Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
Nije sigurna, sve sama nagađanja. I ovo što pišu za datume D day-a su samo nagađanja …
Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
Mišljenja sam da dividenda nije upitna,samo je pitanje kolika će biti…ipak uprava i nadzorni imaju količine o kojima mi možemo samo sanjati,stoga,u interesu im je. Bilo bi lijepo da bude oko 100kn po dionici, al ipak mislim da ćemo morat biti zadovoljni i sa 50kn.
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
opustite se, ja znam kad je vrijeme za kupnju, ili prodaju, tko je prodao kad sam napisao izišao je iznad 2200…a KUPIO PO 1300
napisat cu kad budem poceo kupovati
opustite se, ja znam kad je vrijeme za kupnju, ili prodaju, tko je prodao kad sam napisao izišao je iznad 2200…a KUPIO PO 1300
možeš li staviti link kad si to stavio da treba prodavati? Ja redovito pogledam ovu temu gdje si obećavao, ali ništa od toga… A sve čekam tvoj signal za prodaju. [undecid]
možeš li staviti link kad si to stavio da treba prodavati? Ja redovito pogledam ovu temu gdje si obećavao, ali ništa od toga… A sve čekam tvoj signal za prodaju. [undecid]
[/quote]
Pa jel dao signal za prodaju ili nije?
[/quote]
Pa jel dao signal za prodaju ili nije?
[/quote]
Ja ga ne vidjeh, a sve revno pratim njegovo pisanje, ne bi li štogod uhvatio i na vrijeme rasprodao… Dat će ko još neki kad već umre baba s kolačima [thumbsup]
je knele je napisao na sta smo danas trzili kad je istresao prvu polovicu,bilo je dan prije pada od 6%…
napisao je kolega dizelas sve crno na bijelo
al za peh ga taj dan nisam citao
cekal sam pp al eto cekam drugi val
nadam se ubrzo
pozdrav svima osim onoj bagri na ewt
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink] Danas ide klasično sakupljanje dionica od malih i naivnih. Prvo rušenje dionica i rasprodaja a kasnoje veliki rast istih. [thumbsup]
[thumbsup]Wall Street rastom od preko 2,5 posto nagradio očekivani oporavak gospodarstva
Ovo si napisao taman kad je Crobex bio oko 2.200… A sad je 1.900… Stvarno su prodavači taj dan bili naivni.
zašto u HR niti jedno investicijska tvrtka nije otvorila bear fond, bilo da indeksira grobex, bilo građevinu, bilo transport, ili X2 ili X3. To bi za nas Hrvate bila najtrgovanija ‘dionica’. Volatilnost nam nikad nije bila strana. Najčešće na dolje.
zašto u HR niti jedno investicijska tvrtka nije otvorila bear fond, bilo da indeksira grobex, bilo građevinu, bilo transport, ili X2 ili X3. To bi za nas Hrvate bila najtrgovanija ‘dionica’. Volatilnost nam nikad nije bila strana. Najčešće na dolje.
Zato što ne postoji mogućnost short sellinga niti trgovanja opcijama.