BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]LKPC (Luka Ploče d.d.)[/color]

Ajmo raja – KLADIONICA 9,6 mil. 2006 – 18mil. 2007 – ??? 2008 [wink][wink][wink][tongue]

Ako na početak niza staviš 2005. godinu i tadašnju dobit od 20,5 milijuna, odgovor za 2008. je jednostavan- iznosi oko 7 milijuna.

” Ako na početak niza staviš 2005. godinu i tadašnju dobit od 20,5 milijuna, odgovor za 2008. je jednostavan- iznosi oko 7 milijuna.

Pošto ne piše čega 7 miljuna predpostavljam da 7 mil.€.[rolleyes]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

GANGA: ”
Ajmo raja – KLADIONICA 9,6 mil. 2006 – 18mil. 2007 – ??? 2008″
Ako na početak niza staviš 2005. godinu i tadašnju dobit od 20,5 milijuna, odgovor za 2008. je jednostavan- iznosi oko 7 milijuna.

Kada bih morao rješavati sličan zadatak na MENSA ispitu inteligencije napisao bih za 2008. godinu 8,4 milijuna, a za 2009. – 15,8 milijuna. [smiley][smiley][smiley][smiley][smiley]
Na svu sreću burza nije MENSA, a LKPC će biti hit u toj godini. [thumbsup]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Premješteno iz teme: [color=blue]KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)[/color]

Uskoro bi moglo doći do rasta,po mom iscrtavanju grafa. A i vrijeme je. Lijepo izgleda,zar ne? [thumbsup]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

He,he,,dobar[thumbsup]
..nažalost, u skoroj prošlosti takav rast bio je dio svakodnevnice —-danas spada u crni humor….[lol] [lol] [lol]

POKRET OTPORA

He,he,,dobar[thumbsup] ..nažalost, u skoroj prošlosti takav rast bio je dio svakodnevnice —-danas spada u crni humor….[lol] [lol] [lol]

Smijati ćemo se kroz neko vrijeme kada dođe na vrijednosti prije mjesec-dva,ali i na drugim kvalitetnim dionicama je jako velika prodaja,tako da je to uzrok stagniranja rasta. Ali trend je u tijeku okreta prema gore. [thumbsup][rolleyes]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Uskoro bi moglo doći do rasta,po mom iscrtavanju grafa. A i vrijeme je. Lijepo izgleda,zar ne? [thumbsup]

baš je super graf.

Premješteno iz teme: [color=blue]LEDO (Ledo d.d.)[/color]

Kolega insajd sve je to u redu samo treba biti strpljiv!
Jutros u dućanu Ledo donio robu privatniku i ovaj ga pitao ide li ovo na račun ili će te platiti na crno u kešu?
voditelj kaže plaćam u kešu — nećemo priko računa! [thumbsup]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

Premješteno iz teme: [color=blue]LEDO (Ledo d.d.)[/color]

50,

Kolega insajd sve je to u redu samo treba biti strpljiv!
Jutros u dućanu Ledo donio robu privatniku i ovaj ga pitao ide li ovo na račun ili će te platiti na crno u kešu?
voditelj kaže plaćam u kešu — nećemo priko računa! [thumbsup]

PA OVO JE STVARNO PREVIŠE

KAKO MODERATOR DOZVOLI OVAKAV POST KOJI DIREKTNO OPTUŽUJE 2 TVRTKE DA RADE NA CRNO BEZ PLAČANJA POREZA BEZ IJEDNOG DOKAZA OSIM REKLA KAZALA

AKO ZNATE DA NETKO RADI NA CRNO RECITE TKO JE KUPIO OD LEDA ZA KEŠ BEZ RAČUNA NAZIV DUČANA ADRESA PA DA VIDIMO JEL ISTINA

Vlasnik dučana može mislim do nekih 5000kn plčati u kešu fakturu za robu R1, ali mu svejedno daju račun, u suprotnom potpiše dostavnicu pa mu pošalju račun naknadno…….

Punica mi ima dučan i u zadnjih 10 godina nije kupila niti mogla jer nije bilo ponuđeno niti se smatra mogučem ….. da plati za ledo robu i ne dobije račun ili dostavnicu sve po zakonu i s plačenim porezom

A sad najbolje: radim u firmi koja isporučuje ambalažu za ledo i niti 1 paleta ne prođe bez papira, a ako nas počaste po ljeti sa sladoledom i to potpišemo, uglavnom sve crno na bijelo
Znam o ledu dosta više nego većina na forumu i MOLIM VAS NE IZNOSITE PODATKE KOJI TEŠKO DA MOGU ODGOVARATI ISTINI

Kako samo moderator može dozvoliti ovakve postove bez navedenih podataka tko gdje i što[sad]

Vidim da smo od ozbiljnih investitora došli do rekla kazala , bar na ledu nisam to očekivao, zato kolege ulažite u znanje

Molim moderatora da ne obriše ovaj post, jer ovakve stvari nisu dopustive i netko treba reći da to nije uredu

Duser: ” SLK: ” Hvala sakai, eto nas na 11! [thumbsup] Ima još? ” ISTT ide to ap ap [thumbsup] ” O, fala.. To je 12, s tim da već imam jednu od njih. A što je sa uzdanicama ZABA-R-A i THNK?

Pa, od građevinara mislim da je THNK trenutno najbolja kupnja s najboljim šansama za % rasta ove godine. Od banaka po ovim cijenama ja bih radije PBZ nego ZABA.

Ignore: KressoM, delux

SLK: ” Duser: ” SLK: ” Hvala sakai, eto nas na 11! [thumbsup] Ima još? ” ISTT ide to ap ap [thumbsup] ” O, fala.. To je 12, s tim da već imam jednu od njih. A što je sa uzdanicama ZABA-R-A i THNK? ” Pa, od građevinara mislim da je THNK trenutno najbolja kupnja s najboljim šansama za % rasta ove godine. Od banaka po ovim cijenama ja bih radije PBZ nego ZABA.

i ja bi radije PBZ ali mi se ne love noževi u slobodnom padu, na pbz se škvadra neprestano iskrcava dok je na zabi upravo suprotno, na zabi su pred izbore izasli svi “slabi” oko 9800 tako da je izgleda trenutno u čvršćim rukama, pbz izbore skoro da nije niti osjetio

Heaven or Las Vegas

Kad smo već na ovoj temi: Od petka tražim dionicu za kupit, ne mogu naći. Jel zna netko kakvu likvidnu dionicu koja će imati značajnije veću dobit u 2007. naspram 2006. a da nije uračunato i u ovu opalu cijenu? Skraćeno: što ima pokriće za rast/povratak na ATH.

jel trebam reći koju? [cool]

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close