BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

samo ti gradi poziciju. Hidra je za vrijeme Juge brojala 20 000 zaposlenika. Sada broji 10 puta manje. Unazad 5 godina povećali su kapital i rezerve za NIŠTA. Rasprodao si JNAF po 2000 i kupuješ ovo da se zaštitiš od "depresije". bravo majstore [thumbsup]

koju zaradu kolega Virig… ovaj Ivek? Onaj JNAF što ste prodavali po 2000? Bravo kolega, odličan izlaz, nema šta.

Kolega Gubernator, ako ulazis na 1100 – 1200 a izlazis nakon par mjeseci na 2000 meni se to cini kao solidan prinos. Pitajte kolegu Febu kada sam izlazio, on misli da tocno zna. [thumbsup]

A i neke je na 2500 zanimalo koliko jos komada imam pa su to istrazivali po SDA. Mozda su stogod i nasli. Ali sumnjam da su nasli sve. [cool]

Znate li koliko cega imam sada? Imam li uopce sto? Pa nisam valjda full u cashu? Tko bi znao? Mozda sam pod skrbnickim? Mozda na rodbinu? Ima puno pitanja zar ne. Sve je ovo kolega virtualna realnost koja pruza razne mogucnosti. Treba ulagati u znanje. Ali znanja bez iskustva nema!

MY PRECIOUS!!!!

koju zaradu kolega Virig… ovaj Ivek? Onaj JNAF što ste prodavali po 2000? Bravo kolega, odličan izlaz, nema šta.

Kolega Gubernator, ako ulazis na 1100 – 1200 a izlazis nakon par mjeseci na 2000 meni se to cini kao solidan prinos. Pitajte kolegu Febu kada sam izlazio, on misli da tocno zna. [thumbsup]

A i neke je na 2500 zanimalo koliko jos komada imam pa su to istrazivali po SDA. Mozda su stogod i nasli. Ali sumnjam da su nasli sve. [cool]

Znate li koliko cega imam sada? Imam li uopce sto? Pa nisam valjda full u cashu? Tko bi znao? Mozda sam pod skrbnickim? Mozda na rodbinu? Ima puno pitanja zar ne. Sve je ovo kolega virtualna realnost koja pruza razne mogucnosti. Treba ulagati u znanje. Ali znanja bez iskustva nema!
[/quote]

Daj mu reci koliko si JNAFa na kojoj cijeni istresao pa da se pozdere od muke. [wink]

Kolega ivek, ne znam da li ste upoznati,ali kolege iz sindikata su se zadnjih par dana uspjeli iskrcati na Lokalnom dnu, a tu mislim na kolegu De Luksa, kolegu Vilima i kolegu Plavoga .
Zar ne vidite kako cijuču?
LKPC-ćorak,ULPL-ćorak,JNAF-ćorak,DLKV-ćorak
Pa nije li to predivno?
Zamislite samo kako je to iskrcati se na Lokalnom dnu nakon što ste mjesecima pričali o bullu i onda kad bull dođe a vi u rukama držite samo Jutarnji list u kojem piše: "Crobex uzletio 3%".
Pa može li gore?

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

El Febo, 05.01.2010. u 18:47
Pitajte kolegu Febu kada sam izlazio, on misli da tocno zna

Boli me salgija ko je di izlazio a ko ulazio. Misliš da nemam drugog posla nego
se baviti nečijim ulascima i izlascima. Aj živio.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Anonimno, 06.01.2010. u 09:58
Pitajte kolegu Febu kada sam izlazio, on misli da tocno zna

Boli me salgija ko je di izlazio a ko ulazio. Misliš da nemam drugog posla nego
se baviti nečijim ulascima i izlascima. Aj živio.
[/quote]

Aj dobro. Samo mi objasni zasto si tako panicno zvao i pitao svako malo koliko jos imam i koliko cu iskrcavati. Nego, tko je to trazio moje pozicije po SDA???? [wink]

MY PRECIOUS!!!!

Daj mu reci koliko si JNAFa na kojoj cijeni istresao pa da se pozdere od muke. [wink]

Necu, budu decki ponovili gradivo. Misle da je Dinko na 1000 bez veze!!! [cool]

MY PRECIOUS!!!!

Kolega ivek, ne znam da li ste upoznati,ali kolege iz sindikata su se zadnjih par dana uspjeli iskrcati na Lokalnom dnu, a tu mislim na kolegu De Luksa, kolegu Vilima i kolegu Plavoga .
Zar ne vidite kako cijuču?
LKPC-ćorak,ULPL-ćorak,JNAF-ćorak,DLKV-ćorak
Pa nije li to predivno?
Zamislite samo kako je to iskrcati se na Lokalnom dnu nakon što ste mjesecima pričali o bullu i onda kad bull dođe a vi u rukama držite samo Jutarnji list u kojem piše: "Crobex uzletio 3%".
Pa može li gore?

Zaskočili su sami sebe iz zasjede……..hahahahahahaha……

http://www.kucilooro.webs.com/

danas se vozi jedna dionica
na sljemenu
nek tamo svi kojima je lupila žderačina okušaju targete hehehe

Postanite Eu-robovi

zna li netko zasto ATX danas ne radi?
Nije li mozda Austrija veca katolicka zemlja od nas!? [sealed]

imam par grafova i razmisljanja koja nemaju veze s tehnickom analizom, pa bi ih cistunci rastrgali na toj temi.
zato to stavljam ovdje na garbage can o dionicama na ovom forumu, da prostor dijele s drukerima i slicnim sadrzajima.
evo najgori moguci scenario jednog ulagaca: na ovom grafu za crobex su (najvjerojatnije, jer ne moze se iskljuciti nekakvo strasno dno u koje ja ne vjerujem): ako ste bili glupi i kupovali na vrhu vrijeme potrebno da crobex opet dostigne istu razinu (crvena crta) i vrijeme potrebno da crobex prodje tu razinu i nikada se vise ne vrati na nju (plava crta). strelice znace da te tocke nisu dostignute.
izvorno sam ovo napravio za dow i jos neke indekse, najgore je bilo nakon velike depresije 1929, tada se povrat u nulu cekao vise od dvadeset godina. zanimljivo je da su na godisnjoj razini istovremeno se desio i prvi prolaz prethodnog vrha i tocka nepovrata. za luzere postoje olakotne okolnosti: ako ste reinvestirali dividendu vrijeme cekanja se skracuje, osim toga tesko da su i najveci luzeri bas sve kupili u vrhu.

Vidi koliko je Europa crvena, spasio nas opet praznik.

"Zlatno doba" burze je prošlo. To je bio san, sad slijedi java.

New Report

Close