Vidiš smajlić pokazuje potop i mi tonemo.[bye][cry]
Ma samo žuljaj, šalim se ja malo. NHF. [thumbsup]
U na ne postoji tržište kapitala…
nego deraonica sitnih investitora koji su mislili da mogu i oni nešto zaraditi …
Međutim, treba prvo zadovoljiti strance, pa naše uspješne poslovne ljude, pa političare, a na kraju na žalost (veliku) svih prethodnih, nama ostalima ostaju samo minusi.
biti će nama smajlića kada izbije 3 svjetski u Libanonu… [shocked]
Kakav sad 3. svjetski u Libanonu? [shocked]
Možda sutra padamo zbog toga što Indijanci traže autonomiju u Ameriki.[cry]
Elvar:
”
biti će nama smajlića kada izbije 3 svjetski u Libanonu… [shocked]
”
Kakav sad 3. svjetski u Libanonu? [shocked]
Svjetski rat je rat koji se odvija u Europi i nakon kojeg najviše strada Njemačka.
Nema još rata, pa tek se razmještaju radari.
ovo dugo nisam vidio takav spinat u EU i US a zlato ode u ciklu.A mi zuljamo po paradajzu jer pratimo svjetski trend,jel tako analiticai,Iveki,medjedi….
ovo dugo nisam vidio takav spinat u EU i US a zlato ode u ciklu.A mi zuljamo po paradajzu jer pratimo svjetski trend,jel tako analiticai,Iveki,medjedi….
Mi smo feudalna zemljica koja ima svoje zakone i logiku.Sam sam si kriv što nisam reagirao na vrijeme, sve je bilo jasno. Prvo gledaj igrače a onda karte.
wiking:
”
”
Mi smo feudalna zemljica koja ima svoje zakone i logiku.Sam sam si kriv što nisam reagirao na vrijeme, sve je bilo jasno. Prvo gledaj igrače a onda karte.
upravo tako umjesto da sam gledao npr. na Viru KD ide van,OMF-ovi su pomalo sitno van,Zadro van,O Zabi da ne govorim,iskrcavanje Raiffice…a uvijek sam neku glupost trazio zasto.A npr. upravo se sada dogadja suprotno npr. na Viru su se OMF-ovi poceli lagano krcat a tak i na ostalim fund. dobrim dionicama[angry]
Premješteno iz teme: [color=blue]VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)[/color]
Za sve koji prodaju ispod cijene za koju kupe dobro bi bilo da dođu na besplatnu edukaciju iz područja investiranja:
BESPLATNA EDUKACIJA NA TEMU ULAGANJA (općenito) s POSEBNIM OSVRTOM NA INVESTICIJSKE FONDOVE
TERMINI:
OSIJEK – subota 05.04.2008.godine, od 09:00 do 12:30, Gajev trg 7, Ekonomski fakultet
ZAGREB – subota 12.04.2008.godine – TERMIN POPUNJEN
RIJEKA – petak 25.04.2008.godine, od 14:00 do 18:00, Dolac 4, HOTEL BONAVIA
SPLIT- subota 03.05.2008.godine, od 10:00 do 14:00, Hatzeov perivoj 3, HOTEL PARK
DUBROVNIK – četvrtak 17.4.2008.godine – od 9:00 do 14:00, HOTEL LERO
ZAGREB – subota 26.4.2008.godine – od 10:00 do 14:30, HOTEL CENTRAL
Izlaganje je isključivo edukativnog karaktera, a vezano na sljedeće teme:
1. Funkcija i podjela financijskog tržišta.
2. Osnovne vrste vrijednosnih papira i njihove karakteristike.
3. Veza između rizika i očekivanog prinosa.
4. Pojam i vrste investicijskih fondova.
5. Statistike vezane uz fondovsku industriju u svijetu i RH (imovina, prinosi i sl.)
6. Faktori bitni za odabir investicijskog fonda
7. Usporedba ulaganja u fondove s drugim vrstama ulaganja (životno osiguranje, nekretnine …)
Svi zainteresirani se mole da se prijave na 01-400-20-95 ili na kontakt@platinuminvest.hr kako bi im mogli osigurati mjesto. Ulaz je besplatan.
Ja sam bio i moram priznati jedno poučno iskustvo iz usta najstručnijih ljudi iz područja investiranja.
Premješteno iz teme: [color=blue]IPKK (IPK KANDIT d.d. za proizvodnju bombona i čokolade)[/color]
Jel istina sta se prica da Mađari preuzimaju Ipkk i da mu zato pada cijena nebi li ga kupili sto povoljnije i poslje na njemu masno zaradili?