[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]ZSE uživo: Slatinska i dalje jedini milijunaš, Ingra tone
Nikola Sučec
nikola.sucecatcharbusiness.hr 04.02.2009 09:27
Promijenjeno 04.02.2009 12:25
Nakon dva i pol sata trgovanja na Zagrebačkoj burzi, redovan promet dionicama dosegao je 11,27 milijuna kuna, a u društvu milijunaša i dalje se nalazi samo Slatinska banka. Crobex je bio u plusu 0,84 posto, na 1634,62 boda. [thumbsup] [smiley] [wink]
[thumbsup] Došlo je i vrijeme Slatinske banke jedne od poslijednjih Hrvatskih banaka , ako se sjetimo da je trgovana po 565 kuna onda se kupac može isprsiti sa barem 300,00 kuna po dionici .S tom cijenom može preuzeti sve dionice Slatinske banke i proći jeftino. Kada se oporavi cijelo tržište onda nitko neće dati Slatinsku niti po 550 kuna. [thumbsup] [smiley] [wink]
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]ZSE uživo: Slatinska i dalje jedini milijunaš, Ingra tone
[Nakon dva i pol sata trgovanja na Zagrebačkoj burzi, redovan promet dionicama dosegao je 11,27 milijuna kuna, a u društvu milijunaša i dalje se nalazi samo Slatinska banka. Crobex je bio u plusu 0,84 posto, na 1634,62 boda.[/b] [thumbsup] [smiley] [wink]
[thumbsup] Došlo je i vrijeme Slatinske banke jedne od poslijednjih Hrvatskih banaka , ako se sjetimo da je trgovana po 565 kuna onda se kupac može isprsiti sa barem 300,00 kuna po dionici .S tom cijenom može preuzeti sve dionice Slatinske banke i proći jeftino. Kada se oporavi cijelo tržište onda nitko neće dati Slatinsku niti po 550 kuna. [thumbsup] [smiley] [wink]
KUPCI ČULI STE!!!!! [angry]
NEMA PRODAJE-NEMA PREDAJE. VI SI MOŽETE MEĐUSOBNO PRODAVAT PO 127, MEĐUTOA NAŠIH
0, 0000000000034% NE BUTE DOBILI ZA MANJE OD 300.
PA VI VIDITE [proud]
[Nakon dva i pol sata trgovanja na Zagrebačkoj burzi, redovan promet dionicama dosegao je 11,27 milijuna kuna, a u društvu milijunaša i dalje se nalazi samo Slatinska banka. Crobex je bio u plusu 0,84 posto, na 1634,62 boda.[/b] [thumbsup] [smiley] [wink]
NEMA PRODAJE-NEMA PREDAJE. VI SI MOŽETE MEĐUSOBNO PRODAVAT PO 127, MEĐUTOA NAŠIH
PA VI VIDITE [proud]
[/quote]
Kupci, izgleda na me niste dobro razumjeli. Nemojte da stavim još 3 uskličnika više ili 2 [angry] [angry]
PA VI VIDITE [proud]
[/quote]
Kupci, izgleda na me niste dobro razumjeli. Nemojte da stavim još 3 uskličnika više ili 2 [angry] [angry]
[/quote]
[angry] Ovakovo bezobrazno drukanje i to ponavljanje istoga je dozvoljno samo pojedincima ostali to nemojte niti pokušavati. Ili pišite kako odgovara pojedincima ili vam niti istina neće pomoći. [tongue]
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]Dobri rezultati potakli cijene na Wall Streetu
Solidni poslovni rezultati nekoliko trgovačkih lanaca i tehnoloških kompanija izazvali su u četvrtak osjetan rast cijena dionica na Wall Streetu. [wink]
[thumbsup]Jutarnji skok azijskih burza
Cijene dionica na azijskim burzama jutros su osjetno porasle, predvođene skokom indeksa u Tokiju i Hong Kongu za više od 1 posto
[thumbsup]
Raste povjerenje europskih ulagača
Na europskim su burzama na početku današnjeg trgovanja vodeći indeksi porasli do 1 posto, zahvaljujući nadi ulagača da će američki Senat prihvatiti prijedlog mjera vlade za poticanje gospodarstva.
[thumbsup] Povoljan ulaz za špekulante u Slatinsku banku.Biti će tu još par krugova preuzimanja po sve većim cijenama. [thumbsup] [smiley] [wink]
Ljudi može li komentar o kupnji / prodaji ZSE. Danas koliko vidim je dan D.."Hita i Auctor pokrenuli kampanju za prodaju ZSE-a" Bečkoj ili Varšavskoj burzi. Dali to znači ono što se razglabalo prije mjesec dva da bi se na profit ostvaren na dionicama mogao ubuduće plačati porez. Mislim ako je npr. ako vlasnik postane Bečka burza.
Koliko se zna o tome, odnosno dali netko zna nešto više.
Hvala i pozdrav od Mrguda !!
Nije mi čudno što u ovo šugavo vrijeme padaju Ledo i Zvzd.a, al me muči pitanje "KOJI JE , [angry]DANEKAŽEM [tongue], SRUŠIO ATLS????????
Jednu tako prsprktivnu i cjenovno podcjenjenu dionicu [angry] [angry].
Kada se oporavi cijelo tržište onda nitko neće dati Slatinsku niti po 550 kuna.
Šefe, jel još držiš Žitnjak? Napisao si da ga nećeš dati ni po 2.000 nakon isteka Todorićeve ponude?
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Jedno od mogućih objašnjenja zašto je prsnuo balon…
Mladi Chuck je odselio u Texas i za 100 dolara kupio magarca od farmera.
Farmer je obećao isporuku idući dan.
Taj dan je farmer došao i rekao: "Žao mi je momče, magarac je crknuo."
Chuck je rekao: "Dobro, vratite mi novac."
Farmer: "Žao mi je, ne mogu, već sam to potrošio."
Chuck kaže: "Onda mi donesite crknutog magarca."
Farmer: "Što će vam to?"
Chuck: "Raspisat ću lutriju."
Farmer: "Ne možete to napraviti."
Chuck: "Mogu, samo gledajte i ne recite nikome da je crkao."
Mjesec dana kasnije farmer sretne Chucka i pita ga što je bilo.
Chuck: "Raspisao sam lutriju. Tiket je bio 2 dolara, prodao sam ih 500 i
zaradio 898 dolara."
Farmer: "Zar se nitko nije žalio?"
Chuck: "Samo tip koji je dobio. Vratio sam mu 2 dolara."
Chuck sada radi u banci.
Jučer me nazvao broker nakon jako dugo vremena i kaže "Vidim da imate veliku količinu SNBA , dali znate da su prodane velike količine po 127 kn ? Ja mu kažem da neznam I pitam ga što bi on učinio a on meni da se puno malih dioničara odlučilo riješiti dionoca snba Ja opet njemu kažem da sam ih prodao zadnji puta po 499 kn po dionici i da nemam namjeru prodavat bar do 300 kn kom. Pitanje Ako dođe do preuzimanja dali me netko može prisiliti da prodam po nekoj x cijeni ako sam ih ja skupljao po 200 -300 kn Ja ih nebi prodao ispod 300 kn
Prodavali dionice umrlih vlasnika
http://www.nezavisne.com/hronika/vijesti/36596/Prodavali-dionice-umrlih-vlasnika.html
Jučer me nazvao broker nakon jako dugo vremena i kaže "Vidim da imate veliku količinu SNBA , dali znate da su prodane velike količine po 127 kn ? Ja mu kažem da neznam I pitam ga što bi on učinio a on meni da se puno malih dioničara odlučilo riješiti dionoca snba Ja opet njemu kažem da sam ih prodao zadnji puta po 499 kn po dionici i da nemam namjeru prodavat bar do 300 kn kom. Pitanje Ako dođe do preuzimanja dali me netko može prisiliti da prodam po nekoj x cijeni ako sam ih ja skupljao po 200 -300 kn Ja ih nebi prodao ispod 300 kn
Može ako skupi 95%. Primjer MMBA i Nexste grupa.