Premješteno iz teme: [color=blue]Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize[/color]
Ne bih spominjao otkud mi inf, uglavnom – interna analiza Goldman Sachsa u kojoj su analizirani mnogi svjetski indexi kaze da ce korekcija crobexa dosegnuti cak – 2000 bodova…
Ja u to osobno ne vjerujem, prvenstveno zato jer ne vjerujem da su oni predetaljno upoznati s nasim trzistem, ne mozes na njemu primjenjivati sablone trzista zemlje u tranzicije kakve su vjerojatno ucili na faxu, a osim toga na nasoj burzi nikako ne vrijede zakonitosti po kojima se neki procesi odvijaju, a koje vrijede na ostalim svjetskim indexima, sto smo se vec milion puta uvjerili…
No, sta vi ostali mislite o tome?
veće izglede dajem tome, nego tu nekim subjektivnim analizama o naglom rastu, uostalom tek na 2000 je prava podrška. A sumnjam da će netko postaviti svoja leđa prije toga.
pozdrav
Premješteno iz teme: [color=blue]Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize[/color]
Nagus:
”
Ne bih spominjao otkud mi inf, uglavnom – interna analiza Goldman Sachsa u kojoj su analizirani mnogi svjetski indexi kaze da ce korekcija crobexa dosegnuti cak – 2000 bodova…
Ja u to osobno ne vjerujem, prvenstveno zato jer ne vjerujem da su oni predetaljno upoznati s nasim trzistem, ne mozes na njemu primjenjivati sablone trzista zemlje u tranzicije kakve su vjerojatno ucili na faxu, a osim toga na nasoj burzi nikako ne vrijede zakonitosti po kojima se neki procesi odvijaju, a koje vrijede na ostalim svjetskim indexima, sto smo se vec milion puta uvjerili…
No, sta vi ostali mislite o tome?
”
veće izglede dajem tome, nego tu nekim subjektivnim analizama o naglom rastu, uostalom tek na 2000 je prava podrška. A sumnjam da će netko postaviti svoja leđa prije toga.
pozdrav
Po toj teoriji mogli bi mi to Goldmanu dati i džaba da se ne mučimo bez veze ni mi ni oni!
e drukeri drukeri,dali je netko od vas pročitao knjigu izazov burze, da je nebi pisali ovakve nebuloze
Onda je svemu kraj : 5300 -2000 = 3300 [thumbsup]
Nagus: ” Ne bih spominjao otkud mi inf, uglavnom – interna analiza Goldman Sachsa u kojoj su analizirani mnogi svjetski indexi kaze da ce korekcija crobexa dosegnuti cak – 2000 bodova… Ja u to osobno ne vjerujem, prvenstveno zato jer ne vjerujem da su oni predetaljno upoznati s nasim trzistem, ne mozes na njemu primjenjivati sablone trzista zemlje u tranzicije kakve su vjerojatno ucili na faxu, a osim toga na nasoj burzi nikako ne vrijede zakonitosti po kojima se neki procesi odvijaju, a koje vrijede na ostalim svjetskim indexima, sto smo se vec milion puta uvjerili… No, sta vi ostali mislite o tome? ” veće izglede dajem tome, nego tu nekim subjektivnim analizama o naglom rastu, uostalom tek na 2000 je prava podrška. A sumnjam da će netko postaviti svoja leđa prije toga. pozdrav
ca 2700
Lider 09.04.2008. Nikola Prskalo: Crobex bi do kraja godine,prema njihovim,dosta optimističnim procijenama,mogao narastna čak 5.730 bodova [thumbsup] Nasov teksta: nikad dublji pad dionica na domačem tržištu.
A cuj GS, Morgan Stanley su medeki, da si pitao ekipu iz Bear Sternsa rekli bi da ispod 4300 ne može [lol] [lol]
a jel ste u to ukalkulirali stalne izmjene sastava crobex-a?
po tome bi ina i ht trebali past debelo ispod IPO-a
Ne znam koliki je tocno ponder Ina-e u crobexu pa ni ne mogu tocno izracunat na kojoj razini treba bit cijena za toliki pad crobexa no…
Ako se sutra ne nastavi dizanje ht-a do nekih 340 kn, a prekosutra rokne zbog panike i divljih naloga preko 10%, koliko ce tad crobex biti iznad 3000?
Mozda benigna, ali analiza ING-a kaze da Ina vrijedi 1780, ne mora doc do te razine, ali nek se dogodi malo znacajniji pad kako Ina-e tako i ostalih dionica zbog efekta prelijevanja panike iz ht-a, bojim se da nas evo na debelo ispod 3k…..
a bome se onda ni te 2000 bodova nece cinit nimalo dalekim…..
ponavljam, ne vjerujem u taj scenarij, nekako je precrn ali opet – ne mozemo ga ni iskljucit, jedino u sto sam prilicno siguran jest da cemo do kraja tjedna bit mnogo sigurniji u mogucnost istog….
[color=blue]Ne bih spominjao otkud mi inf[/color], uglavnom – interna analiza Goldman Sachsa u kojoj su analizirani mnogi svjetski indexi kaze da ce korekcija crobexa dosegnuti cak – 2000 bodova… [color=blue]Ja u to osobno ne vjerujem[/color], prvenstveno zato jer ne vjerujem da su oni predetaljno upoznati s nasim trzistem, ne mozes na njemu primjenjivati sablone trzista zemlje u tranzicije kakve su vjerojatno ucili na faxu, a osim toga na nasoj burzi nikako ne vrijede zakonitosti po kojima se neki procesi odvijaju, a koje vrijede na ostalim svjetskim indexima, sto smo se vec milion puta uvjerili… No, sta vi ostali mislite o tome?
Baš lijepo što brineš za nas forumaše. Šteta za tebe što sam ne vjeruješ u to.[lol]
Ipak, bilo bi pristojno navesti od kuda ti ovakva info. Inače spada u rekla-kazala.
Do sada su moderatori ovakve postove prebacivali u bez cenzure općenito.
Mislim da je ovoj tvojoj, za sada rekla-kazala informaciji, tamo mjesto.
Moderatori?
[cry]Kvartalna kretanja na Zagrebačkoj burzi
Na jednog dobitnika čak devet dionica gubitnika
U protekla tri i pol mjeseca dionički indeks Crobex izgubio je na vrijednosti čak 37,5 posto, što je i jedno od dosad najvećih otklizavanja dionica u novijoj povijesti Zagrebačke burze[bye][bye][cry]
Očekujem daljnje iskrcavanje na Ledu, Diokiju, Dalekovodu,Atlanskoj plovidbi ,Konzumu zbog iskrcavanja novog vala marginaša.[cry][bye]