Ma vratiti će se, hihihi………………i to oplođene
Ma vratiti će se, hihihi………………i to oplođene
ovo "hi hi hi" me neodoljivo podsjeća na jednog davno izgubljenog kolegu s foruma …. a još kad bacim oko na avatar podudarnost je još jača [rolleyes] kolega poglavico (kucilo) jes to ti il mi se samo pričinja ? [lol]
ovo "hi hi hi" me neodoljivo podsjeća na jednog davno izgubljenog kolegu s foruma …. a još kad bacim oko na avatar podudarnost je još jača [rolleyes] kolega poglavico (kucilo) jes to ti il mi se samo pričinja ? [lol]
[/quote]
to je on, al se oprao pa se malo stiso
[lol]
[/quote]
više mi liči na Bana Jelačića! hihihi
više mi liči na Bana Jelačića! hihihi
e kolega sada više nije isti avatar kao u vrijeme pisanja moje poruke… bio je tada na slici onaj naš dobri stari poglavica s peruškama u kosi. [rolleyes]
e kolega sada više nije isti avatar kao u vrijeme pisanja moje poruke… bio je tada na slici onaj naš dobri stari poglavica s peruškama u kosi. [rolleyes]
[/quote]
to ti se samo pričinilo, suviše sjedenja pred ZTM monitorom može prouzročit halucinacije, preporučujem laganu šetnjicu i pauziranje od praćenja trgovanja.
[smiley]
ma zakleo bi se da sam ga vidio , al može vrlo lako bit i ovo o čemu pričaš kolega fego [lol] vrag će ga znat!
Gdje je tema "Ležerno"?
…na kraju balade… [smiley]
Jeste li primijetili da je dosta dionica postalo "out" u zadnje vrijeme, prometi postaju očajni.
Što hoću reć – čini mi se da je sve manje likvidnih (u pravom smislu riječi) dionica. [undecid]