BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
hi inverter!

molim te za odogovor:

zasto pada dalekovod?
placam veliku porzicju cevapa za info:)

zbog enormne netransparentnosti koja je mene u petak natjerala da ga se riješim (75%)…

eto samo to…
– ništa o dobivenom poslu da jutarnji nebi strao
– ništa o fin izvješću a trebalo je biti u petak, jer je no bio u čet

i tako dalje i tako dalje
[/quote]
i kako vidis razvoj tecaja dalekovoda do kraja godine?
upravo mislim da su mnogi prodavali upravo zbog takvog stajališta ko što ti imas-netko prodaje drugi kupuje:)
i smatram ako da je dalekovod prezivio atakiranje na sell/tu me isprai ako sam u krivu)
bio je na 407,i vratio se na 413.

dan poslje sutra

Još jedan od ovih kaj daju targete od 1000 kuna i prodaju kuće da mogu dokupiti je gospon pobjeda.Svaki dan trubi drugu pjesmu i svaki puta kupi DLKV na vrhu i onda priča bajke o neviđenim poslovima za koje on ima "info" ali ih neće objaviti.
I onda nakon što mu DLKV padne 10% proda i opet čeka vrh da može kupiti.
Još mi tam na temi TA i grafove stavlja i razbacuje se sa ciframa za S&P 500.

Evo malo "sabranih djela" i kronologija zadnjeg slučaja sa teme DLKV:

16.09. pobjeda-"+ dlkv do kraja..nemam više casha niti na računu niti kod brokera…hehehe samo dlkv"

18.09. pobjeda-"još ima nešto o čemu nebum niš rekao da ne nahebem bez razloga..
molio sam vas da ne prodajete, ali većina jest…niste trebali…"

19.09. pobjeda-"Samo budite strpljeni i ponavljam nemojte nasjedati na jutarnji.hr, brankica aka baron i razne čudake koji drukaju jer ih nekaj mući u životu, a mi IDEMO DALJE
heheheh"

30.09.slavenijus postavlja slijdeće pitanje na temi dlkv:

"baš me interesira koji su realni razlozi ekipe koja ulazi u ovu dionicu na ovim razinama osim sto se nada da će špekulantski narasti, pe 37, afer sa hep-om, dobit joj može pasti bez problema na 20 a da ne pričam o zaduženosti, molim demant baš si razmišljam da podebljam ulaz u njoj"

pobjeda odgovara:
"gledaj sutra fin izvješće pa će možda tvoji mali mozgić shvatiti zakaj..a di ti ulaziš? u brodare?
a definitivno gledaj razlog zbog kojeg se otvara poslovnica u Švedskoj…
p.s. natječaj je riješen na NO plinacro i sve je pod kontrolom…posao je dobiven."

I onda danas 04.10. na pitanje korisnika roso:

"molim te za odgovor:
zasto pada dalekovod?
placam veliku porzicju cevapa za info:)"

pobjeda odgovara:

"zbog enormne netransparentnosti koja je mene u petak natjerala da ga se riješim (75%).."

Kak je to jadno,deca

jaal je napiusao:…potpisan ugovor s LIBIJOM…ima posla za sljedećih 5 godina…montaža zaštitnih "bankina" na njihovim autocestama…a to nitko nije komentirao…

moje pitanje:JELI OVO ISTINA?

dan poslje sutra

Moderatori dajte brankici neki honorar. Pa analizira za vas forumaše.aktivna na mnogim temama.
Pa dajte joj bar rokovnik i kapu s logom.
Zaslužila je!

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Još jedan od ovih kaj daju targete od 1000 kuna i prodaju kuće da mogu dokupiti je gospon pobjeda.Svaki dan trubi drugu pjesmu i svaki puta kupi DLKV na vrhu i onda priča bajke o neviđenim poslovima za koje on ima "info" ali ih neće objaviti.

16.09. pobjeda-"+ dlkv do kraja..nemam više casha niti na računu niti kod brokera…hehehe samo dlkv"

18.09. pobjeda-"još ima nešto o čemu nebum niš rekao da ne nahebem bez razloga..

19.09. pobjeda-"Samo budite strpljeni i ponavljam nemojte nasjedati na jutarnji.hr, brankica aka baron i razne čudake koji drukaju jer ih nekaj mući u životu, a mi IDEMO DALJE
heheheh"

"baš me interesira koji su realni razlozi ekipe koja ulazi u ovu dionicu na ovim razinama osim sto se nada da će špekulantski narasti, pe 37, afer sa hep-om, dobit joj može pasti bez problema na 20 a da ne pričam o zaduženosti, molim demant baš si razmišljam da podebljam ulaz u njoj"

pobjeda odgovara:
"gledaj sutra fin izvješće pa će možda tvoji mali mozgić shvatiti zakaj..a di ti ulaziš? u brodare?
p.s. natječaj je riješen na NO plinacro i sve je pod kontrolom…posao je dobiven."

"molim te za odgovor:
zasto pada dalekovod?

pobjeda odgovara:

"zbog enormne netransparentnosti koja je mene u petak natjerala da ga se riješim (75%).."

Kak je to jadno,deca

ok ekipo:jaal j eupravo na foru napisao:…potpisan ugovor s LIBIJOM…ima posla za sljedećih 5 godina…montaža zaštitnih "bankina" na njihovim autocestama…a to nitko nije komentirao…

recite mi kuda ide dalekovod?????

dan poslje sutra

Moderatori dajte brankici neki honorar. Pa analizira za vas forumaše.aktivna na mnogim temama.
Zaslužila je!

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Zaslužila je!

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
[/quote]
…i ja se pridružujem…Brankica je [thumbsup]

iwt je u istanbulu izjavio da je kriza podpuno iza nas za 10-12 mj

dan poslje sutra

heheheh"

pobjeda odgovara:

"molim te za odgovor:
zasto pada dalekovod?

pobjeda odgovara:

Kak je to jadno,deca

JADNO!DA!
hebeš covijeka koji nema svoj stav-reci sorry ekipo zahebo sam se:))))

dan poslje sutra

Sad bi se mogli lagano sramit (crvedniti) ponedeljak, utorak i srijedu a u četvrtak i petak kad svijet krene up mi ćemo laganini piti pivicu i uživati u zasluženom odmoru. [tongue]

Greenspan: Rast će biti veći nego što se očekivalo
Business.hr
05.10.2009 10:21

Bivši čelnik američkih Federalnih rezervi Alan Greenspan tvrdi da će američka ekonomija u trećem kvartalu ove godine zabilježit veći rast nego što su mnogi analitičari dosad očekivali, a taj pozitivan pomak pratit će nažalost i porast nezaposlenosti od 10 posto.
Greenspan drži da će doći do rasta od 3 posto, što je više od prijašnjih očekivanja koja su se kretala oko 2,5 posto. Što se nezaposlenosti tiče, kazao je da sadašnja stopa od 9,8 posto, koja je iznesena u zastrašujućem rujanskom izvješću, sigurno ide prema gore te da će probiti granicu od 10 posto.
Zadnji podaci o nezaposlenosti čini se da su natjerali američku administraciju da se ozbiljno uhvati u koštac sa stvaranjem novih radnih mjesta. Greenspan podržava takav plan, ali ga smatra preuranjenim, jer podrazumijeva dodatne proračunske rashode.
S druge strane, podsjetio je kako je u okviru prvog plana za ozdravljenje ekonomije potrošeno tek 40 posto od predviđenih 787 milijuna dolara, što naravno nije dovoljno za podizanje posustalog gospodarstva.
Greenspan je nadalje podržao kratkoročne korake u pogledu nezaposlenih, uključujući povećanje naknade za one nezaposlene, koji su nakon dobivenog otkaza već mjesecima na burzi rada, a ujedno je izrazio i zabrinutost zbog mnogobrojnih ljudi koji su bez posla više od šest mjeseci.

Američki futuresi zeleni link :Vaš link
Europske burze zelene link :Vaš link

Ovo su pravi dani za kupnju i ukrcaj u podcjenjene a odlične dionice s odličnim poslovnim rezultatima.Kao što su Ledo, Zvijezda ,Ingra, Slatinska banka , Atlas, Hrvatski duhani itd.Tjedni pred nama bit će sve zeleniji stoga maksimalni dokup.

ZSE EQUITY PREVIEW
Zagrebačka burza: Globalna tržišta sugeriraju pozitivni preokret
6.10.2009 9:33:33

ZAGREB – Povlaštene dionice Adrisa "potiho" napreduju prema 300 kuna, porasle su pet puta u šest dana.

EU burze rastu link : Vaš link

Američki futuresi rastu link :Vaš link

Baš kao što sam i jučer govorio ali naivci nisu poslušali nego slušaju drukere i prodaju dionice pred veliki rast.Ovo su pravi dani za kupnju i ukrcaj u podcjenjene a odlične dionice s odličnim poslovnim rezultatima.Kao što su Ledo, Zvijezda ,Ingra, Slatinska banka , Atlas, Hrvatski duhani itd.Tjedni pred nama bit će sve zeleniji stoga maksimalni dokup.

New Report

Close