Dunlop: ” neno: ” Tko se slaže sa mojom teorijom? ” samo da te pitam jesi li svjestan da taj nalog od 200 komada nemora biti prodan u komadu? barem ja tako mislim prema onome kako su prolazili moji nalozi kad sam nesto kupovao. tako da ga i mali mogu pocickati malo po malo ako je stavio cijenu malo prenisku i njima prihvatljivu. ” Na kraju je tak i ispalo! Za tu situaciju vrijedi “kad se male ruke slože sve se može…” meni samo nije jasno kako se netko ide iskrcavat iz dionice koja je pala skoro 30% a pri tome znajući da će se THNK opet vratiti na stare razine.
Kolega Neno plačal bu nama taj Tehniku iznad 12 K . Čekali bumo ih tamo na višim razinama !
molio bih stovanog kolegu Janlana da odmoderirate ako je moguce,kojeg smo upoznali na poznatoj veceri.Ipak je to ozbiljan investitor u zrelim godinama sa dvoje djecice Janom i Lanom(pozdrav klincima[thumbsup] ).
HSI24063.85-1058.52-4.21
NIKKEI13262.73-366.43-2.69
China4500.81-260. -5.48
Stocks in Asia Slide, China and Hong Kong Tumble 28 Jan 2008Hang Seng Index
Ne pise nam se dobro ni danas,nadam se da necemo krenuti kao oni ovaj tjedan
Mislim da smo pokazali da ne pratimo svjetske trendove jer kada su prošli tjedan svi išli po 5-6% gore u jednom danu mi smo jedva završili u plusu. A ako ćemo sada padati zato jer su Japanci na -3% ili pak Kinezi na -5% onda smo stvarno u banani.
P.S. Ne smijemo niti zaboraviti da su ti isti Kinezi i Japanci prošli tjedan narasli preko 15%
Premješteno iz teme: [color=blue]LKPC (Luka Ploče d.d.)[/color]
jomiii,
gledaj zašto : dalekovod = Dinamo
Aluminij = obrambeni igrač za ligu prvaka igrač ( recimo Robert Kovač)
LKPC = Mamić
Vidiš sad , ako Mamić ne da garanciju Robert neće u dinamo[thumbsup]
p.s. u stvarnom svijetu Mamić = Sanader
Neb štel vraga izazivati, ali Deutshe bank je narucila kontrolu internog siguronosnog sistema:
evo:
Možda francek nije bil sam? [cry][cry][cry]
Prognoza crobex-a za 29.01.2008..
Dow Jones +1.25
nasdaq + 0.8
s+p 500 +1.53
CROBEX vjerojatni minus
malo zelenila ne škodi [pray][pray][pray]
zagrebcan
korisnik od: 07.11.2007.
Po mome skromnom mišljenju sutra skromni rast.
Pogodio sam rast i mislim da će biti do kraja tjedna.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Premješteno iz teme: [color=blue]JDPL (Jadroplov d.d.)[/color]
Znate onu narodnu “s kim si takav si”. E u našu ekipu ušli oni koji su mislili zaraditi za par dana 20-tak posto, krenulo dole, a oni još više dole, dole i dole, samo da se jadni izvuku i doveli ostale ovdje gdje jesmo. I sada oni najjači ispali kao najslabiji. E ubuduće ulazim u one dionice gdje nema takvih biseraša, ziceraša, zmizdraša da mi unište volju za životom, hoću reći za burzom.