BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ZSE CLOSING BELL
Istek lockupa dionice Ine potopio CROBEX ispod 4.000 bodova
5/21/2008 4:39:40 PM

ZAGREB – „Ne trebamo strahovati od ničega osim straha samog“, famozna je rečenica koju je u svom inauguralnom govoru izjavio velikan po imenu F.D. Roosevelt [bye] [bye] Na INI tek slijedi potop. [bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

SEFE ti samo bla bla bla ….. dokupio bi malo po nizoj cijeni ….cccc pa to se ne radi na forumu riskiraj malo svog novca i mozda ti se isplati rusenje …. [thumbsup]

Ideje naše benzin Vaš!

Još malo pa se na na burzu uključuju i dječiji vrtiči.Bit će to pravi ‘raj’ za investitore.
Hrvatska nacija polagano postaje nacija brokera i ulagača

Vaš link

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Još malo pa se na na burzu uključuju i dječiji vrtiči.Bit će to pravi ‘raj’ za investitore.

Vaš link

na mladima svijet ostaje, zar ne! [lol]

dan je pametniji od noći

Vaš link

Više ovaca za šišanje. To će fondovi jako dobro znati iskoristiti, zato je po meni jako riskantno ostajati u dionicama na duže vrijeme.
Nadajmo se samo da neće naša Mateja ostati bez novčeka od krizme.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Vaš link

Više ovaca za šišanje. To će fondovi jako dobro znati iskoristiti, zato je po meni jako riskantno ostajati u dionicama na duže vrijeme.
[/quote]

ti znaš najbolje
a Mateja zna šta će sa svoin
možda bi je triba pitat za koi savjet

Muke ti ježove !

Vaš link

[/quote]

ti znaš najbolje
a Mateja zna šta će sa svoin
možda bi je triba pitat za koi savjet
[/quote]
Sad ste me dobro nasmijali….voljela bi imati toliko godina ko vaša Matea ali ja bi joj mogla biti po tom pitanju majka, ako bi bila brza u nekim stvarima [rolleyes]….voljela bi živjeti uz more, to mi je jedna velika želja ali na žalost to nije tako [sad]…voljela bi da vam mogu dati koji pametan savjet ali kako ja ulažem na burzi samo oko devet godina, kroz to vrijeme sam naučila, da jedino strpljenje, malo znanja i puno sreče na našim volatilnim tržištima punim manipulacije daju rezultate koje želimo….svakako mogu imati neki i svoje načine zarade kroz dionice ali ja se držim svojih, koji su mi do sad pokazali, da sam na pravom putu…a curi svaka čast, da je počela sa 17 godina razmišljat o nekim stvarima, za koje neki ljudi ne nađu vremena čitavi život [cool]

[emo_cool]

mateja, nisan se tija petljat u tvoje godine, nego skratit jezik baronu.
da se nisi javila napisa bi mu, "šta će tek bit kad se uda!"

Muke ti ježove !

Obzirom da 17-godišnjakinja ulazi u HT dionici radi se o vrlo konzervativnom dioničaru /čitaj na sigurno/, tako da može bezbrižno spavati i čekati dividendu.

Azija odradila dan u plusu

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

Slabasna je vrlo nasa burza, padne ko kruska, a gore nikako, slabi su nasi
investitori i fond mangeri.

Saludos!

And God says let there be light and be light, and it was good...

Ipak ćemo dan završiti u solidnom plusu iako je ujutro izgledalo loše

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

New Report

Close