Oprostite sto (pokusavam) prekidam. No, ovaj poslovni forum mi sve više liči na “prčiju” moderatora. Naime, 2 puta za redom su mi izbrisani postovi – rekao bih, normalnog sadržaja.
Toliko, samo da se požalim ….
Oprostite sto (pokusavam) prekidam. No, ovaj poslovni forum mi sve više liči na “prčiju” moderatora. Naime, 2 puta za redom su mi izbrisani postovi – rekao bih, normalnog sadržaja. Toliko, samo da se požalim ….
Nisi liquidan[lol]
Oprostite sto (pokusavam) prekidam. No, ovaj poslovni forum mi sve više liči na “prčiju” moderatora. Naime, 2 puta za redom su mi izbrisani postovi – rekao bih, normalnog sadržaja.
Toliko, samo da se požalim ….
samo ti piši i nauči se da ćeš biti i brisan![thumbsup]
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]Proglašenje neovisnosti Kosova nije utjecalo na kreditni rejting Srbije
Srbi i dalje BB-/stabilni
Agencija za utvrđivanje kreditnih rejtinga Standard & Poor’s objavila je da proglašenje neovisnosti Kosova 17. veljače neće imati trenutačnog utjecaja na aktualni kreditni rejting Srbije BB-/stabilan
Standard & Poor’s istaknuo je ipak kako će od ključnog značenja za utvrđivanje kreditnih rejtinga biti odgovor srbijanske vlade na političke pritiske koje je prouzročilo proglašenje neovisnosti Kosova, kao i proces EU integracija.
– Može se povećati mogućnost pojačanih napetosti unutar srbijanske koalicijske vlade. To bi moglo dovesti do prijevremenih izbora u 2008. i izazvati neizvjesnosti u pogledu odabira političkih platformi u budućnosti – kazala je analitičarka agencije Slađana Tepić.
Ako reakcija Srbije na neovisnost Kosova rezultira antagonističkim odnosima spram EU i gubitkom izgleda za pristup EU, kreditni rejtinzi ubrzo će se naći pod pritiskom, navodi se dalje u priopćenju. ([thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Ako je Srbija i pored svega stabilna, a mi padamo kako bi bilo da su nemiri kod nas dionice bi bile proglašene ništavnim ? Ili je naše tržište puno zečeva strašljivaca.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Oprostite sto (pokusavam) prekidam. No, ovaj poslovni forum mi sve više liči na “prčiju” moderatora. Naime, 2 puta za redom su mi izbrisani postovi – rekao bih, normalnog sadržaja. Toliko, samo da se požalim ….
Probaj opet. Treća sreća. [wink]
Za sutra predviđam veliko zelenilo cijena. Dosta dionica moglo bi završiti u pozitivnoj blokadi. Analiza: Iš medo van!
Dopunjeno 19.02 16:15!
Tijekom današnjeg trgovanja Crobex je na vrijednosti dobio 0,97 posto, završivši na 4033,70 bodova. Vrijeme pada cijena dionice moguće da je prošlo, a promjena primarnog trenda nazire se. Cijena dvadeset i jedne dionice u sastavu domaćeg burzovnog indeksa porasla je, dok je deset dionica izgubilo na vrijednosti. Najveći cjenovni rast 5,87 posto ostvario je AD Plastik, dok Crobex najjače prizemljuje Slatinska banka padom cijene 3,27 posto.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Danas napokon blagi plus i smirivanje na tržištu.. Ja bih volio da povežemo bar još dva dana blagog plusa i smirivanja tržišta te da se negativni trend jasno zaustavi!!!
Vrime će pokazati ali ima naznaka da se okrene trend… [proud]
http://www.mojedionice.com/start/start.aspx
vrijedi pogledati
poznata je priča o gospodinu Floričiću koji je imao priliku kupovati u makedoniji prije n godina kad su cijene nekih dionica bile kikiriki kao npr. besk je bio oko 2-3 k denara no on je ocijenio da ta zemlja nema potencijala (navodno kad je vidio Skopje pao mu je mrak na oci)
isti taj besk je dosegao u godinu dana 60k den (u korekciji uzrokovanoj kosovom sad je na 30k)
smeta me što se ovdje svi lijepe za fondove i ine stručnjak kao da su oni B-ga povukli za bradu
strpljen spašen a tko ne voli nek igra za 2-3 posto trejdanja[sealed]
Za sutra predviđam veliko zelenilo cijena. Dosta dionica moglo bi završiti u pozitivnoj blokadi. Analiza: Iš medo van!
Koju metodologiju rada koristiš u tiim svojim predviđanjima : grah prebranac, šalice kave ili si i ti savladao čuvenu DCM metodu?
[huh]
Koju metodologiju rada koristiš u tiim svojim predviđanjima : grah prebranac, šalice kave ili si i ti savladao čuvenu DCM metodu? [huh]
Febo, pa ne moraš karikirat, dovoljno je pročitati gornje postove nekih kolega i kako su oni snažno uvjereni, to ti je najsigurnija metoda za zelenilo!
febo: ” Koju metodologiju rada koristiš u tiim svojim predviđanjima : grah prebranac, šalice kave ili si i ti savladao čuvenu DCM metodu? [huh] ” Febo, pa ne moraš karikirat, dovoljno je pročitati gornje postove nekih kolega i kako su oni snažno uvjereni, to ti je najsigurnija metoda za zelenilo!
AHA, shvaćam to ja dakle metoda transcedentalne meditacije, bitno je da većina zrači pozitvinom energijom te
se ona putem transcedentnog energetskog polja širi na ZSE i Krobeks mora ići pritom gore najmanje 2 %.
[thumbsup]