bez prepucavanja ljudi
SLK:
”
Eto zašto je moderiranje dobra stvar.
”
ja mislim da je taj Ludi Lazac Maminjo himself… mislim nickname potpuno odgovara[smiley2]
Nemoj me vrijeđati.
sto fali maminju,zna se dobro provesti,zna trgovati sa dionicama,igracima…[smiley1]
sto fali maminju,zna se dobro provesti,zna trgovati sa dionicama,igracima…[smiley1]
i Ima talent za striptiz
Gospodo, trgovina Tht-om još pravo nije niti započela a tržište nam se zazelenilo u največem postotku. Nešto malo crveno ili plavo. To bi moglo ukazivati na zauzimanje pozicija. Naime dobar dio “telefonista” je svjestan da u Republici Hrvatskoj postoji registriran 21 tele-operater što znači da T-ht dugoročno nema baš neku blistavu budućnost. Znači trebat će eventualnu zaradu prebaciti u sigurnije dionice. Od sutra ćemo vidjeti točnije……….Oni koji su imali potencijala uložiti u Tht, bilo iz čarapa ili kreditom, sigurno nemaju namjeru ostvareni dobitak potrošiti na kupnju bezvezarija ili zacugati istu na šanku [smiley11] Šta mislite?
Ja mislim da previše podcjenjuješ HT. 21 tele operater, halo??? Osim Optime nitko niti blizu nije. Što je sa segmentom mobilne telefonije, WiFi, Max TV … Monopol ht do tko zna kada im je vlast dala. Nije to niti približno crno kao što ti prezentiraš marcello, niti blizu …
Gospodo, trgovina Tht-om još pravo nije niti započela a tržište nam se zazelenilo u največem postotku. Nešto malo crveno ili plavo. To bi moglo ukazivati na zauzimanje pozicija. Naime dobar dio “telefonista” je svjestan da u Republici Hrvatskoj postoji registriran 21 tele-operater što znači da T-ht dugoročno nema baš neku blistavu budućnost. Znači trebat će eventualnu zaradu prebaciti u sigurnije dionice. Od sutra ćemo vidjeti točnije……….Oni koji su imali potencijala uložiti u Tht, bilo iz čarapa ili kreditom, sigurno nemaju namjeru ostvareni dobitak potrošiti na kupnju bezvezarija ili zacugati istu na šanku [smiley11] Šta mislite?
Treba prvo dočekati target od 500-700 kn, onda možemo dalje razgovarati. Trenutno, najpodcjenija dionica je THT.[smiley2]
Premješteno iz teme: [color=blue]VERN (Veterina d.d.)[/color]
Ovo je bila lijepa skola za male igrace prije izlaska adriatic grupe!Sad znam da opce necu pokusavati upisivati adriatic jer znam koliko se ljudi lozi i ceka taj ipo,neki su preskakali veterinu radi tog!To znaci da ce tamo biti jos manje mrvice!Sretno lozacima ja odustajem![smiley16]
Prije nego me pocnete ispravljati za “adriatic grupu” ja sam to svijesno napisao umjesto atlantic grupe!Razlog je poznat meni i nekim kolegama sa foruma pa molim ove ostale da se na to ne obaziru!
Ovo je bila lijepa skola za male igrace prije izlaska adriatic grupe!Sad znam da opce necu pokusavati upisivati adriatic [/b]jer znam koliko se ljudi lozi i ceka taj ipo,neki su preskakali veterinu radi tog!To znaci da ce tamo biti jos manje mrvice!Sretno lozacima ja odustajem![smiley16]
Pretpostavljam da misliš na Atlantic grupu ???
Premješteno iz teme: [color=blue]VERN (Veterina d.d.)[/color] Prije nego me pocnete ispravljati za “adriatic grupu” ja sam to svijesno napisao umjesto atlantic grupe!Razlog je poznat meni i nekim kolegama sa foruma pa molim ove ostale da se na to ne obaziru!
Onda Kolega komunicirajte Vi i Vase kolege na privat,usput ovaj forum stvarno gubi smisao[smiley1]