zgubidan10: ” Ma sta te briga, pa ja cuvam krave,sisam ovce i dionicarim[lol] [lol] [lol] ” I kakva je ispaša u Rovinju?…[lol]
nije ti on iz Rovinja već iz Pod Pićna
[lol]
Dobra,necemo se lagat.
[lol] [lol] [lol]
A jel muzeš na struju ili akumulator?…[smiley]
Asko:
”
zgubidan10: ” Ma sta te briga, pa ja cuvam krave,sisam ovce i dionicarim[lol] [lol] [lol] ” I kakva je ispaša u Rovinju?…[lol]
”
nije ti on iz Rovinja već iz Pod Pićna
[lol]
To je malo istočno od zapada?…[lol]
Febo ili Kristijan F.
Ljubomorni sta na moje stado[lol] [lol] [lol]
Neka,neka doci cete vas dvojica kod mene ko PRICUVNI cobani [lol] [lol]
zgubidan10:
”
Dobra,necemo se lagat.
[lol] [lol] [lol]
”
A jel muzeš na struju ili akumulator?…[smiley]
Sisem[lol] [lol] [lol] [lol]
Zagreb u sjeni Beograda Autor/izvor: Mario Gatara ……..A tamo su, tragom poraza Radikala na predsjedničkim izborima, kontrolu preuzeli optimisti, osiguravši dnevni skok BELEX 15 indeksa od čak 6,3%, čime se potonji prometnuo u jednog od malobrojnih dobitnika na istoku Starog kontinenta, izbrisavši u potpunosti zaostatak u odnosu na početak. S druge pak strane, za taj ćemo doseg u Zagrebu ipak morati pričekati još neko vrijeme. …………. [thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Dejavue, febo, Von Braun, Šef … i sve ostale pametne glave (bez zamjere) lijepo pisete i cesto su vam pametne analize …
No sada, Beogradsko trziste nebi se trebalo kockti na njemu!!!
Pravi Market majstori sada izlaze (ubiru profit u Beogradu) , jer imaju dovoljno kupaca za svoje dionice (koriste euforiju povjerenja nakon izbora). Moze se reci to su oni koji su imali muda uci pred nekoliko tjedana i prije, a ovih dana ce pozeti sto su posijali. Nece oni kockat svojom lovom i cekati rasplet Kosova, to ce naivci koji sada kupuju i uhvate se na visim cijenama.
Slijedeci tjedan kada im lova sjedne na racune, rasti ce nase trziste malo brzim tempom, a sada je vrijeme uci u mnoge nase dionice.
Znao sam…još jedan mlad i neiskusan … [lol]
Ma,dobri su kopitari ..Ne pricaju nista……………………….[kiss][kiss][kiss]
U koje treba ući dionice?