BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zgubidan10: ” Ma sta te briga, pa ja cuvam krave,sisam ovce i dionicarim[lol] [lol] [lol] ” I kakva je ispaša u Rovinju?…[lol]

nije ti on iz Rovinja već iz Pod Pićna
[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Dobra,necemo se lagat.
[lol] [lol] [lol]

A jel muzeš na struju ili akumulator?…[smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Asko:

zgubidan10: ” Ma sta te briga, pa ja cuvam krave,sisam ovce i dionicarim[lol] [lol] [lol] ” I kakva je ispaša u Rovinju?…[lol]

nije ti on iz Rovinja već iz Pod Pićna
[lol]

To je malo istočno od zapada?…[lol]

Febo ili Kristijan F.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ljubomorni sta na moje stado[lol] [lol] [lol]
Neka,neka doci cete vas dvojica kod mene ko PRICUVNI cobani [lol] [lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Kiki Riki Miki Flo?…pa dobrodošao među obične…[smiley]

zgubidan10:

Dobra,necemo se lagat.
[lol] [lol] [lol]

A jel muzeš na struju ili akumulator?…[smiley]

Sisem[lol] [lol] [lol] [lol]

Znao sam…još jedan mlad i neiskusan … [lol]

Zagreb u sjeni Beograda Autor/izvor: Mario Gatara ……..A tamo su, tragom poraza Radikala na predsjedničkim izborima, kontrolu preuzeli optimisti, osiguravši dnevni skok BELEX 15 indeksa od čak 6,3%, čime se potonji prometnuo u jednog od malobrojnih dobitnika na istoku Starog kontinenta, izbrisavši u potpunosti zaostatak u odnosu na početak. S druge pak strane, za taj ćemo doseg u Zagrebu ipak morati pričekati još neko vrijeme. …………. [thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Dejavue, febo, Von Braun, Šef … i sve ostale pametne glave (bez zamjere) lijepo pisete i cesto su vam pametne analize …

No sada, Beogradsko trziste nebi se trebalo kockti na njemu!!!

Pravi Market majstori sada izlaze (ubiru profit u Beogradu) , jer imaju dovoljno kupaca za svoje dionice (koriste euforiju povjerenja nakon izbora). Moze se reci to su oni koji su imali muda uci pred nekoliko tjedana i prije, a ovih dana ce pozeti sto su posijali. Nece oni kockat svojom lovom i cekati rasplet Kosova, to ce naivci koji sada kupuju i uhvate se na visim cijenama.
Slijedeci tjedan kada im lova sjedne na racune, rasti ce nase trziste malo brzim tempom, a sada je vrijeme uci u mnoge nase dionice.

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

Znao sam…još jedan mlad i neiskusan … [lol]

Ma,dobri su kopitari ..Ne pricaju nista……………………….[kiss][kiss][kiss]

U koje treba ući dionice?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

U koje treba ući dionice?

U likvidne…

New Report

Close