Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
SLK:
”
Duser: ” i jesi piknuo što? ” Ne. Izgleda da ima još vremena, nažalost.
”
a barem izabrao?
Čuj, naravno da neke pratim. U startu znam da mi POBA ne da ATPL kupovat jer je kvota popunjena.
Za ostale se još nisam raspitivao.
No respect
SLK,
Duser: ” SLK: ” Duser: ” i jesi piknuo što? ” Ne. Izgleda da ima još vremena, nažalost. ” a barem izabrao? ” Čuj, naravno da neke pratim. U startu znam da mi POBA ne da ATPL kupovat jer je kvota popunjena. Za ostale se još nisam raspitivao.
Da SLK, evo, ja danas stavio naloge na kupnju[thumbsup]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
Da SLK, evo, ja danas stavio naloge na kupnju[thumbsup]
Gdje si stavio naloge? Na ATPL preko POBA margina?
No respect
SLK,
Dejavue: ” Da SLK, evo, ja danas stavio naloge na kupnju[thumbsup] ” Gdje si stavio naloge? Na ATPL preko POBA margina?
očito vas sve ..be ta Poba, okanite se tih provincijskih štedionica i idite u prave banke..
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
jel se to meni cini ili nas prate americki brodari???
prate oni nas trend, ne mi njihov
u tom grmu lezi zec[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Zato sutra svi u shopping da podignemo amerikance [thumbsup][proud][thumbsup]
Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.
SLK,
Dejavue: ” Da SLK, evo, ja danas stavio naloge na kupnju[thumbsup] ” Gdje si stavio naloge? Na ATPL preko POBA margina?
Lombarda…ali…trebalo bi biti isto…jutros…
Jucer nisam mogao…
Petak nisam mogao na KOEI i na ATPL.
Itd, itd…
Jedan dan nisam mogao na ADRS[lol]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
SLK:
”
”
Lombarda…ali…trebalo bi biti isto…jutros…
Je, isto je. Pa i ja sam jutros prije otvaranja provjerio i nije mi dalo na ATPL, jedino ako nisu nekima čuvali mjesto…
U svakom slučaju, ispalo je i dobro što me nisu primili. [sealed]
No respect
JA obicno stavim naloge jako nisko na d ionice koje zelim…a onda kad sam spreman da kupim, smao pomaknem nalog, to pali[lol] [thumbsup]
JA obicno stavim naloge jako nisko na d ionice koje zelim…a onda kad sam spreman da kupim, smao pomaknem nalog, to pali[lol] [thumbsup]
Vidiš, nije ti to loša ideja… O, onda se moram izborit nisko za pozicije sutra na favoritima. [thumbsup]
No respect
tak sam ja piknuo ATPL jucer na 2860.05, stavio ujutro i otisao na kavu…
kad se vratio, postao ponosni vlasnik ATPL-a….
Danas hladan tus
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.
SLK,
Dejavue: ” JA obicno stavim naloge jako nisko na d ionice koje zelim…a onda kad sam spreman da kupim, smao pomaknem nalog, to pali[lol] [thumbsup] ” Vidiš, nije ti to loša ideja… O, onda se moram izborit nisko za pozicije sutra na favoritima. [thumbsup]
To ti je po meni jedino moguce…
Sve dionice koje zelim kupiti rezerviram na taj nacin…[thumbsup]