BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

ODBIJANAC KREĆE DANAS I IDE DO 1600-1620. Dotakli smo dno za neko vrijeme, idemo UP!
Baziram se po odbijanju prema Andrew’s Pitchckocu!

Playmakeri, manipulacija, ali veliki kolo vode, možeš samo promatrati. Potpuno drugi igrači su preuzeli tržište. To su oni kaj su iz fičeka došli do brzih automobila, velikih kuća, sada oni kolo vode i igraju igru i bit će kako oni kažu. Takvih se itekako treba bojati.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Na HT-u se vidi da je naređeno, lupaj po asku. Od koga, nemam pojma, ali je vidljivo iz aviona.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Na HT-u se vidi da je naređeno, lupaj po asku. Od koga, nemam pojma, ali je vidljivo iz aviona.

Na kojoj ti visini letiš? Ja sam oko 1000 i jqko je slaba vidljivost. Ti mora da si niže kad nešto vidiš.

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Kako jos niko ne shvača propast je u cijelom svijetu..
Prodajte dionice dok možete i kupujte za godinu dana iste u pola cijene ako će vrjediti i toliko.
Čemu se zavaravati pa i slijepci vide da je kriza pokosila mnoge i da ovo neče završti na dobro..
Pogledajte samo Poljsku Mađarsku Austriju Njemačku Japan Ameriku svi su otišli u k..
A sta nama tek sljedi to ce biti suza do krova …
Nema nam oporavka još niz godina ,veliki če se puno prije oporaviti od nas a nasa burza ce biti godinama u k….
Ja sam svoje dionice prodao a vi vidite pa cemo vidjeti za godinu dana ko ce se smijati a ko plakati.

ko pljuje po dionici = htio bi ju kupiti...........ko dionicu hvali = već ju je kupio

Kako jos niko ne shvača propast je u cijelom svijetu..
Prodajte dionice dok možete i kupujte za godinu dana iste u pola cijene ako će vrjediti i toliko.
Čemu se zavaravati pa i slijepci vide da je kriza pokosila mnoge i da ovo neče završti na dobro..
Pogledajte samo Poljsku Mađarsku Austriju Njemačku Japan Ameriku svi su otišli u k..
A sta nama tek sljedi to ce biti suza do krova …
Nema nam oporavka još niz godina ,veliki če se puno prije oporaviti od nas a nasa burza ce biti godinama u k….
Ja sam svoje dionice prodao a vi vidite pa cemo vidjeti za godinu dana ko ce se smijati a ko plakati.

Moram priznat jako crne misli.
Meni ovo izgleda da je ukalkulirana loša 2009 i 2010 godina u sadašnju cijenu dionica.

Jedino čega me je strah je 2. Stupa, jednostavno ne mogu vjerovati na što su sve danas ovi naši u vladi sposobni.
Ne znam tko bi mogao porenuti naše tržište kad krene svijet, ako se ukine 2 stup

Pozdrav

U prvim danima američke okupacije Iraka republikanci su dobijali kao nagradu poslove u ovoj zemlji, bez obzira na svoje iskustvo.
Tako je jedan dvadesetčetvorogodišnjak stavljen na čelo Bagdadske berze, koja je morala da bude zatvorena, jer je on, navodno, zaboravio da obnovi zakup prostorija.
http://www.nezavisne.com/svijet/vijesti/37021/Velika-pronevjera-americkog-novca-u-Iraku.html

who dares, wins

virtualne dionice
Otvara se nova Web stranica, nešto kao Google, Yahoo i sl.
Intenzivno upisuju nove članove koji prilikom registracije dobivaju 250 dionica. Upis je besplatan i jednostavan.
Zamisli da imaš 250 dionica Google-a koje si dobio samo za prijavu na njihov mail kod početka njihovog rada kad su bili nitko i ništa???!
Uglavnom koga zanima neka pogleda detaljnije na (http://www.me2everyone.com/downloads…%20Answers.pdf)
i prijavi se besplatno—- http://www.me2everyone.com/163548

Glede korekcije, mislim da se moramo u 2 podvalu ako ovo nije dvostruko dno kod nas, iskorigirati bar do 1660, negdje 40%-50% retracement… Iako ni 1720 nije nemoguće čisto radi varke, pa čak i probijanje iznad tih razina radi istovara….
Ima smisla i vidio sam na nekim primjerima u prošlosti, da probijanje trokuta se izvede da je povratak do gornje stranice trokuta gdje uslijedi lažni proboj i naravno iskrcaj!
Slijedi metla fondova, jer se oni ne vole zeziti sa sitne komade, ….
Pa im je rađe pomesti sve do 1700 i onda pustiti opet da padne do 1250 i onda opet ista priča!

Intenzivno upisuju nove članove koji prilikom registracije dobivaju 250 dionica. Upis je besplatan i jednostavan.
Zamisli da imaš 250 dionica Google-a koje si dobio samo za prijavu na njihov mail kod početka njihovog rada kad su bili nitko i ništa???!
Uglavnom koga zanima neka pogleda detaljnije na (http://www.me2everyone.com/downloads…%20Answers.pdf)
i prijavi se besplatno—- Vaš link

Da li je ovo predobro da bi bilo istinito?Pročitajte, promislite, komentirajte

Intenzivno upisuju nove članove koji prilikom registracije dobivaju 250 dionica.
Da li je ovo predobro da bi bilo istinito?

BSN! [pray]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Kad se samo sjetim heroja koji su masovno kupovali KOEI prije par dana.
Pa ti već sad broje lijepe minuse.
A već sutra ih čeka još veći škrgut.
Tako vam je to kad ne slušate stričeka ententinisa nego slušate ove nadritehničare što broje valove i sinje galebove.
Ulažite u znanje umjesto u pdf-ove [bye]

Hehe, tako je. Što god kupiš, već isti dan pušiš bar 5%. KOEI ide na 100 kn ovaj mjesec
[/quote]
treba znati kada kupiti [cool]
[/quote]

Pukle su sve brane, od sad što god kupiš, ove godine pušiš
[/quote]
buddaru nije baš tako

prije par tjedana geronimo mig i ja kupili UltraShort Real Estate ProShares (SRS) po cca 50$
prodali većo dio od 77-82$

još malo bit će vrijeme za Direxion Financial Bull 3X Shares (FAS).

A mogli bi u americi na sp danas imat duplo dno, što je vec konan napisao.

New Report

Close