Slušam baš Samodola, rekao je Kosoru (jer i Kosor ima dionice) da će ga kazneno prijaviti DORH-u jer da vrši pritisak na njega i HANFU kako nisu ništa poduzeli da zaštite male dioničare. [lol] [lol] [lol]
Nema ništa od svega ovoga, nisu spomenuli najvažniju stvar, zašto su mirovinci kupovali u 12. mjesecu a iza toga prodavali s gubitkom, od koga su kupovali?
Ova Snjezana Mlinarevic nema veze s vezom, nema pojma o nicem, i ona pise o dionicama… Strasno
Nema ništa od svega ovoga, nisu spomenuli najvažniju stvar, zašto su mirovinci kupovali u 12. mjesecu a iza toga prodavali s gubitkom, od koga su kupovali?
Kaže Samodol da je takav Zakon i da oni (HANFA) nisu mogli propisati mirovincima da ne smiju odjednom povući svu lovu iz OIF-ova. Jok, to sam valjda ja trebao propisati [lol] [lol] [lol]
Nisam gledao od početka, ali ovo što sam vidio je čista glupost. Samodol se poziva na neke članke, ništa ne odgovara konkretno, politički. Svi oni spominju neki period padanja. A prošli tjedan??? Tko je kupovao, prodavao , koje količine, po kojim cijenama …. Ima tu puno posla za reviziju.
[cry][bye]Zašto poslovni hr ne dozvoli da se iskaže mišljenje o emisiji , otvoreno gospodina Bage ? Gdje gospodin Darinko Kosor jasno izjavljuje da gospodin Samadol ništa nije preduzeo u zaštiti dioničara kao što je trebao pošto je regulator tržišta. Isto tako niti jedna jedina bitna izjava nije izašla iz usta gospodina Roberta Matušića direktora Zagrebačke burze. Po njima pad se može nastaviti i dalje.[cry][bye]
Još da dodam, ima i novinara u njihovim redovima. Jedan zaposlenik, da ne imenujem, domaće izdavačke kuće reče mi “ako mi odlučimo da netko neće postati predsjednik države, nikad to neće postati”, a što je ovo onda za novinske kuće, sitan zalogaj.
Kaže Samodol da je takav Zakon i da oni (HANFA) nisu mogli propisati mirovincima da ne smiju odjednom povući svu lovu iz OIF-ova. Jok, to sam valjda ja trebao propisati [lol] [lol] [lol]
Evo moram malo obraniti Samodola!
Kolega nažalost nemate pravo!
Oni zbilja nisu mogli zabraniti ili ograničiti povlačenje novca iz OIF jer bi na taj način morali mjenjati zakon o OIF tj o ulascima i izlascima svih njihovih udjelničara a ne mogu ih primjenjivati retoaktivno.
Ipak da su mogli predvidjeti ovakav scenarij jesu, i sve puno bolje smisliti!!
OMF su na ovaj način fino shebali OIF jer su im dali lovu kojom su ovi napucali cijene a onda ih samo u jednom trenutku povukli po naravno visokoj cijeni što je izazvalo paniku i lančanu reakciju.
Problem je trebalo predvidjeti i ranije i ranije smisliti ograničenja za OMF.
I kao što sam i prije emisije rekao najveći je prolem bio u smislenim pitanjima-i voditelje ali i gostiju.
Novinarka je bila zbilja očaj-nema pojma o čemu priča!!!! Ni Bago nije puno educiraniji ali se trudio-ipak nema dobro poznavanje problematike pa ni pitanje ne zna usmjeriti.
Na kraju je još najbolje govorio Samodol ali i za njega bi ja imao pitanja na koje bi volio čuti odgovore-ovako nismo ništa čuli.
Premješteno iz teme: [color=blue]HT (HT-Hrvatske telekomunikacije d.d.)[/color]
Danas će cijena HT-R-A biti na nivo raspona 300-305 HRK!
( moje skromno mišljenje-ako mi moderator ne obriše post kao kada sam i za DDJH prije pola godine prognozirao da realno vrijedi oko 100 HRK do 130 HRK )
Premješteno iz teme: [color=blue]HT (HT-Hrvatske telekomunikacije d.d.)[/color] Danas će cijena HT-R-A biti na nivo raspona 300-305 HRK! ( moje skromno mišljenje-ako mi moderator ne obriše post kao kada sam i za DDJH prije pola godine prognozirao da realno vrijedi oko 100 HRK do 130 HRK )
a koliko si prognozirao da će biti ADRS?
[cry][bye] Samodol: Na burzi nema krize, u pitanju je korekcija
“Na Zagrebačkoj burzi nema krize već je u pitanju korekcija. S obzirom da su dionice prošle godine rasle 60 posto, sadašnji pad od 30 posto je kao pad od 15 posto na stabilnim europskim burzama”, ustvrdio je Ante Samodol u emisiji Otvoreno.
Znači očekujemo i dalje korekciju Leda Zvijezde Konzuma INE itd. [bye][bye][cry]
Kako bi mi i funkcionirali bez korekcije ?[wink]
[cry][bye] Samodol: Na burzi nema krize, u pitanju je korekcija
“Na Zagrebačkoj burzi nema krize već je u pitanju korekcija. S obzirom da su dionice prošle godine rasle 60 posto, sadašnji pad od 30 posto je kao pad od 15 posto na stabilnim europskim burzama”, ustvrdio je Ante Samodol u emisiji Otvoreno.
Znači očekujemo i dalje korekciju Leda Zvijezde Konzuma INE itd. [bye][bye][cry]
Kako bi mi i funkcionirali bez korekcije ?[wink]
kako je šefe dugo te nije bilo![proud]