BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

koristi.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

ne razumijem, dva puta sam postao poruku i niti jednu ne vidim. a na početnoj stranici piše da je moj post zadnji.
a ništ ne vidim.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Nekome ne paše rast KABA-e.U zadnjim trenutcima srušio cijenu sa jednom dionicom.Možda netko ima kakvu informaciju?

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

Sutra RIZO u borbi sa vladom.Ako se dogovore, a zbog izbora bi trebali,ode RIZO u nebesa!!!!!!!!!

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

kad će biti isplaćena dividenda na tnsa?

Kad će biti isplaćen dividenda na tnsa

Da, ja.

Evo javila RTL-TV u dnevniku da zastupnica stanara,čuvena odvjetnica Doris Košta traži ukupno 20 mil. eur odštete.Tužila je sve redom,lakše bi bilo navesti koga nije.[smiley1]

Normalno i neka ih odere kada su toliko bahati! Sada se svi prave grbavi kao pitanje je, da li se uopće poznaju!
Građevinski lobi koji djeluje na principu ja tebi ti meni! Svi skupa niš koristi! Podsjećaju me na Kaligulu: Samo klimaju i vrte glavom i glupi izrazi![smiley2]
Čini mi se da Tehnika nekoliko godina neće imati dobiti![smiley1]
Normalno ako u Hrvatskoj funkcionira pravna država i vladavina prava, što je još veoma upitno. No dobro je da postoji KOREKTOR![smiley13]

Što bi se moglo dogoditi sa dionicama Ponje-trikotaže, nakon cijepanja? kupio danas nešto sitno!

Normalno ako u Hrvatskoj funkcionira pravna država i vladavina prava, što je još veoma upitno. No dobro je da postoji KOREKTOR![smiley13]

To je posve neupitno: kod nas NE FUNCKIONIRA pravna drzava uopce.

ZABA digla kamatne stope na kredite.

“Novac | Vijesti
Datum objave 28.09.2007 17:53
Zadnja izmjena 28.09.2007 17:53
Za stan rata veća od 58 do 150 kuna”

http://www.jutarnji.hr/novac/vijesti/clanak/art-2007,9,28,kamate_stan,92143.jl

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

New Report

Close