BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SLK, zašto ova anketa?
Svrbi te lova od margina?[rolleyes]

Jes. [smiley] Kamate idu. Ali bolje i to, nego grist nokte negdje.

No respect

kada idu rezultati za 07-za adris[wink]

[pray] za euforiju

Zbog euforije u okruženju danas i Hrvatska burza mora rasti.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

neka mi neko, molim lijepo, objasni kaj se, bez obzira na trenutačno lošu situaciju, događa s lurom? nisam baš primijetila da je netko uopće spominje, fa za nju izgleda prilično dobro, a dionica se ne miče s mjesta već pun klinac? možda znate nekaj, a ja živim u neznanju?

free tibet

kOLEGA DRESSROOM—ništa loše nisam mislio…. Doživio sam forum kao izmjenu mišljenja i možda neki razgovori sa ulice nisu primjereni ali čitam forum 3 godine i puno puta sam pročitao takve stvari—čula, rekla, kazala…….

Kolega, niti sam imao namjeru niti sam želio nekoga povrijediti! Samo sam prenio ono što sam čuo i vidio na svoje oči!—možda nisam bio objektivan i nisam trebao to iznositi jer naravno da nemam dokaz a nije mi to ni bitno toliko!!!
Da ne posjedujem dionice Leda možda uopće ne bih obraćao pozornost na to…

Poštovani kolega, moja isprika jer vidim da ste se uvrijedili!embarass

Dakle, osobno sam investirao u Ledo na duži rok i vjerujem u ovu firmu!

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

Novac | Tržište kapitala
Hrvate strah nagnao na oprez s dionicama Piše: Viktor Vresnik
ZAGREB – Hrvatsko tržište miruje unatoč oporavku svjetskih burzi i za ulagače povoljnih rezultata izbora u Srbiji koji su se već odrazili na tamošnje tržište. Beogradska je burza rasla šest posto, a hrvatski su analitičari tromu trgovinu u Zagrebu mahom objašnjavali hrvatskom zabrinutošću zbog sudbine Kosova.

Indeks Zagrebačke burze Crobex u petak je pao pola posto, a u ponedjeljak je, sat prije zatvaranja burze, još pokazivao jedanpostotni rast. Trgovanje je završio tek 0,63 posto viši nego u petak, jasno pokazujući da ulagači u Zagrebu još misle da nije vrijeme za masovniji povratak trgovanju.

Kosovska teorija

– Sklonost analitičara da i svako otezanje u trgovanju pripisuju vanjskim utjecajima zapravo ukazuje na sklonost malih domaćih igrača da zatvaraju oči pred stvarnim problemima – komentirao je prve pristigle analize zagrebačkog trgovanja Vilim Klemen iz brokerske kuće Momentum. Klemen se ne slaže s “kosovskom teorijom” i skloniji je povjerovati da se pravi problemi ipak nalaze unutar Hrvatske.

Neugodna predviđanja

– Ovaj put doista možemo reći da budućnost trgovanja ovisi o politici – o ritmu hrvatskog približavanje EU – ali i o makroekonomskim pokazateljima za koje se ovih dana zaredao niz prilično neugodnih prognoza – rekao je Klemen.

Na Zagrebačkoj je burzi i dalje zamjetan nedostatak inozemnih investitora koji su rasprodali svoje portfelje kako bi namirili gubitke na inozemnim tržištima i još se nisu vratili, očito usmjerivši novac prema jeftinijim inozemnim dionicama. I domaći fondovi, kojima ne nedostaje novca, zasad još čekaju na povoljnije prilike u Zagrebu.

Prema procjenama analitičara koji su se oglasili nakon zatvaranja tržišta, i hrvatski su fondovi danas najviše tržili u Beogradu.

Šepavo trgovanje

U Zagrebu se danas najviše trgovalo dionicama koje su gubile na vrijednosti – HT-om (-1,56%) i dionicom Atlantske plovidbe (-0,28%) uz 6,78 milijuna kuna prometa. Među dobitnicima bili su i Konzum (8,66%), Ingra (0,67%) i IGH (0,53%), ali s prometima znatno manjim od prijašnjih prosjeka.
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Ako se vam nije teško malo pomučiti sa Slovenskim[huh] imate ovdje zanimljiv članak o burzi
http://www.revijakapital.com/kapital/poslovnefinance.php?idclanka=5277

[emo_cool]

Premješteno iz teme: [color=blue]IGH (Institut građevinarstva Hrvatske d.d.)[/color]

Što je ovo, zna li tko? Kao da je SDP pobijedio.Srpska burza se ne boji Kosova,a nasoj se gaće tresu.

krpa: ” SLK, zašto ova anketa? Svrbi te lova od margina?[rolleyes] ” Jes. [smiley] Kamate idu. Ali bolje i to, nego grist nokte negdje.

i jesi piknuo što?

Heaven or Las Vegas

i jesi piknuo što?

Ne. Izgleda da ima još vremena, nažalost.

No respect

Duser: ” i jesi piknuo što? ” Ne. Izgleda da ima još vremena, nažalost.

a barem izabrao?

Heaven or Las Vegas

New Report

Close