BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dunlop: ” neno: ” Tko se slaže sa mojom teorijom? ” samo da te pitam jesi li svjestan da taj nalog od 200 komada nemora biti prodan u komadu? barem ja tako mislim prema onome kako su prolazili moji nalozi kad sam nesto kupovao. tako da ga i mali mogu pocickati malo po malo ako je stavio cijenu malo prenisku i njima prihvatljivu. ” Na kraju je tak i ispalo! Za tu situaciju vrijedi “kad se male ruke slože sve se može…” meni samo nije jasno kako se netko ide iskrcavat iz dionice koja je pala skoro 30% a pri tome znajući da će se THNK opet vratiti na stare razine.

Kolega Neno plačal bu nama taj Tehniku iznad 12 K . Čekali bumo ih tamo na višim razinama !

molio bih stovanog kolegu Janlana da odmoderirate ako je moguce,kojeg smo upoznali na poznatoj veceri.Ipak je to ozbiljan investitor u zrelim godinama sa dvoje djecice Janom i Lanom(pozdrav klincima[thumbsup] ).

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

HSI24063.85-1058.52-4.21
NIKKEI13262.73-366.43-2.69
China4500.81-260. -5.48

Stocks in Asia Slide, China and Hong Kong Tumble 28 Jan 2008Hang Seng Index

Ne pise nam se dobro ni danas,nadam se da necemo krenuti kao oni ovaj tjedan

australija u plusu 5,29

dan je pametniji od noći

Mislim da smo pokazali da ne pratimo svjetske trendove jer kada su prošli tjedan svi išli po 5-6% gore u jednom danu mi smo jedva završili u plusu. A ako ćemo sada padati zato jer su Japanci na -3% ili pak Kinezi na -5% onda smo stvarno u banani.

P.S. Ne smijemo niti zaboraviti da su ti isti Kinezi i Japanci prošli tjedan narasli preko 15%

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Premješteno iz teme: [color=blue]LKPC (Luka Ploče d.d.)[/color]

jomiii,

gledaj zašto : dalekovod = Dinamo
Aluminij = obrambeni igrač za ligu prvaka igrač ( recimo Robert Kovač)
LKPC = Mamić

Vidiš sad , ako Mamić ne da garanciju Robert neće u dinamo[thumbsup]

p.s. u stvarnom svijetu Mamić = Sanader

Neb štel vraga izazivati, ali Deutshe bank je narucila kontrolu internog siguronosnog sistema:

evo:

http://www.finanzen.net/nachricht/Deutsche_Bank_Chef_ordnet_nach_Desaster_bei_SocGen_interne_Pruefung_an_665993

Možda francek nije bil sam? [cry][cry][cry]

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

Prognoza crobex-a za 29.01.2008..
Dow Jones +1.25
nasdaq + 0.8
s+p 500 +1.53

CROBEX vjerojatni minus

Sve je stvar psihe.....

Po mome skromnom mišljenju sutra skromni rast.[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Vaš link

malo zelenila ne škodi [pray][pray][pray]

[color=blue][b]Čovjek uči dok je živ :) a ja sam prava mala štreberica :D[/b][/color]

zagrebcan
korisnik od: 07.11.2007.

Po mome skromnom mišljenju sutra skromni rast.

Pogodio sam rast i mislim da će biti do kraja tjedna.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Premješteno iz teme: [color=blue]JDPL (Jadroplov d.d.)[/color]

Znate onu narodnu “s kim si takav si”. E u našu ekipu ušli oni koji su mislili zaraditi za par dana 20-tak posto, krenulo dole, a oni još više dole, dole i dole, samo da se jadni izvuku i doveli ostale ovdje gdje jesmo. I sada oni najjači ispali kao najslabiji. E ubuduće ulazim u one dionice gdje nema takvih biseraša, ziceraša, zmizdraša da mi unište volju za životom, hoću reći za burzom.

New Report

Close