BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koji od naših turista ima smisla porasti zbog dobrog 3Q? Sve sam redom pregledao i svi imaju neke nejasnoće i probleme uz sebe. Ili se varam? A negdje bih se skućio prije FI 3Q.

koje su nejasnoće i problemi vezani uz ISTT?

Heaven or Las Vegas

koje su nejasnoće i problemi vezani uz ISTT?

Ma nisu sad neki veliki problemi…
Konkretno, neke stvari mi se ne sviđaju i u ISTT, ali neću pljunčiti. To je moj osobni stav. [smiley11]

No respect

plavi: ” Bojim se niti jedan.Eventualno HUPZ. Živi bili pa vidjeli. ” Njih sam gledao prije 6 mjeseci, i skontao da su prekontrolirani. Obiteljska firma. A i nisu striktno vezani za ljetni turizam.

Probaj s Arenaturistom.

I love the Smell of Profits in the Morning

Koji od naših turista ima smisla porasti zbog dobrog 3Q? Sve sam redom pregledao i svi imaju neke nejasnoće i probleme uz sebe. Ili se varam? A negdje bih se skućio prije FI 3Q.

SUNH – lani gubitak zbog ulaganja, ove godine očekuje se solidna dobit, a i ulaganja zadnje 2 godine razlog su optimizmu u budućnosti, više na temi SUNH
LRH – dobit ostvaruju već duže vrijeme, ali pravi rast cijene dionice ovdje tek predstoji zbog drugih razloga, više na temi LRH

Ignore: KressoM, delux

kada se točno otvara burza u 9 i 30 ili 10,00

kada se točno otvara burza u 9 i 30 ili 10,00

To je trik pitanje?

Ignore: KressoM, delux

a ti uvjek moraš lajat kada te nitko ništa ne pita [smiley2][smiley2][smiley2]
(sala )

Možda SLRS? Izvrsno posluju; velika ulaganja, unaprjeđenja… sve čisto.

p.s.Nemam dionice SLRS, ali razmišljam da nešto kupim

jel to jos nema postavljanja k/p ili samo meni steka[smiley6]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Možda SLRS? Izvrsno posluju; velika ulaganja, unaprjeđenja… sve čisto.

p.s.Nemam dionice SLRS, ali razmišljam da nešto kupim

Osim toga je trenutna cijena dosta ispod book-a.

P.S. Vec sam se skucio u ovoj dionici [smiley2]

Uz staru ranu nasega turizma – uvozni i nekvalificirani radni kadar; u buducnosti bi se mogao pojaviti jos jedan: previsoke ljetne temperature uzrokovane globalnim zatopljenjem. Koliko god nam se svima to cinilo daleko; pogledajte ‘An incovenient truth’ oscarom nagradjeni film (sada vec i nobelovca) Al Gorea. Inace Bush je jos jednom odbio potpisati ikakav sporazum o smanjenju staklenickih plinova; prije dva tjedna na summitu 16 najvecih zagadjivaca na svijetu.
http://www.slobodnadalmacija.hr/20071015/biznis03.asp
[smiley9][smiley9][smiley9]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Evo sto znaci drzavni monopol. Firme poput ovog mastodonta iz proslih vremena su mamci na LSE i stranim burzama. E kad krene ovaj IPO; biti ce ludnica kao na INI, PLIVI i HT-u zajedno. Samo, ako SDP dobije i uvede porez; mozda od svega nece biti nista. Buducnost ce pokazati svoje; a dotad – u iscekivanju javne ponude ‘zlatne koke’ koja nas terorizira vec desetljecima.
HEP-u pala dobit, raste cijena struje
http://www.slobodnadalmacija.hr/20071015/novosti06.asp
[smiley9][smiley9][smiley9]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

New Report

Close