BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fazan: ” master33%: ” Evo indexii, Ps. da li je sada u redu postavljen doc. kolega fazan?” Dobro je bezimeni … ” Nije.

Da, kada otvoriš vidi se …

Probaj ponovno …

I love the Smell of Profits in the Morning

SLK: ” fazan: ” master33%: ” Evo indexii, Ps. da li je sada u redu postavljen doc. kolega fazan?” Dobro je bezimeni … ” Nije.” Da, kada otvoriš vidi se … Probaj ponovno …

ajde to sredite više da vas ne gledam tako[smiley8]

Pessimism Is Your Friend

Premješteno iz teme: [color=blue]ULPL (Uljanik plovidba d.d.)[/color]

Moja prognoza o jefinoj kupnji do 5.000- kuna , brzo će se pokazati kao TOČNA ![smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Posto ja ne mogu zapoceti novu temu,a imam jedno pitanje koje bi volio da se prodiskutira,postavljam ga ovdije:Sto mislite o kupnji veterine i mogucoj zaradi na toj dionici??

ko te ima taj te nema

50,

Posto ja ne mogu zapoceti novu temu,a imam jedno pitanje koje bi volio da se prodiskutira,postavljam ga ovdije:Sto mislite o kupnji veterine i mogucoj zaradi na toj dionici??

ima tema:
Vaš link

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Premješteno iz teme: [color=blue]JDPL (Jadroplov d.d.)[/color]

Techman :

Malo je krivo ispalo ( post ) da ponovim.

Dobro nećemo vraćati i gatati ali bih te molio ako možeš odgovoriti da danas imaš 100k kako bi od toga napravio svoj portfelj ( naravno samo brodari dolaze u obzir ).
Može i u postocima.

Unaprijed ti zahvaljujem.

pokusajmo biti smireni i polako koracajmo prema pobjedi [smiley2]

[color=blue][b]Patience pays well!!![/b][/color]

SLK: ” fazan: ” master33%: ” Evo indexii, Ps. da li je sada u redu postavljen doc. kolega fazan?” Dobro je bezimeni … ” Nije.” Da, kada otvoriš vidi se … Probaj ponovno …

aha vidim, jos je na jednom mjestu ostalo
na slijedecem cu paziti da sve ispravim.

hvala i lijep pozdrav [smiley2]

[color=blue][b]Patience pays well!!![/b][/color]

ništa od top 10 danas izgleda. valjda su SDAovci zaposleni registracijama.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

ništa od top 10 danas izgleda. valjda su SDAovci zaposleni registracijama.

Da je bar JDPL vidjeti.
[smiley1]

ovo od danas gledamo u srijedu, jel? tko će to dočekati.
no, bit će lakše čekati ak će dionica rasti [smiley2]

bit će ovo duuuuugi vikend ….

New Report

Close