šta bude, bit će.. psihološki bi bilo dobro da dođe do stabilizacije na burzi [sealed]
Alien: ” Steak? I’m in [wink] ” So, hop in..[smiley] Fileke za zubiće meke… [smiley]
može četvrtak popodne …
Asko:
”
Alien: ” Steak? I’m in [wink] ” So, hop in..[smiley] Fileke za zubiće meke… [smiley]”
može četvrtak popodne …
fkors…povedi prijatelja sa pola puta…[smiley]
fazan: ” Asko: ” Alien: ” Steak? I’m in [wink] ” So, hop in..[smiley] Fileke za zubiće meke… [smiley]” može četvrtak popodne … ” fkors…povedi prijatelja sa pola puta…[smiley]
u srijedu sam u grebza … u četvrtak neke obveze … pa bi mogli oko četri pet popodne …
prijatel s pola puta je pozvan …
u srijedu sam u grebza … u četvrtak neke obveze … pa bi mogli oko četri pet popodne …
prijatel s pola puta je pozvan …
oki doki…čujemo se za detalje idući tjedan…Kompaj Segundo…[smiley]
Evo upravo bila špica za današnji dnevnik a kao glavna tema spominje se Dionice i pad dionica te kada bi mogao slijediti žarko očekivani rast dionica na ZSE
i j sam gledao, ima se dojam kao da se vrši lagani pritisak na fondove da dižu cijene dionica .
falco
korisnik od: 11.04.2007.
febo:
” Evo upravo bila špica za današnji dnevnik a kao glavna tema spominje se Dionice i pad dionica te kada bi mogao slijediti žarko očekivani rast dionica na ZSE
”
i j sam gledao, ima se dojam kao da se vrši lagani pritisak na fondove da dižu cijene dionica .[thumbsup][thumbsup]
Najbolja vijest u zadnjih par tjedana.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]