koja je osjetno manja od zadnje – te me ništa ne bi čudilo da IGH otvara sa 3100
a INGRa – blokada do 10.05.h
Zašto očekuješ blokadu na INGRI? Vijest, razlog?
[/quote]
…imam ingru…volio bi da ide u zelenu blokadu, ali se bojim da neće biti tako…ak krene dole, rješavam se uz manju dobit pa čekam za ponovni ukrcaj…ak krene gore ostajem ali da li ću dokupiti, nisam siguran…sretno svima…i PAZITE NA SVOJ NOVAC… [thumbsup]
Tomica ima novu ljubav, zove se povrat na kapital…………… [wink]
http://www.seebiz.eu/hr/analize/viadukt-ostvario-veci-povrat-na-kapital,41309.html
…kolika je dividenda??? ako je nema , nama nema koristi od te dobiti…možda za koju godinu…
Slijedeći tjedan je za očekivati više godišnjih financijskih izvještaja. Zadnji kvartal 2008 je ipak jedan od dobrih pokazatelj za 2009 godinu.
mislim da je prvi kvartal 2009 bolji pokazatelj tad je obamin plan stupio na snagu,i vidjet ce se koliko su nove mjere donijele rezultata i kako su se odrazile na trziste puno bolje nego zadnji kvartal prosle godine kada obamin plan nije bio niti usvojen…
Pa daje s jos jednom miljom sve mozete baciti u blokadu.
Ajmo naši.:))))
Da, odlično za DLKV, hajde da malo sve rezimiramo, osim onih koji moraju hitno prodati ili
ih panika uhvati, zapravo za te je bolje da ne trguju jos cca godinu dana.
Za DLKV odlični rezultati unatoč stanju, za godinu prošlu i ovu punu fijaska.
DLKV, kao primjer, a i uživam ju, i još nekoliko dionica za koje sam ujeren da će
kroz dogledno vrijeme doći na svoje i vratiti s učoženo s zadovoljavajućim kamatama.
Vijesti, šta žele napraviti u ovoj godini, akvizicije, sve se radi kako bi se opstalo.
Odlična vijest, i stoga kupujem tu i tamo, kako mi financije dopuštaju,
tj. imam DLKV jer vjerujem u nju, njezinu budućnost,
što će i vrijeme, vjerujem pokazati.
A tu me ne zanima ni SAD ni AZIJA koja je potonula kao da je sve propalo.
Sve mi se to čini kao neke velike igre, s toga me to ni ne zamara kao prije.
Rasli su ovih dana, vise od nas, i naravno da idu down.
I opet ce krenuti up.
Ali tu mi je jedino bitno, da se okreće povjerenje i tendencija ka pozitivnom trendu
investiranja, sveopće oko tržišta kapizala.
Stoga, naše dionice, koje su vrijedne, koje imaju budućnost, tj. u koje kao individua svatko vjeruje.
Kao i svi što vjerujemo u nešto.
Donosit će plodove danas, sutra.
Tako mi sada čini naša burza, iskoristi, nakcaj se što više možes, jer poslije svake oluje, poplave, kaktalizme, idemo ponovono graditi temelje, sve ispočetka.
A to je i ujedno prava košnica, za strašenje, manipulaciju, paniku, što svakodnevno vidomo na
našoj maloj i slaboj burzici, ali i tome će doći kraj.
Uvijek je bilo i biti će da veliki gaze male, ali uvijek ima većih, a i mali znaju narasti veliki:))).
Ali, bojim se da su se karte istrošile, bar one najjače, te ne vidim nekih daljnjih velikih i pogubnih padova.
A tu je i činjenica je pesimista sve manje, i onih koji su odavno otišli i nikada se nažalost neće vratiti, zbog stanja kakovo je, vrlo negativan splet okolnosti, koji je puno koštao, izgubljeno povjerenje, to sada nije bitno.
Bitno je da su ostali oni, koji su mogli, koji su izdržali najgore, i koji još ne gube volju, jer vjeruju.
Da, jedini, i najbitnije mi, ako smo ozbiljni ulagači, ostati ćemo vjerni svojim
dionicama, i pustiti, dane, mjesece, godine da učine svoje.
Amerika, niti Azija niti bilo koja druga džava me ne hrani, niti oblači niti išta ostalo.
A država kakva je da je, moja je, u njoj živim i funcioniram kako mogu.
Nije tuđe bolje, ako i je, nesretno je i prokleto, nema tu kruha niti sreće.
Pozdravim svim investitorima, koji se bore, protiv, oluja, nevere, bure, koji su ostali postojani,
jer vjerujem da dolaze malo, pomalo bolji dani.
Saludos!
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [wink] Američki futuresi se zelene europske burze sve zelene . Danas ćemo imati veliki i nagli rast dionica tako da trejderi ostanu u svome kešu a dioničari u dionicama. [tongue] Ustvari mogu trejderi kupovati ono što su jučer sa gubitkom prodali od nas dioničara samo na puno većim cijenama. [wink] Očekujem znatniji rast na podcijenjenim dionicama Leda i Zvijezde te veći rast na jedinom podcijenjenom građevinaru Ingri. [thumbsup] [smiley] [wink]
šefe…ti daješ ove prognoze za ZSE…kao da je u pitanju vremenska prognoza…ono…bić vedro i sunčano uz mogućnost slabe kiše i sl….dobar ti je stil..moram priznati
Moraju, sta su jucer kupovali u crvenom, danas i sutra rasprodati.
Tko zna, zna, ok, ne bi bas rekao da znaju, ali znaju kada, a mi to ne znamo.
ALi ovi nasi fondici i kako zovu "igraci", zapravo, ovi u jaslicama,
ne mogu sada jedno bar 10-tak dionica u blokadu baciti, pozitivnu naravno.
A jucer su s par milijuna, bacili vise od nekoliko u negatvnu blokadu.
Hajde da se smejemo.
Saludos!
Viđe ti tako lijepe, očite, ko suza čista manipulacija
i malverzacija, pa to mozemo vanka i predavati.
I moja baba s pepeljarama to vidi, jest da mutno, ali kuzi sve.
Samo to i znamo, nasa drzava je napravljena od toga.
Likvidnost nam je malo jaca strana, bilo bi bolje i
zanimljivije da se trguje jedno 2 sata dnevno.
Ovako nema smisla, zurimo u ekran, oci su na cetvrtaste
ko….:))
Jad i bijeda od nase najjace burze u regiji. [lol]
http://www.seebiz.eu/hr/analize/wall-street-najbolji-mjesec-globalnog-trzista-od-2003.,41590.html
Svjedoci smo poboljšavanja stanja na kreditnom tržištu, što bi trebalo dozvoliti poduzetim mjerama monetarne i fiskalne politike da napokon dospiju do gospodarstva. Svi znaju da negdje postoji mnogo novaca i u nekom trenutku taj novac morat će se vratiti na tržište”, izjavio je Greg Woodard, strateg u Manning & Napier koji upravlja sa 16 milijardi američkih dolara.
“Na dioničkom tržištu postoje visoko kvalitetne prilike za kupnju uz razumne valuacije. Kada je tržište padalo, jednako su padale cijene dobrih i loših dionica”, izjavio je Michael Shinnick, upravitelj novcem u South Bend koji upravlja sa 4,5 milijardi američkih dolara.