BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo upravo bila špica za današnji dnevnik a kao glavna tema spominje se Dionice i pad dionica te kada bi mogao slijediti žarko očekivani rast dionica na ZSE

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Evo upravo bila špica za današnji dnevnik a kao glavna tema spominje se Dionice i pad dionica te kada bi mogao slijediti žarko očekivani rast dionica na ZSE

Sad je polako i njima panika…neće biti rezultata ako ovako ostane …

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

….pih, apsurd u svemu jest da smo toliko plitko tržište da jedan ili nekoliko igrača sa krupnijim kapitalom može podići Krobeks ponovo na 5000 dok si reko keks
[yawn]

….pih, apsurd u svemu jest da smo toliko plitko tržište da jedan ili nekoliko igrača sa krupnijim kapitalom može podići Krobeks ponovo na 5000 dok si reko keks
[yawn]

Istina…samo ga trebamo nagovoriti… iduću subotu na istom mjestu ? … [smiley]

febo: ” ….pih, apsurd u svemu jest da smo toliko plitko tržište da jedan ili nekoliko igrača sa krupnijim kapitalom može podići Krobeks ponovo na 5000 dok si reko keks [yawn] ” Istina…samo ga trebamo nagovoriti… iduću subotu na istom mjestu ? … [smiley]

čekaj bar još slijedeći tjedan..rekao sam ti da čekam nekakav keš pa da se još malo nakrcam
[wink][lol]

Paše i Menú…[smiley]

Paše i Menú…[smiley]

Steak? I’m in [wink]

..ja bi radije fileke

Steak? I’m in [wink]

So, hop in..[smiley]

Fileke za zubiće meke… [smiley]

Ponedjeljak očekujem daljni veći pad Todorićevih , Agrokorovih dionica.[bye][bye][bye][bye][bye][bye]

U Ponedjeljak očekujem…..
..pitam se što bi bilo da ništa
ne očekujem..

[sealed]

nista ja vise ne ocekujem

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

New Report

Close