BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SLK:

ATGR, KOEI, ATPL + dvije na privat. Ima još?

Ima…TOZ…[lol]

Okej, to je 6. Hvala kolega! [thumbsup]

No respect

Okej, to je 6. Hvala kolega! [thumbsup]

Uvijek za dobrobit kolega, al nemoj stati na 6, nije dobar broj…[smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Dejavue, febo, Von Braun, Šef … i sve ostale pametne glave (bez zamjere) lijepo pisete i cesto su vam pametne analize … No sada, Beogradsko trziste nebi se trebalo kockti na njemu!!! Pravi Market majstori sada izlaze (ubiru profit u Beogradu) , jer imaju dovoljno kupaca za svoje dionice (koriste euforiju povjerenja nakon izbora). Moze se reci to su oni koji su imali muda uci pred nekoliko tjedana i prije, a ovih dana ce pozeti sto su posijali. Nece oni kockat svojom lovom i cekati rasplet Kosova, to ce naivci koji sada kupuju i uhvate se na visim cijenama. Slijedeci tjedan kada im lova sjedne na racune, rasti ce nase trziste malo brzim tempom, a sada je vrijeme uci u mnoge nase dionice.

Thanx leti.
Iskreno se ne bi čudio da su ovdje na forumu ne samo fond manageri već i suvlasnici fondova.
Npr. Škegro.
P.S. Neka mi se javi na PVT da popričam malo.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

SLK:

sakai: ” Ne pitaj Febu, on ce ti uvaljati dionice iz Aureusa…znamo svi zasto…. ” Sviđa mi se njegov potpis: Pola pijem, pola Šprajcu dajem… [proud]

ajde Šprajc, ne .ebi po tavanu, samo si nam ti još falio večeras, kaj je smijena završila?
[lol]

Je, ali nije sjeo honorar za druk. Šta se čeka? [angry]

No respect

Asko saljem na PM!

S(prajc)LK, ma bitno je da su brodari, jel to ATPL, JDPL, ULPL, LPLH il SPPL (a ima jos i neki Korculani) , vise-manje svejedno…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

nisi mi poslao fakturu
[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Hvala sakai, eto nas na 11! [thumbsup]
Ima još?

No respect

nisi mi poslao fakturu
[lol]

Faktura je poslana, a nemoj da dolazi fraktura. [cool]

No respect

Bit ce dosta. Samo daj molim te ponovi onaj nezaboravni prilog “fond manageri se vracaju sa skijanja, ide to up”… radni naslov “euforija ovog tjedna – sutra se ocekuje rast od 3 %”…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

febo: ” nisi mi poslao fakturu [lol] ” Faktura je poslana, a nemoj da dolazi fraktura. [cool]

ak ne budeš kuš, prijavil bum te poreznicima da radiš u fušu
[lol] [proud]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Bit ce dosta. Samo daj molim te ponovi onaj nezaboravni prilog “fond manageri se vracaju sa skijanja, ide to up”… radni naslov “euforija ovog tjedna – sutra se ocekuje rast od 3 %”…

Skijanje je već malo deplasirano, ali zašto ne: “Fond manageri se vraćaju nakon gripe, ide to up..”.
Hm? Jel bi prošlo? [huh]

No respect

Hvala sakai, eto nas na 11! [thumbsup] Ima još?

ISTT
ide to ap ap [thumbsup]

Heaven or Las Vegas

New Report

Close