BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[cry][bye][bye]SDA: Na burzi izgubljeno 68,5 milijardi kuna

Tržišna vrijednost 948 hrvatskih dionica uključenih u depozitorij Središnje depozitarne agencije smanjena je u prva tri mjeseca ove godine 16,8 posto, odnosno za više od 68,5 milijardi kuna. Znači i dalje očekujem iskrcavanja marginaša na Ledu, Konzumu, Zvijezdi, INI, Diokiju, Dalekovodu, Atlanskoj plovidbi…….itd..[cry][bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Središnja depozitarna agencija
Tržišna vrijednost dionica od početka godine manja 16,8 posto

Tržišna vrijednost 948 hrvatskih dionica uključenih u depozitorij Središnje depozitarne agencije (SDA) smanjena je u prva tri mjeseca ove godine za 16,8 posto, odnosno za više od 68,5 milijardi kuna[cry][bye][bye][bye][bye][cry]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

[cry]Jurčić: Krivac za pad burze je Vlada, a ne Hanfa

“Kosor je govorio s polito-ekonomskog stajališta kad je optužio Hanfu. Stanje na burzi upućuje na to da je vrijeme da definiramo krivca. Veći je krivac za pad burze ipak Vlada, a ne Hanfa”, smatra SDP-ov gospodarski strateg Ljubo Jurčić.[bye][bye][cry]

vipy pa ti si glavni .[cry]

večeras OTVORENO, gosti kod bage, Samodol, Kosor i ekipa….
Možemo dočekati Antišu ispred HTV pa se porazgovarati nasamo.[lol]

Pessimism Is Your Friend

ajde nemoj tako. još će te netko ozbiljno shvatiti.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

večeras OTVORENO, gosti kod bage, Samodol, Kosor i ekipa….
Možemo dočekati Antišu ispred HTV pa se porazgovarati nasamo.[lol]

..pokazi ti njemu kako se štiti interes investitora u hr…mi smo uz tebe…
..samo pazi da ne promašiš, ko onaj pukia..[tongue][tongue]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Premješteno iz teme: [color=blue]ADRS (Adris grupa d.d.)[/color]

Iz ovih priča o Adrisu vidi se moć multinacionalki (PM,BAT).
Pa svi plešu njihovom kolu:
– Stipe (skrbnički računi i bulažnjenje o njima)
– Ivo (zabrana pušenja na javnim mjestima-najava bez tajminga stoljeće unaprijed)
– Munir Poduljak (iz Bosne čovjek došao u Hrvatsku boriti se protiv korupcije)
– Novinari (VL i slični)
– David Daly – glavni pregovarač EU

Samo budala može misliti da su ovo slučajne podudarnosti.
Nema veze, Adrisu će i sljedeće godine rasti profit, akvizicije će pomalo vraćati uloženo, a biti će i novih. Investicijski ciklus će završiti….
Najgore što se može dogoditi je da netko pokušati preuzeti Adris za siću pošto ga preko slugana sroza na burzi na niske grane, ali u tom slučaju ja svoje dionice neću dati, već ću u budućnosti cicati ono što su im ostavili Ante Vlahušić i ekipa u dotu.

Ante Vlahušiću, ako netko Vaš čita ovo, molim Vas da ni pod razno ne prodajete zlatnu koku TDR, izdržite ova industrijsko-kontaobavještajna podmetanja, i sljedeće godine izglasajte malo veću dividendu.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

večeras OTVORENO, gosti kod bage, Samodol, Kosor i ekipa…. Možemo dočekati Antišu ispred HTV pa se porazgovarati nasamo.[lol]

Šteta, ja ne stignem do Zagreba.

Joj ljudi nadam se da nitko nije vidjeo najavu Bage za Otvoreno!
Najavi je pitanja tipa “što će biti s fondom branitelja kada navele branitelji na prodaju” i još neke koje od šoka nisam zapamtio.
Prisjetio sam se odmah emisija prije ipo-a HTa- a taman sam ih potisnuo!
Majko mila, mislim da će ovo biti teško gledati za bilo koga tko zna išta o dioniama.

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

Premješteno iz teme: [color=blue]IPKK (IPK KANDIT d.d. za proizvodnju bombona i čokolade)[/color]

Darko se opasno krca!
Kada izađe FI 1Q ukoliko sa crobijem bude sve u redu kandit bi trebao biti min 900-1000k.
To je ipak moje skromno mišljenje![cool]

Premješteno iz teme: [color=blue]DLKV (Dalekovod d.d.)[/color]

nikson: ” Gledajte u dlkv sam uša “dugoročno” ali ako cijena sutra ili prekosutra prođe 900 kn prodajem ,skoro 20% u par dana više nego dobar posao. ” jedan od najjačih postova ikad!

ko ce se poslije ovog inzenjeringa zadovoljit mrvicama neka prodaje.sutra se tek ocekuje rast.sutra ulaze oprezniji i ozbiljniji igraci.

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

New Report

Close