sakai:
”
Skijanje je već malo deplasirano, ali zašto ne: “Fond manageri se vraćaju nakon gripe, ide to up..”.
Hm? Jel bi prošlo? [huh]
Bi, ali sa puno Lupocet Flu-a…[lol]
SLK:
”
Hvala sakai, eto nas na 11! [thumbsup] Ima još?
”
ISTT
ide to ap ap [thumbsup]
O, fala.. To je 12, s tim da već imam jednu od njih.
A što je sa uzdanicama ZABA-R-A i THNK?
Duser: ” SLK: ” Hvala sakai, eto nas na 11! [thumbsup] Ima još? ” ISTT ide to ap ap [thumbsup] ” O, fala.. To je 12, s tim da već imam jednu od njih. A što je sa uzdanicama ZABA-R-A i THNK?
kaj je to neka anketa a poslije ćeš zasluge za pseudoistraživanje pripisati sebi
Ne zaboravi Migros!!!
Duser: ” SLK: ” Hvala sakai, eto nas na 11! [thumbsup] Ima još? ” ISTT ide to ap ap [thumbsup] ” O, fala.. To je 12, s tim da već imam jednu od njih. A što je sa uzdanicama ZABA-R-A i THNK?
u THNK sam do grla, imam još HT sa IPO-a, ZABA-R lovim dno [pray]
Fl….Febo, di je nestao Ivan Jakovčić, known as Zgubidan… on bi preporucio Puris… jel jos na ATL?
Fl….Febo, di je nestao Ivan Jakovčić, known as Zgubidan… on bi preporucio Puris… jel jos na ATL?
Joj nemoj Puris…njega sam skoro kupio cijelog…[cry]
ah ako si kupio u Konzumu ono lijepo pakiranje nemoj se zaliti[lol]
ah ako si kupio u Konzumu ono lijepo pakiranje nemoj se zaliti[lol]
E taj dio mi je pobjego…[lol]
Kolega insajd sve je to u redu samo treba biti strpljiv!
Jutros u dućanu Ledo donio robu privatniku i ovaj ga pitao ide li ovo na račun ili će te platiti na crno u kešu?
voditelj kaže plaćam u kešu — nećemo priko računa! [thumbsup]
PA OVO JE STVARNO PREVIŠE
KAKO MODERATOR DOZVOLI OVAKAV POST KOJI DIREKTNO OPTUŽUJE 2 TVRTKE DA RADE NA CRNO BEZ PLAČANJA POREZA BEZ IJEDNOG DOKAZA OSIM REKLA KAZALA
AKO ZNATE DA NETKO RADI NA CRNO RECITE TKO JE KUPIO OD LEDA ZA KEŠ BEZ RAČUNA NAZIV DUČANA ADRESA PA DA VIDIMO JEL ISTINA
Vlasnik dučana može mislim do nekih 5000kn plčati u kešu fakturu za robu R1, ali mu svejedno daju račun, u suprotnom potpiše dostavnicu pa mu pošalju račun naknadno…….
Punica mi ima dučan i u zadnjih 10 godina nije kupila niti mogla jer nije bilo ponuđeno niti se smatra mogučem ….. da plati za ledo robu i ne dobije račun ili dostavnicu sve po zakonu i s plačenim porezom
A sad najbolje: radim u firmi koja isporučuje ambalažu za ledo i niti 1 paleta ne prođe bez papira, a ako nas počaste po ljeti sa sladoledom i to potpišemo, uglavnom sve crno na bijelo
Znam o ledu dosta više nego većina na forumu i MOLIM VAS NE IZNOSITE PODATKE KOJI TEŠKO DA MOGU ODGOVARATI ISTINI
Kako samo moderator može dozvoliti ovakve postove bez navedenih podataka tko gdje i što[sad]
Vidim da smo od ozbiljnih investitora došli do rekla kazala , bar na ledu nisam to očekivao, zato kolege ulažite u znanje
Molim moderatora da ne obriše ovaj post, jer ovakve stvari nisu dopustive i netko treba reći da to nije uredu