Ploče ja sam zbrisao.
[/quote]
[undecid]dali to znači da od ove dokapitalizacije neće biti ništa ili?

New Report

Close