BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hvala ljudovi![smiley]

dan je pametniji od noći

Premješteno iz teme: [color=blue]MLNR (Mlinar)[/color]

upravo sam se vratio iz Križevaca (obiteljski ručak) i tamo upoznao člana uprave mlinara. čovjek mi je rekao onako off record da je izvjesni g. Katavić vlasnik KTC-a (križevačkog trgovačkog centra) ujedno i kum od g. Todorića kupio dionice mlinara novcem svojega kuma a u cilju zajedničkog preuzimanja firme. time bi navodno izbjegli javnu objavu preuzimanja pa me zanima da mi netko iskusniji pojasni što je toliko loše u tome kada novi večinski vlasnik mora javno objaviti preuzimanje?

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

upravo sam se vratio iz Križevaca (obiteljski ručak) i tamo upoznao člana uprave mlinara. čovjek mi je rekao onako off record da je izvjesni g. Katavić vlasnik KTC-a (križevačkog trgovačkog centra) ujedno i kum od g. Todorića kupio dionice mlinara novcem svojega kuma a u cilju zajedničkog preuzimanja firme. time bi navodno izbjegli javnu objavu preuzimanja pa me zanima da mi netko iskusniji pojasni što je toliko loše u tome kada novi večinski vlasnik mora javno objaviti preuzimanje?

Pa vjerojatno ti to ne bi reka da je zna kako češ isto i napisat na forumu…………………..

Jel ima ko neku informaciju o slatinskoj banci,kakva je situacija?

Pa cuj, kosta ga… On zeli kontrolni paket za sto manje love.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Daj ti bolje reci sto se jelo, to je vaznija informacija [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Premješteno iz teme: [color=blue]ATGR (Atlantic Grupa d.d.)[/color]

Apsolutno se slažem s Matrixom.

ATGR je najbolja investicija, a sada je vrijeme ulaganja.

Molim moderatora da mi objasni zašto je moj prethodni post izbrisan.

Molio bih ako mi netko može dati link ili pojasniti predtrgovanje odnosno početnu cijenu na predtrgovanju.
Unaprijed zahvalan.[thumbsup]

Molio bih ako mi netko može dati link ili pojasniti predtrgovanje odnosno izračun početne cijene na predtrgovanju.
Unaprijed zahvalan.[thumbsup]

[color=blue]SDA: Tržišna vrijednost hrvatskih dionica veća 42 posto[/color]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=9694a2d8-038b-4ac1-b2bc-2c9f44aa4bb0&open=sec

Manekenke predstavile ShoeBeDo VISA Classic karticu

http://business.hr/images/picturegallery/2007/12/746e8990-f52c-4680-88ee-d89612f568ea/8e209736-8f74-41b2-bfb5-2f20a81dd627_B.jpg

[pray]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Molio bih ako mi netko može dati link ili pojasniti predtrgovanje odnosno izračun početne cijene na predtrgovanju. Unaprijed zahvalan.[thumbsup]

I mene bi isto zanimalo pa se pridružujem zamolbi i zahvalama.

New Report

Close