BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidiš smajlić pokazuje potop i mi tonemo.[bye][cry]

Ma samo žuljaj, šalim se ja malo. NHF. [thumbsup]

No respect

biti će nama smajlića kada izbije 3 svjetski u Libanonu… [shocked]

nema mi druge nego se zae..ti

U na ne postoji tržište kapitala…
nego deraonica sitnih investitora koji su mislili da mogu i oni nešto zaraditi …
Međutim, treba prvo zadovoljiti strance, pa naše uspješne poslovne ljude, pa političare, a na kraju na žalost (veliku) svih prethodnih, nama ostalima ostaju samo minusi.

Pravi dioničar drži dionice barem 100 godina u svom portfelju.

Kakav sad 3. svjetski u Libanonu? [shocked]

Možda sutra padamo zbog toga što Indijanci traže autonomiju u Ameriki.[cry]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Možda sutra padamo zbog toga što Indijanci traže autonomiju u Ameriki.[cry]

[bye]

No respect

Elvar:

Kakav sad 3. svjetski u Libanonu? [shocked]

Svjetski rat je rat koji se odvija u Europi i nakon kojeg najviše strada Njemačka.

Nema još rata, pa tek se razmještaju radari.

No respect

ovo dugo nisam vidio takav spinat u EU i US a zlato ode u ciklu.A mi zuljamo po paradajzu jer pratimo svjetski trend,jel tako analiticai,Iveki,medjedi….

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

ovo dugo nisam vidio takav spinat u EU i US a zlato ode u ciklu.A mi zuljamo po paradajzu jer pratimo svjetski trend,jel tako analiticai,Iveki,medjedi….

Mi smo feudalna zemljica koja ima svoje zakone i logiku.Sam sam si kriv što nisam reagirao na vrijeme, sve je bilo jasno. Prvo gledaj igrače a onda karte.

wiking:

Mi smo feudalna zemljica koja ima svoje zakone i logiku.Sam sam si kriv što nisam reagirao na vrijeme, sve je bilo jasno. Prvo gledaj igrače a onda karte.

upravo tako umjesto da sam gledao npr. na Viru KD ide van,OMF-ovi su pomalo sitno van,Zadro van,O Zabi da ne govorim,iskrcavanje Raiffice…a uvijek sam neku glupost trazio zasto.A npr. upravo se sada dogadja suprotno npr. na Viru su se OMF-ovi poceli lagano krcat a tak i na ostalim fund. dobrim dionicama[angry]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Premješteno iz teme: [color=blue]VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)[/color]

Za sve koji prodaju ispod cijene za koju kupe dobro bi bilo da dođu na besplatnu edukaciju iz područja investiranja:

BESPLATNA EDUKACIJA NA TEMU ULAGANJA (općenito) s POSEBNIM OSVRTOM NA INVESTICIJSKE FONDOVE

TERMINI:
OSIJEK – subota 05.04.2008.godine, od 09:00 do 12:30, Gajev trg 7, Ekonomski fakultet

ZAGREB – subota 12.04.2008.godine – TERMIN POPUNJEN

RIJEKA – petak 25.04.2008.godine, od 14:00 do 18:00, Dolac 4, HOTEL BONAVIA

SPLIT- subota 03.05.2008.godine, od 10:00 do 14:00, Hatzeov perivoj 3, HOTEL PARK

DUBROVNIK – četvrtak 17.4.2008.godine – od 9:00 do 14:00, HOTEL LERO

ZAGREB – subota 26.4.2008.godine – od 10:00 do 14:30, HOTEL CENTRAL

Izlaganje je isključivo edukativnog karaktera, a vezano na sljedeće teme:
1. Funkcija i podjela financijskog tržišta.
2. Osnovne vrste vrijednosnih papira i njihove karakteristike.
3. Veza između rizika i očekivanog prinosa.
4. Pojam i vrste investicijskih fondova.
5. Statistike vezane uz fondovsku industriju u svijetu i RH (imovina, prinosi i sl.)
6. Faktori bitni za odabir investicijskog fonda
7. Usporedba ulaganja u fondove s drugim vrstama ulaganja (životno osiguranje, nekretnine …)

Svi zainteresirani se mole da se prijave na 01-400-20-95 ili na kontakt@platinuminvest.hr kako bi im mogli osigurati mjesto. Ulaz je besplatan.

Ja sam bio i moram priznati jedno poučno iskustvo iz usta najstručnijih ljudi iz područja investiranja.

Premješteno iz teme: [color=blue]IPKK (IPK KANDIT d.d. za proizvodnju bombona i čokolade)[/color]

Jel istina sta se prica da Mađari preuzimaju Ipkk i da mu zato pada cijena nebi li ga kupili sto povoljnije i poslje na njemu masno zaradili?

Bolje živjeti cijeli život kao bogataš nego sedam dana u bijedi! www.glazbeni-oglasnik.com

New Report

Close