BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ahhhaaaaaaaaaaaa kolega grdelin, zadnja je bila ,ako pamtim 5 kn, i to u dva dijela !

MCRFT dao ponudu za preuzimanje Yahoo-a po cijeni od 31$. Posljednja cijena na zatvaranju Yahoo 19.18 $.
Izvor HAAB.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Velebit ZIF d.d. – neto vrijednost imovine

Društvo Velebit ZIF d.d. dostavilo je obavijest da neto vrijednost imovine po dionici na dan 31.siječnja 2008. godine iznosi 12,65 Kn.

ZSE

Premješteno iz teme: [color=blue]DLKV (Dalekovod d.d.)[/color]

u ponedeljak pucam po asku sa zadnji 150.00kn, jedino me može sprjecit pobjeda nikolica na izborima, e onda cekam , a ako tadic dobije udaram, a aluminij stize u roku od 15 dana 99.99%. ko misli ulazit nek ulazi . OVO nije nagovor na kupnju vec cisto moje misljenje i moj info oko aluminija sto sam upravo primijo , NE DRUKAM!!!!!

a zasto se stalno češkaš za uho

Premješteno iz teme: [color=blue]HT – isplata i iznos dividende[/color]

Nemam akcije, ja sam malo iz hobija se bavim berzom… analiziram vasu, da bih se pripremio za Beogradksu berzu kada zazivi… zanimljivo mi je da su akcije iz IPO u oba slucaja imala maksimum negde na 1,5 puta pocetna vrednost i da se ova drzi na gornjoj granici savertnika, ocekujem da INA padne na 1900. pa PE je oko 10 na ove akcije, a na INU je PE 20? zasto mislis da su ove akcije lose? ja bih prodao INA i kupio ove… ali ne verujem kolika je cenzura ovde na forumu, kao da ste vi na istoku, a ne mi

[thumbsup]

Mi mnogo volemo cenzuru. Navikli na nju kao magarac na batine. Od Austro-Ugarske, preko Kraljevine Jugoslavije pa sve do komunisticke Yu. Jednostavno to nije to bez cenzure.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Kada konačno ovo naše tržište u Hrvata kreće u rast ? Stalno slušamo najava još malo , još samo malo , idući mjesec, možda iduću godinu , gdje je agoniji kraj na patologiji ?[pray][pray][pray][pray][pray]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Štef,

naše je tržište (dioničko) raslo po dvocifrenim stopama protekle 3-4 godine a nakon svakog rasta nažalost jednom dolazi i do opadajućih prinosa. možeš moliti da to još nije ovaj trenutak ali iskreno sumnjam da će ti to biti od velike koristi.

S Poštovanjem,

Febo Kojiteje..

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ma daj Šef, pa sto nisi vidio da smo jucer rasli i do 3 % kako su svi najavljivali.

PS.
Hvala na onoj ispravci za subotu jos jednom. Danas nisam oprezan, danas ulazem u odmor.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Kada konačno ovo naše tržište u Hrvata kreće u rast ? Stalno slušamo najava još malo , još samo malo , idući mjesec, možda iduću godinu , gdje je agoniji kraj na patologiji ?[pray][pray][pray][pray][pray]

Jos malo, samo malo.

New Report

Close