BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ZSE uživo: U očekivanju početka trgovanjaDopunjeno!
Crobex je u utorak pao četvrti trgovinski dan zaredom, uz iznimno slab redovan promet dionicama, koji svojim obujmom odgovara prometu zabilježenom na Badnjak ili na Staru godinu kad se trgovalo u skraćenom režimu.

Opet druk. Mnogi su me molili na PM da prognoziram rast. [shocked]
Pa evo. Danas ćemo rasti. [thumbsup]

Samo da se citiram od 9 i 45.
A sutra.. eeee o tome ujutro. [bye]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

O ne opet smo u minusu. [cry]
A baš sam danas imao neki dobar osjećaj… [cry]
Dobra vijest je da su Hoteli Podgora rasli skoro 14%. [thumbsup] [thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

gdje ti gledaš… pa ti minuse i sanjaš… [lol] [lol] …sretni snovi, a kada se probudiš ode crobi preko 2000 a ti jošu kešu i čekaš 900. onda ću ti citirati tvoje postove… [lol] … ko izdrži do kraja blago njemu…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Za optimizam na Wall Streetu upišite lozinku "Obama"

Za optimizam na Wall Streetu upišite lozinku "Obama" Na Wall Streetu su u srijedu cijene dionica snažno porasle, pri čemu je S&P indeks zabilježio rast već četvrti dan zaredom.
[thumbsup] [thumbsup] [wink] [thumbsup]
[thumbsup]Danas odlična prilika za ulazak u dionice i zaradu ovaj rast u Americi će potrajati. [thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]Kongres izglasao Obamin paket poticaja vrijedan 819 milijardi dolara

Kongres izglasao Obamin paket poticaja vrijedan 819 milijardi dolara Predstavnički dom američkog Kongresa prihvatio je paket gospodarskih poticaja vrijedan 819 milijardi dolara, koji će imati središnju ulogu u naporima administracije Baracka Obame za zaustavljanje krize. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

[thumbsup]Prihvaćanje Obaminog plana razveselilo i azijske burze

Cijene dionica na azijskim burzama jutros su porasle jer se ulagači nadaju da će prijedlog novih poticajnih mjera Obamine vlade izvući američko gospodarstvo iz najveće krize od Drugog svjetskog rata. [thumbsup] [smiley] [wink]

gdje ti gledaš… pa ti minuse i sanjaš… [lol] [lol] …sretni snovi, a kada se probudiš ode crobi preko 2000 a ti jošu kešu i čekaš 900. onda ću ti citirati tvoje postove… [lol] … ko izdrži do kraja blago njemu…
[/quote]
Nema smisla reagirati na postove ovakvi slučajeva za psihijatriju.To je njemu najviša kazna.Ignorirat ga.Ima jedna stara poslovica u mom kraju koja glasi: "kad govno diraš više smrdi".
Malo vulgarno ,ali dotični gospodin zaslužuje.

Sada dionice jedino mogu prodavati oni koji nemaju za kruh.Europa je rasla par dana a mi normalno padali .Amerika raste a kod nas se nastavlja pljačka dionica. Normalno svatko sam odlučuje što će sa svojim dionicama. Samo mislim bolje je i da propadnu nego ih poklanjati lešinarima po ovako niskim cijenama. Dali ste se zapitali kad za vas dionice baš ništa ne vrijede kako vrijede za one koji znaju za one koji od Vas naivnih kupuju ?
Ne prodajte niti jedinu pa da vidimo od koga će onda kupovati ili će vrtiti iste dionice u krug i tako samo sa plaćanjem provizije rušiti cijenu.

Sada dionice jedino mogu prodavati oni koji nemaju za kruh.Europa je rasla par dana a mi normalno padali .Amerika raste a kod nas se nastavlja pljačka dionica. Normalno svatko sam odlučuje što će sa svojim dionicama. Samo mislim bolje je i da propadnu nego ih poklanjati lešinarima po ovako niskim cijenama. Dali ste se zapitali kad za vas dionice baš ništa ne vrijede kako vrijede za one koji znaju za one koji od Vas naivnih kupuju ?
Ne prodajte niti jedinu pa da vidimo od koga će onda kupovati ili će vrtiti iste dionice u krug i tako samo sa plaćanjem provizije rušiti cijenu.

…pa i ja si tak nekak razmišlam, ali, ali, ima i onih koji misle drukšejše… ma vidiš da ih malo i prodaje…uz ovakvu likvidnost izgleda da si oni sami prodaju i ruše, pa ko se ulovi, a tu su i dnevni trgovci kiji love svojih 1% dnevne zarade, ako im se posreći…ja svoje nadam badava…

Kako napraviti od ničega miliune!?

Najveća prijevara u povijesti: ‘Zaradili’ 600 milijuna dolara

Neugledni uredi Langbar Internationala u Barceloni kriju najveću prevaru u povijesti Londonske burze. Čelnici tvrtke ilegalno su zaradili više od 600 milijuna dolara. Langbar International osnovali su 2003. na Bermudima. Dionice tvrtke potom su izlistane na Londonskoj burzi. Falsificiranjem dokumenata o poslovanju, širenjem lažnih glasina pa čak i objavljivanjem lažnih vijesti u londonskom tisku potaknuli su rast njihove vrijednosti.

Tvrtka je britanskim vlastima postala sumnjiva. Istraga je pokrenuta prije četiri godine. No, čelnici Langbara dotad su se već obogatili.

Istraga slučaja dovela je do petorice Španjolaca i jednog Argentinca navodnog umotvora prevare. Svi privedeni stari su između 56 i 76 godina. Nekoliko je ljudi zbog ovog slučaja već izvedeno pred britanske sudove. Prevareni privatni ulagači, ali i institucije nadaju se da će uspjeti vratiti bar dio izgubljenog novca.

[huh]

…samo ti meni dijeli kolčeve…ali ja neću panično prodavati takvima kao ti…to je moja volja i trebalo bi je poštovati… ja poštujem sve one koji čekaju 1000 crobija , pa da uđu. I to je veliki poduhvat ali i rizik jer možda ne dočekaju….L.N…

Najveća prijevara u povijesti: ‘Zaradili’ 600 milijuna dolara

…ništa novo pod suncem… pa nije li Juda za 30 srebrnjaka izdao ISUSA….pa što onda dalje da pričamo…danas su ljudi pokvareniji nego tada,…i mislim da su spremniji i na još veće zla…eeeeee ljudi moji, kad će taj Božji sud, pa da se takvi nepokajnjčki grešnici izbrišu sa lica zemlje…oće oće…ide to i bliže je no što mislimo…

New Report

Close