BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[quote=Tramvajac]
U svezi problema sa brokerom, šef je priznao pogrešku i ispričao mi se i smanjio mi proviziju za 1 promil![smiley]
[/quote]

Ako nije tajnovito, kolega, koji se to broker tako neuobičajeno ponaša?
[huh]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

evo baš nešto gledam…između ostalog i u svom portfelju i vidim tu stvarno neke kapitalne promašaje…pa vas ja pitam koje su vas dionice onako najviše razočarale?
za mene to su:
MNDS
LRH
SNHO
BZJK
LLRB
ATLS
ATLN
JNAF
SUNH
IMVZ
uglavnom veliki su nam ih maestralno uvalili po 50% premije i sada nam samo ostaje da se međusobno tješimo tipa:
strpljen spašen,
sad će to samo što nije
a kad bude ovo ono ide to UP UP UP
to je sve zbog jeftinog dokupa i sl

ali poanta priće je da su nam kvalitetno poplašili lovu i sada se možemo slikati…

na kraju treba reći da je kolega apoksi imao pravo u 95% onoga što je prićao…trebali bi ga moliti da nam se vrati na forum.
[cry][cry]

uglavnom veliki su nam ih maestralno uvalili po 50% premije i sada nam samo ostaje da se međusobno tješimo tipa:
strpljen spašen,
sad će to samo što nije

ali poanta priće je da su nam kvalitetno poplašili lovu i sada se možemo slikati…

na kraju treba reći da je kolega apoksi imao pravo u 95% onoga što je prićao…trebali bi ga moliti da nam se vrati na forum.
[cry][cry]

IPKK?
MIV?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

dodao bi još:
ATGR
MGMA

evo baš nešto gledam…između ostalog i u svom portfelju i vidim tu stvarno neke kapitalne promašaje…pa vas ja pitam koje su vas dionice onako najviše razočarale?
za mene to su:
MNDS
LRH
SNHO
BZJK
LLRB
ATLS
ATLN
JNAF
SUNH
IMVZ
strpljen spašen,
sad će to samo što nije

[cry][cry]

Mundus nam je uvalio onaj Znarac ili tako nekako[bye]

Kad prodreš plitko, na jakom si terenu

ko nam je kriv kad smo se dali [angry]

[quote=beholder]
dodao bi još:
ATGR
MGMA
[/quote]

Kolega, vjerujte da ATGR ne bi trebao biti na tom popisu. To će biti jedan od dva-tri važna distributera u ovom dijelu Eu, a ostali će nestati ili jednostavno stagnirati.
No, priznajem, uz HT ta će dionica biti lijep primjer kako treba brižnije tempirati IPO u Hrvata. Nikako ne pred parlamentarne izbore.
Koliko se sjećamo E.T. je to htio izbjeći, ali mu je HANFA ‘vratila’ prospekt, mada nekoliko tjedana u ovoj godini ništa ne mijenja na stvari.
Uz samo malo strpljenja to će vam biti pun pogodak.[smiley][thumbsup]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Dogovorio sam sa šefom da problem ne ću iznositi u javnost jer je riješen.[thumbsup]

bogme te je jeftino kupio … za 1 promil. nadam se da je to sad bar ispod 6 promila.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Netreba se sekirati sve ce one doci na svoje, mislim da ti atlas nije los, samo ga zadrzi pa cemo vidjeti jel sam bio u pravu

ne mari za male stvari i ostat ce male

Kolega mislim da ste u pravu!!!

Dobar, Loš, Zao

VIS raste dnevno oko 15 % mogao bi se vratiti na stare razine 200 kunića . A ako će biti kao IPKO može i do 350 kunića.[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

New Report

Close