BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

šta bude, bit će.. psihološki bi bilo dobro da dođe do stabilizacije na burzi [sealed]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

Alien: ” Steak? I’m in [wink] ” So, hop in..[smiley] Fileke za zubiće meke… [smiley]

može četvrtak popodne …

I love the Smell of Profits in the Morning

može…

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Asko:

Alien: ” Steak? I’m in [wink] ” So, hop in..[smiley] Fileke za zubiće meke… [smiley]”

može četvrtak popodne …

fkors…povedi prijatelja sa pola puta…[smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

fazan: ” Asko: ” Alien: ” Steak? I’m in [wink] ” So, hop in..[smiley] Fileke za zubiće meke… [smiley]” može četvrtak popodne … ” fkors…povedi prijatelja sa pola puta…[smiley]

u srijedu sam u grebza … u četvrtak neke obveze … pa bi mogli oko četri pet popodne …

prijatel s pola puta je pozvan …

..Končarko?

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

u srijedu sam u grebza … u četvrtak neke obveze … pa bi mogli oko četri pet popodne …

prijatel s pola puta je pozvan …

oki doki…čujemo se za detalje idući tjedan…Kompaj Segundo…[smiley]

ponedjeljak na skypu … oke

ponedjeljak na skypu … oke

yo

Meni paše

Evo upravo bila špica za današnji dnevnik a kao glavna tema spominje se Dionice i pad dionica te kada bi mogao slijediti žarko očekivani rast dionica na ZSE

i j sam gledao, ima se dojam kao da se vrši lagani pritisak na fondove da dižu cijene dionica .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

falco
korisnik od: 11.04.2007.

febo:
” Evo upravo bila špica za današnji dnevnik a kao glavna tema spominje se Dionice i pad dionica te kada bi mogao slijediti žarko očekivani rast dionica na ZSE

i j sam gledao, ima se dojam kao da se vrši lagani pritisak na fondove da dižu cijene dionica .[thumbsup][thumbsup]

Najbolja vijest u zadnjih par tjedana.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

New Report

Close