Pa zar je to malo?…a odradiće ga lijevom rukom, između gableca i pauze…[smiley2][smiley2][smiley2]
Pa zar je to malo?…a odradiće ga lijevom rukom, između gableca i pauze…[smiley2][smiley2][smiley2]
naravno da nije nego komentiram kako ljudi percipiraju stvari = krivo
Asko: ” Pa zar je to malo?…a odradiće ga lijevom rukom, između gableca i pauze…[smiley2][smiley2][smiley2] ” naravno da nije nego komentiram kako ljudi percipiraju stvari = krivo
A sto je krivo? 5.2 milijuna Eura bez PDV-a za projektnu dokumentaciju, a onda treba jos i graditi i vrsiti nadzor?[smiley9]
Duser: ” Asko: ” Pa zar je to malo?…a odradiće ga lijevom rukom, između gableca i pauze…[smiley2][smiley2][smiley2] ” naravno da nije nego komentiram kako ljudi percipiraju stvari = krivo ” A sto je krivo? 5.2 milijuna Eura bez PDV-a za projektnu dokumentaciju, a onda treba jos i graditi i vrsiti nadzor?[smiley9]
gdje piše da će oni graditi? promaklo mi je[smiley16]
Pazi ovo: Predsjednik uprave Hanfe Ante Samodol rekao je da s pet i više punomoći postoji 791 osoba, a svi su zajedno uplatili oko 200 milijuna kuna. Uoči posljednjeg dana upisa dionica, iz Hanfe su namjerno objavili njihove inicijale kako bi ih prisilili na povlačenje. Već od petka će se protiv dioničara s više punomoći slati prijave državnom odvjetništvu jer se radi o ljudima koji su prekršili nekoliko zakona. (A.Be.) Zanimljivo[smiley9]
Price, price, puste price u ovoj drzavi…
Sto si veci lopov, si privilegiraniji pred zakonom!
Ne tvrdim da je bolje u ostalim “demokracijama” svijeta, ali ovo u Lijepoj nasoj je apsurd[smiley16][smiley16][smiley16]
leon swpr: ” Duser: ” Asko: ” Pa zar je to malo?…a odradiće ga lijevom rukom, između gableca i pauze…[smiley2][smiley2][smiley2] ” naravno da nije nego komentiram kako ljudi percipiraju stvari = krivo ” A sto je krivo? 5.2 milijuna Eura bez PDV-a za projektnu dokumentaciju, a onda treba jos i graditi i vrsiti nadzor?[smiley9] ” gdje piše da će oni graditi? promaklo mi je[smiley16]
Pa da pise onda bi dionica vec skocila xy posto jer je u igri 220 milijuna Eura.
Cinjenica je da IGH pravi projektnu dokumentaciju; cinjenica je da je tamo gromovnik Kalmeta; cinjenica je da IGH dobiva po politickoj liniji sve unosnije poslove.
Medjutim jos jednom pisem ono sa pocetka, a to je da sam prenio clanak i napisao da zbog takvih poslova lete u nebo, jer se u nas full gradilo, gradi se i graditi ce se.[smiley9]
Šta vas muči , jal, zavist ? Šta su vam ljudi krivi ? Tko vam je kriv što ste nesposobni.
A koliko si i punomoci uzeo?
ludi_lasac: ” Šta vas muči , jal, zavist ? Šta su vam ljudi krivi ? Tko vam je kriv što ste nesposobni. ”
Gospon ludi_lasac, ne radi se o zavisti, nego o zakonu.Takvih “sposobnih” koji izbjegavaju zakon ili ga tumače na ovakav način kao vi, trebalo bi biti manje u ovoj državi, pa bi nam sigurno bilo bolje.Sposobnost je
ljudska vrlina koja ne ide protiv zakona, nego u skladu sa njim.
Zahvaljujem moderatoru na ukazanom povjerenju,
najveći je problem dokazati da su imali namjeru i tu će hanfa imati najviše problema. to što samodol priča su gluposti jer nema načina za dokazivanje namjere kod ovog kaznenog djela. osim naravno ako neki od davatelja punomoći ne propjeva, a to mu automatski znači otkaz, budući da su , ako sam skužio, te glavonje uzimale punomoći mahom od svojih radnika. bit će zanimljivo u svakom slučaju…
Dečki su ispali dobrotvori, pomagali ljudima kad sami ne znaju. I još im nesebično posudili novac kako bi uposlenici zaradili.
Uz to utrošili svoje vrijeme i radili u korist drugih zabadava. I sad ih se neko usudi prozivati i prijetiti kažnjavanjem.
Zaista nezahvalno.
Eto zašto je moderiranje dobra stvar.
ja mislim da je taj Ludi Lazac Maminjo himself… mislim nickname potpuno odgovara[smiley2]