BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ispričavam se svima što jučer nisam pisao. Bio sam na pregledu.
Zvali me iz Vrapča jer su čuli da sam napisao da ćemo rasti.
Vele da je sve OK samo da ne pišem vise onakva sr…
I tako vratim se ja i bacim pogled na Groca kao ono polja makova…
Ameri odmah za nama pa u minus…
E moji Američani dajte malo budite samostalni, a ne se furat na druge…
Htio sam danas postat neke članke s [thumbsup] međutim nisam našao nijedan pogodan osim
Sinkronizirana globalna recesija potopila Wall Street samo ne znam jel smijem stavit na njega [thumbsup]

Čujemo se još tijekom dana sa novim komentarima by Vatreni.

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Sada dionice jedino mogu prodavati oni koji nemaju za kruh.Europa je rasla par dana a mi normalno padali .Amerika raste a kod nas se nastavlja pljačka dionica. Normalno svatko sam odlučuje što će sa svojim dionicama. Samo mislim bolje je i da propadnu nego ih poklanjati lešinarima po ovako niskim cijenama. Dali ste se zapitali kad za vas dionice baš ništa ne vrijede kako vrijede za one koji znaju za one koji od Vas naivnih kupuju ?
Ne prodajte niti jedinu pa da vidimo od koga će onda kupovati ili će vrtiti iste dionice u krug i tako samo sa plaćanjem provizije rušiti cijenu.

Više pura sam pročitao post, a poglavito boldani dio. Al još uvijek ne znam koji su to koji znaju za te koji kupuju od vas koji ne znate. jel su to masoni, bjeločarapaši, zemunski klan, paraćinska grupa, ludbreški odsjek, kozariput ćelija???
NE DAJTE SE NIKOM I SLUŠAJTE KOLEGINICA FIFU KOJA SVOJE NE DA ZABADAVA.

[thumbsup]Prihvaćanje Obaminog plana razveselilo i azijske burze

Cijene dionica na azijskim burzama jutros su porasle jer se ulagači nadaju da će prijedlog novih poticajnih mjera Obamine vlade izvući američko gospodarstvo iz najveće krize od Drugog svjetskog rata. [thumbsup] [smiley] [wink]

Azijske burze u minusu jer se ulagači suočavaju s istinom.
JA NE ZNAM JESU LI TO ISTE BURZE OD KOLEGE I KAKO SE TAKO BRZO MOGU PREDOMISLIT.
TA ISTINA JE GADNA STVAR. [bye] [smiley] [wink] [cry]

[thumbsup]Što reći na bolesnika iznad ništa za mene više ne postoji. [thumbsup]
Vrijeđa sve dioničare redom i uživa u padu dionica .Pa da i propadnu potpuno mi bi nastavili život a on bi se ubio jer bi bio ispunjen njegov smisao života. A to je maksimalno željeti zlo svakome što je zanimljivo želi zlo ljudima koje uopće ne pozna. [tongue] Drugo Europa se ipak više zeleni nego crveni no kod nas to nije važno naivci i dalje prodaju slušaju vatrenoga pa znaju kao i on da dionice ne vrijede ništa. No tko kupuje to smeće ? Vjerujte vatreni možda ali puno pametniji od njega sigurno.Bacite sami pogled na Europu :Vaš link [/b]
[thumbsup] NEMA PRODAJE DIONICA – NEMA PREDAJE.
Vidite sve se zeleni nema panike osim u Hrvatskoj i to umjetno izazvana od velikih igrača. [thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Znam tko je kriv što nismo u plusu ko Europa!!! Zlovenci.
Oni nam ne daju u EU pa zbog toga nismo u zelenom.

vatreni, 30.01.2009. u 11:02
Vidite sve se zeleni nema panike osim u Hrvatskoj i to umjetno izazvana od velikih igrača.
-veli Šef.
A on ulaže u Hrvatskoj. A vi????
HALOOOOOO [bye] [bye]

Vrijeđa sve dioničare redom i uživa u padu dionica .Pa da i propadnu potpuno mi bi nastavili život a on bi se ubio jer bi bio ispunjen njegov smisao života. A to je maksimalno željeti zlo svakome što je zanimljivo želi zlo ljudima koje uopće ne pozna. [tongue] Drugo Europa se ipak više zeleni nego crveni no kod nas to nije važno naivci i dalje prodaju slušaju vatrenoga pa znaju kao i on da dionice ne vrijede ništa. No tko kupuje to smeće ? Vjerujte vatreni možda ali puno pametniji od njega sigurno.Bacite sami pogled na Europu :Vaš link [/b]
Vidite sve se zeleni nema panike osim u Hrvatskoj i to umjetno izazvana od velikih igrača. [thumbsup]

Jednostavno ignoriraj,i to je to.Svatko normalan vidi da čovjek ima neke probleme.Ignore.

Jednostavno ignoriraj,i to je to.Svatko normalan vidi da čovjek ima neke probleme.Ignore.
[/quote]

Je, ignoriram ga. Vidim i ja da ima nekih problema. Ali šef se uvijek vraća. [cry]

Gospodarska izvedba SAD-a lani: Bilo je to krvoproliće
Sve je više signala da globalno gospodarstvo tone dublje u recesiju – nakon jutrošnjih loših makroekonomskih pokazatelja iz Japana, s nestrpljenjem i velikom zabrinutošću ulagači na svjetskim tržištima očekuju danas podatak o američkom BDP-u u zadnjem lanjskom tromjesečju

Mislim da ovi malo pretjeruju i da nije sve tako crno. Evo naprimjer jutros burza u Burkini Faso i Zanzibaru bilježi solidne rezultate.
Kad to vide Ameri, Azijci, Australci, Europljani i drugi vjerijem da će pohrliti sa kupovinom podcijenjenih dionica.
NEMA PREDAJE-vikaše talijani za Drugog svjetskog rata
NEMA PRODAJE-vikaše dioničari Ine na ponudu Mola. [cry] [cry]

——————————————————————————–
Rekordan pad S&P-a najvešćuje katastrofalnu godinu na Wall Streetu?
Pad S&P 500 indeksa na Wall Streetu u prvom mjesecu ove godine za 8,6 posto predstavlja njegov najveći siječanjski pad u povijesti, što uvelike zabrinjava ulagače koji vjeruju da prvi mjesec navješćuje kretanje cijena dionica u idućih 11.

Evo bombastičan naslov, a zapravo nije tako. Samo u 91% slučajeva siječanj navješćuje kretanje cijena dionica u idućih 11 mjeseci.
Smatram da nema više bombastičnih padova već samo onih blagih. I kad pogledate u prosincu 2009 i sami ćete se začuditi kako smo malo pali od siječnja.
Zato: KUPUJTE PODCIJENJENE DIONICE JER NEMA PRODAJE. a BOGAMI NEMA NI KUPNJE.

Analitičari: Ulagači neskloni kupovanju dionicaDopunjeno!
Crobex je ovaj tjedan nastavio kliziti naniže u uvjetima vrlo niske likvidnosti i nezainteresiranosti ulagača za jačanje pozicija u dionicama, a i cijeli je siječanj zaključio s gubitkom.

Otkud sad ovo [shocked] To što je na Snba i Atls slab promet ili ga nema ne znači ništa. Naprimjer ledo i zvzd je u petak protrgovano 10 tj. 3 dionice što je sasvim solidno u ovim uvjetima.
Netko polako pametno skuplja jer zna da vrijede više.
Čak i da dodatno padnu (premda sumnjam da će past više od 30-40%) hrabre to neće pokolebat već će i tada kupovat.
NEMA PREDAJE-SVI U NAPAD. [thumbsup]

ZSE uživo: Veliki minusi uz siromašan promet
Ma ko je taj Nikola Sučec i zašto piše ovakve drukeraške naslove.
Ma obranićemo kotu 1800 danas sigurno. [thumbsup]
Ali tijekom siječnja kad računi skijanja dođu na naplatu [bye] [cry]

Ovo gore je napisano 14. 01. branila se kota 1800
Danas 2 tjedna kasnije brani se kota 1600.
Sve su nam niže nadmorske visine, ali na moru je najljepše. Tamo je nadmorska visima ….

Crni siječanj za vlasnike udjela u dioničkim fondovima

http://seebiz.eu/hr/analize/crni-sijecanj-za-vlasnike-udjela-u-dionickim-fondovima,36514.html

New Report

Close