BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.jutarnji.hr/novac/trziste_kapitala/clanak/art-2008,2,5,pad_burze,107647.jl

Heaven or Las Vegas

SLK:

Duser: ” i jesi piknuo što? ” Ne. Izgleda da ima još vremena, nažalost.

a barem izabrao?

Čuj, naravno da neke pratim. U startu znam da mi POBA ne da ATPL kupovat jer je kvota popunjena.
Za ostale se još nisam raspitivao.

No respect

Duser: ” SLK: ” Duser: ” i jesi piknuo što? ” Ne. Izgleda da ima još vremena, nažalost. ” a barem izabrao? ” Čuj, naravno da neke pratim. U startu znam da mi POBA ne da ATPL kupovat jer je kvota popunjena. Za ostale se još nisam raspitivao.

Da SLK, evo, ja danas stavio naloge na kupnju[thumbsup]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Da SLK, evo, ja danas stavio naloge na kupnju[thumbsup]

Gdje si stavio naloge? Na ATPL preko POBA margina?

No respect

Dejavue: ” Da SLK, evo, ja danas stavio naloge na kupnju[thumbsup] ” Gdje si stavio naloge? Na ATPL preko POBA margina?

očito vas sve ..be ta Poba, okanite se tih provincijskih štedionica i idite u prave banke..

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

jel se to meni cini ili nas prate americki brodari???
prate oni nas trend, ne mi njihov
u tom grmu lezi zec[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Zato sutra svi u shopping da podignemo amerikance [thumbsup][proud][thumbsup]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Dejavue: ” Da SLK, evo, ja danas stavio naloge na kupnju[thumbsup] ” Gdje si stavio naloge? Na ATPL preko POBA margina?

Lombarda…ali…trebalo bi biti isto…jutros…
Jucer nisam mogao…
Petak nisam mogao na KOEI i na ATPL.
Itd, itd…
Jedan dan nisam mogao na ADRS[lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

SLK:

Lombarda…ali…trebalo bi biti isto…jutros…

Je, isto je. Pa i ja sam jutros prije otvaranja provjerio i nije mi dalo na ATPL, jedino ako nisu nekima čuvali mjesto…
U svakom slučaju, ispalo je i dobro što me nisu primili. [sealed]

No respect

JA obicno stavim naloge jako nisko na d ionice koje zelim…a onda kad sam spreman da kupim, smao pomaknem nalog, to pali[lol] [thumbsup]

JA obicno stavim naloge jako nisko na d ionice koje zelim…a onda kad sam spreman da kupim, smao pomaknem nalog, to pali[lol] [thumbsup]

Vidiš, nije ti to loša ideja… O, onda se moram izborit nisko za pozicije sutra na favoritima. [thumbsup]

No respect

tak sam ja piknuo ATPL jucer na 2860.05, stavio ujutro i otisao na kavu…
kad se vratio, postao ponosni vlasnik ATPL-a….
Danas hladan tus
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Dejavue: ” JA obicno stavim naloge jako nisko na d ionice koje zelim…a onda kad sam spreman da kupim, smao pomaknem nalog, to pali[lol] [thumbsup] ” Vidiš, nije ti to loša ideja… O, onda se moram izborit nisko za pozicije sutra na favoritima. [thumbsup]

To ti je po meni jedino moguce…
Sve dionice koje zelim kupiti rezerviram na taj nacin…[thumbsup]

New Report

Close