Pazi ovo:
Predsjednik uprave Hanfe Ante Samodol rekao je da s pet i više punomoći postoji 791 osoba, a svi su zajedno uplatili oko 200 milijuna kuna. Uoči posljednjeg dana upisa dionica, iz Hanfe su namjerno objavili njihove inicijale kako bi ih prisilili na povlačenje. Već od petka će se protiv dioničara s više punomoći slati prijave državnom odvjetništvu jer se radi o ljudima koji su prekršili nekoliko zakona. (A.Be.)
Zanimljivo[smiley9]
Pazi ovo:
Predsjednik uprave Hanfe Ante Samodol rekao je da s pet i više punomoći postoji 791 osoba, a svi su zajedno uplatili oko 200 milijuna kuna. Uoči posljednjeg dana upisa dionica, iz Hanfe su namjerno objavili njihove inicijale kako bi ih prisilili na povlačenje. Već od petka će se protiv dioničara s više punomoći slati prijave državnom odvjetništvu jer se radi o ljudima koji su prekršili nekoliko zakona. (A.Be.)
Zanimljivo[smiley9]
Neka.
Pazi ovo: Predsjednik uprave Hanfe Ante Samodol rekao je da s pet i više punomoći postoji 791 osoba, a svi su zajedno uplatili oko 200 milijuna kuna. Uoči posljednjeg dana upisa dionica, iz Hanfe su namjerno objavili njihove inicijale kako bi ih prisilili na povlačenje. Već od petka će se protiv dioničara s više punomoći slati prijave državnom odvjetništvu jer se radi o ljudima koji su prekršili nekoliko zakona. (A.Be.) Zanimljivo[smiley9]
To bi ja sve na Goli otok
ententinis
kolega mislim da ima boljih rijesenja. poslovi za opcu dobrobit. takvi tipovi na kubi ciste plaze, a u svicarskoj stoje uz rijeku i nedaju zabama da izlaze na cestu tj. da ih auto ne pogazi.
ententinis
kolega mislim da ima boljih rijesenja. poslovi za opcu dobrobit. takvi tipovi na kubi ciste plaze, a u svicarskoj stoje uz rijeku i nedaju zabama da izlaze na cestu tj. da ih auto ne pogazi.
Šta vas muči , jal, zavist ? Šta su vam ljudi krivi ? Tko vam je kriv što ste nesposobni.
Eto zašto je moderiranje dobra stvar.
Istina.
Neovlašteno posredovanje u trgovanju vrijednosnim paipirima. Visoke novčane kazne, a ni zatvorske nisu male.
Evo zasto IGH i gradjevinci idu u nebo; radi ovavih ‘poslica’:
http://www.slobodnadalmacija.hr/20071005/burza03.asp
[smiley9][smiley9][smiley9]
Evo zasto IGH i gradjevinci idu u nebo; radi ovavih ‘poslica’: http://www.slobodnadalmacija.hr/20071005/burza03.asp [smiley9][smiley9][smiley9]
ne nego lete zato što ljudi čitaju samo naslove a ne i cijeli tekst
naslov:
Nova luka Zadar za 220 milijuna eura
ulomak iz teksta:
“Projektna dokumentacija do građevinskih dozvola vrijedna je preko 38 milijuna kuna (bez PDV-a) i mora biti dovršena do kraja 2008. godine. Izrada dokumentacije povjerena je konzorciju domaćih tvrtki na čelu s poslovnim jedinicama IGH iz Rijeke i Splita.”