Dejavue
korisnik od: 24.02.2006.
JA obicno stavim naloge jako nisko na d ionice koje zelim…a onda kad sam spreman da kupim, smao pomaknem nalog, to paliLOLthumbsup
Još bolje u zadnje vrijeme stavim nalog prenisko odem na kavu kad ono i tu me poklopilo.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Dejavue korisnik od: 24.02.2006. lokacija: broj poruka: 5048 JA obicno stavim naloge jako nisko na d ionice koje zelim…a onda kad sam spreman da kupim, smao pomaknem nalog, to paliLOLthumbsup Još bolje u zadnje vrijeme stavim nalog prenisko odem na kavu kad ono i tu me poklopilo.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
He he he! nasmijali ste me kolega…
Upravo mi se to desilo danas na KORF 🙂
Zovem pobu, a nalog odeeeeeeeeeeeeeee[lol]
halo, dečki, lura? lijepo molim, ako vam nije neki problem, nemojte me ignorirat!
Kaj s lurom?
Kaj da ti velimo za LURU?
imas, u plusu si? minusu?
samo me zanima kaj mislite o njoj, budući da se o toj dionici ne priča, a meni se čini ok, mislim fundamenti mi se čine solidni. pa mi nije jasno zakaj čmrlji i nitko je baš ne šljivi
samo me zanima kaj mislite o njoj, budući da se o toj dionici ne priča, a meni se čini ok, mislim fundamenti mi se čine solidni. pa mi nije jasno zakaj čmrlji i nitko je baš ne šljivi
Kak bi rekli stari ljudi ” man`i se ćoravog posla”
Koliko sam skužio, vi ste ostali zacvikani u luri i sad otvarate bilo kakvu raspravu da bi potaknuli nekoga da kupi od vas tj. da se uopće krene trgovati…
Nažalost, luraje utonula u zimski san i pitanje je kad će se probuditi…
Premješteno iz teme: [color=blue]Korekcija [/color]
ajde, dečkovi, ponavljam jedan good info.
toda dobio migros.
nije šala.
kupio-prodao bez zarade.[cool]
uh, ne znam zakaj se tu odmah sumnja na neke mutne radnje, pa valjda ljudi ovdje misle svojim glavama i ne bu odmah krenuli kupovati zato kaj je netko postavio neko pitanje. ok, kužim, nisam dio kružoka pa sam odmah sumnjiva, no ne znam koliko bi netko trebao biti naivan da nasjedne na takav trik, pa nismo djeca!
osim toga, mislila sam da je ovo forum, a ne privatna brbljaonica, dosad se ljudima najnormalnije odgovaralo na ovakva pitanja.
možda se probudi na proljeće…
Mislim da kreće kad i HRDH u isto vrijeme.[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
evo i ovdje objavljujem jer me već počelo živcirati brkanje osnovnih pojmova…
BigBoss:
” kamenac: ” ” Od tolikog straha, to su sve špekulanti i ne mogu čekati ……………… Čim ima malo straha onda prodaju, to nisu pravi dioničari………..
”
očito nikome ovdje nije jasan pojam špekulant i koristite ga često umjesto pojma, šta ja znam zvekan…
dragi moji da bi netko uopće mogao biti špekulant morao bi odlično poznavati prilike na kapitalnim, novčanim i robnim burzama te imati jaaako, jaaako puno kapitala….uloga špekulanata u zapadnim ekonomijama je nadasve pozitivna jer oni kupuju (naravno vođeni željom za osobnim probitkom) kad nitko neće i na taj način održavaju likvidnost tržišta. U RH je vrlo vrlo malo pravih špekulanata. Očito je da je drug Ljubo ostavio puno
traga među hrvatskom invest.zajednicom upotrebaljavajući pojam špekulant za kladioničare koji su Prvu sportsku kladionicu zamjenili kupnjom dionica (uglavnom u početku samo pri IPO-u).
Eto, toliko da se znaju neke stvari.