BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad smo već na ovoj temi: Od petka tražim dionicu za kupit, ne mogu naći. Jel zna netko kakvu likvidnu dionicu koja će imati značajnije veću dobit u 2007. naspram 2006. a da nije uračunato i u ovu opalu cijenu? Skraćeno: što ima pokriće za rast/povratak na ATH.

KOEI, ATPL

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Jel zna netko kakvu likvidnu dionicu koja će imati značajnije veću dobit u 2007. naspram 2006. a da nije uračunato i u ovu opalu cijenu? Skraćeno: što ima pokriće za rast/povratak na ATH.

pitaj Gataru, on zna
[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ne pitaj Febu, on ce ti uvaljati dionice iz Aureusa…znamo svi zasto….

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

SLK:

Jel zna netko kakvu likvidnu dionicu koja će imati značajnije veću dobit u 2007. naspram 2006. a da nije uračunato i u ovu opalu cijenu? Skraćeno: što ima pokriće za rast/povratak na ATH.

pitaj Gataru, on zna
[lol]

Nije li Gatara ženski rod [yawn]

prirodni procesi su paralelni - moramo ih slijediti

Sviđa mi se njegov potpis:

Pola pijem, pola Šprajcu dajem… [proud]

No respect

Zato što je K.F., zar ne?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ATGR, KOEI, ATPL + dvije na privat. Ima još?

No respect

sakai: ” Ne pitaj Febu, on ce ti uvaljati dionice iz Aureusa…znamo svi zasto…. ” Sviđa mi se njegov potpis: Pola pijem, pola Šprajcu dajem… [proud]

Šprajc javi se…[cool]

Reko ti je Zgubi… e moj Zgubi, nemoj da sada ja otkrijem javno tko si ti…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Reko ti je Zgubi… e moj Zgubi, nemoj da sada ja otkrijem javno tko si ti…

Već smo nestrpljivi…[lol]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

ATGR, KOEI, ATPL + dvije na privat. Ima još?

Ima…TOZ…[lol]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

sakai: ” Ne pitaj Febu, on ce ti uvaljati dionice iz Aureusa…znamo svi zasto…. ” Sviđa mi se njegov potpis: Pola pijem, pola Šprajcu dajem… [proud]

ajde Šprajc, ne .ebi po tavanu, samo si nam ti još falio večeras, kaj je smijena završila?
[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

New Report

Close