BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ententinis: ” Raste nam i inflacija Vaš link
Srecom pa se svi sjecamo onih proslih vremena, pa lovu drzimo u EUR-ima… [smiley1]

Nažalost, niti EUR-i nam u zadnje vrijeme nisu od neke pomoći:

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Nikako da nađem temu “Kalendar dividendi”. Zna li netko šta je isplaćeno 21/09 (nešto s lipama)?

Nikako da nađem temu “Kalendar dividendi”. Zna li netko šta je isplaćeno 21/09 (nešto s lipama)?

Mozda ADPL.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Mozda ADPL.

Hvala na trudu, ali nije.

Evo stanje na drugim burzama:

[color=blue][b]Patience pays well!!![/b][/color]

Da li je ikako moguce da moderatori maknu sve ove teme o HT-u sa vrha stranice…[smiley13]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Pridružujem se apelu. sto tema o jednoj dionici. pih što će biti sljedeće, kada prodati, pa tema na kojoj cijeni prodati, itd,itd

Ja sam se obogatio preko noći! Prekonoćnim kreditiranjem!!

Gledajući ATPL, izgleda da ću staviti šalunge, ali ne bum rekel na kojoj cijeni.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

za točan datum isplate ne znam, ali kalendar se može vidjeti na stranicama SDA pod “korporativne akcije”….

Bebeto: ” Nikako da nađem temu “Kalendar dividendi”. Zna li netko šta je isplaćeno 21/09 (nešto s lipama)? ” za točan datum isplate ne znam, ali kalendar se može vidjeti na stranicama SDA pod “korporativne akcije”….

cror

lp [smiley2]

[color=blue][b]Patience pays well!!![/b][/color]

Koristi li itko uslugu E-račun Središnje depozitarne agencije

koristi

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

New Report

Close