BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

toka:

bosanac: ” nama je sanader davao diskont, i svi smo bili presretni, al smo maciji kašalj za srbe, oni ce dobit besplatno[shocked][undecid] ” kad je sanaderu bilo do hrvatskog naroda[undecid]

ma nerade se te stvari zbog naroda, nego zbog sebe[huh]pa je tako sanader dao svojim hrvatima diskont i laku zaradu, prije svega da bi on ostao na vlasti i jos malo vodio ovu korumpiranu državu[censored][angry]

a i kod srba je pretpostavljam isti slucaj[bye]

[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

dan je pametniji od noći

toka:

bosanac: ” nama je sanader davao diskont, i svi smo bili presretni, al smo maciji kašalj za srbe, oni ce dobit besplatno[shocked][undecid] ” kad je sanaderu bilo do hrvatskog naroda[undecid]

ma nerade se te stvari zbog naroda, nego zbog sebe[huh]pa je tako sanader dao svojim hrvatima diskont i laku zaradu, prije svega da bi on ostao na vlasti i jos malo vodio ovu korumpiranu državu[censored][angry]

a i kod srba je pretpostavljam isti slucaj[bye]

koga je to briga jel kajsija ili breskva bitno je da bude zeleno[tongue]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Još 60 malih dioničara Lenca
RIJEKA – Početkom prošlog tjedna istekao je rok do kada su se vjerovnici »Viktora Lenca« mogli još naknadno izjasniti o pretvaranju svojih deset posto potraživanja u vlasničke udjele. Stečajna upraviteljica »Lenca« Ombretta Belić-Ilijašić kazala je da se u ovom naknadnom roku kao budući vlasnici remontnog brodogradilišta u Martinšćici izjasnilo još oko 60 vjerovnika među kojima su u ovom valu, prema njezinim riječima, najbrojniji bili kooperanti i dobavljači. Na popisu budućih vlasnika »Lenca« tako će biti njih oko 480. Uz »Uljanik« i »Tankersku plovidbu« koji će svaki imaju po 28,67 posto udjela u temeljnom kapitalu novog »Lenca«, u prvih petnaest najvećih budućih pojedinačnih vlasnika redom još spadaju – HFP, HBOR, Croatia osiguranje, Konstruktor-inžinjering, PBZ, OTP banka, R.L.E., REGOS, Negotium d.o.o, List Gmbh Austria, Jadranski pomorski servis, Općina Kostrena te Messer-Croatia plin d.o.o. U preostaloj masi novih suvlasnika, koji će svi zajedno držati oko 6 posto dionica, najbrojniji su bivši i sadašnji radnici »Lenca«, njih više od 300. Raspravno ročište Skupštine vjerovnika o novom stečajnom planu, podsjetimo, održat će se ove srijede dok je samo glasovanje zakazano za 11. siječnja.
Izvor N.list

Glavno da su se naši političari opskrbili i sakrili iza skrbničkih računa![thumbsup]
Razdraganom pučanstvu bacili “koske”, kao jako misle na pučanstvo!
Uvjek smo bili puš…!
A oni nas uvjerili kako nam je jako dobro, samo imamo krivu percepciju pa to ne osjećamo! U nama je problem!

Premješteno iz teme: [color=blue]TOP 10 – 2008. [/color]

znam da nije tema,ali može li mi netko reći ako zna,da li fondovi povlače “novce” iz jdos-a??

Premješteno iz teme: [color=blue]TOP 10 – 2008. [/color]

znam da nije tema,ali može li mi netko reći ako zna,da li fondovi povlače “novce” iz jdos-a??

premale su količine koje se protrguju na JDOS-u da bi se moglo reći da neki fond povlači novce, milioni kn su prolazili na razinama od 9000kn

I da netko jos samo kaze da fonovi nemaju para, ili da su u ovih zadnjih 45min.,
izvukli drasticno CROBEX iz negative u pozitivu “mali igraci”, ma dajte…samo strasenje, ovo vise
nije igra, samo najbolje ocekujem dalje.[thumbsup]
Ovo nisu mali igracici po par mil kn!

Saludos!

And God says let there be light and be light, and it was good...

jel ima to kakve veze s mirovincima? u kojoj je fazi ono njihovo ulaganje u JDD?

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

jel ima to kakve veze s mirovincima? u kojoj je fazi ono njihovo ulaganje u JDD?

Fazi čekanja Samodola i HANFA-e. Pravilnik je prema Zakonu treba biti donesen početkom listopada.

No respect

Mislim da ovo nema veze s mirovincima jer je primjerice i MAIS netko fino ask pocistio a MAIS nije prva kotacija.

Evo ja ću se ubaciti s jednim pitanjem, koje glasi: Kad očekujete izlazak Konstruktora na burzu?
Nešto sam naćuo o tome (od radnika) da će se to uskoro i dogoditi, jel ima tko kakve informacije o tome.

&

TunaSalad:

Mislim da ovo nema veze s mirovincima jer je primjerice i MAIS netko fino ask pocistio a MAIS nije prva kotacija.

Kaj ja znam, meni je izgledalo ko da su potegli mirovinci, pukupili naloge na prodaji od fondova na prvoj kotaciji, a onda su ovi nastavili lupat dalje… A mozda su svi zivcani, pa cekaju da neko potegne. Cim jedan lupi, ostali iskoce. Vec vidjeno.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

New Report

Close