[quote=Tramvajac]
U svezi problema sa brokerom, šef je priznao pogrešku i ispričao mi se i smanjio mi proviziju za 1 promil![smiley]
[/quote]
Ako nije tajnovito, kolega, koji se to broker tako neuobičajeno ponaša?
[huh]
evo baš nešto gledam…između ostalog i u svom portfelju i vidim tu stvarno neke kapitalne promašaje…pa vas ja pitam koje su vas dionice onako najviše razočarale?
za mene to su:
MNDS
LRH
SNHO
BZJK
LLRB
ATLS
ATLN
JNAF
SUNH
IMVZ
uglavnom veliki su nam ih maestralno uvalili po 50% premije i sada nam samo ostaje da se međusobno tješimo tipa:
strpljen spašen,
sad će to samo što nije
a kad bude ovo ono ide to UP UP UP
to je sve zbog jeftinog dokupa i sl
ali poanta priće je da su nam kvalitetno poplašili lovu i sada se možemo slikati…
na kraju treba reći da je kolega apoksi imao pravo u 95% onoga što je prićao…trebali bi ga moliti da nam se vrati na forum.
[cry][cry]
…
uglavnom veliki su nam ih maestralno uvalili po 50% premije i sada nam samo ostaje da se međusobno tješimo tipa:
strpljen spašen,
sad će to samo što nije
ali poanta priće je da su nam kvalitetno poplašili lovu i sada se možemo slikati…
na kraju treba reći da je kolega apoksi imao pravo u 95% onoga što je prićao…trebali bi ga moliti da nam se vrati na forum.
[cry][cry]
IPKK?
MIV?
evo baš nešto gledam…između ostalog i u svom portfelju i vidim tu stvarno neke kapitalne promašaje…pa vas ja pitam koje su vas dionice onako najviše razočarale?
za mene to su:
MNDS
LRH
SNHO
BZJK
LLRB
ATLS
ATLN
JNAF
SUNH
IMVZ
strpljen spašen,
sad će to samo što nije
[cry][cry]
Mundus nam je uvalio onaj Znarac ili tako nekako[bye]
[quote=beholder]
dodao bi još:
ATGR
MGMA
[/quote]
Kolega, vjerujte da ATGR ne bi trebao biti na tom popisu. To će biti jedan od dva-tri važna distributera u ovom dijelu Eu, a ostali će nestati ili jednostavno stagnirati.
No, priznajem, uz HT ta će dionica biti lijep primjer kako treba brižnije tempirati IPO u Hrvata. Nikako ne pred parlamentarne izbore.
Koliko se sjećamo E.T. je to htio izbjeći, ali mu je HANFA ‘vratila’ prospekt, mada nekoliko tjedana u ovoj godini ništa ne mijenja na stvari.
Uz samo malo strpljenja to će vam biti pun pogodak.[smiley][thumbsup]
bogme te je jeftino kupio … za 1 promil. nadam se da je to sad bar ispod 6 promila.
Netreba se sekirati sve ce one doci na svoje, mislim da ti atlas nije los, samo ga zadrzi pa cemo vidjeti jel sam bio u pravu