Normalno. Meni ZABA uzme mjesečno 2.5 kune za onaj izvadak što šalje kući i 10 kuna za e-zaba token. Pa ti pomnoži sa desetcima i stotinama tisuća korisnika mjesečno, godišnje.
Otkaži izvadak. Koji će ti k… to. Imaš e-zabu i tamo mozes pratiti stanje.
Ovo s PBZ-om me jako golica. Ne bi oni bez vraga trazili 10,00 kn. Cuo sam da je to usluga u sklopu njihovog internet bankarstva.
SLK znaš da kada imaš e-zabu možeš vidjeti i stambenu štednju, i kredit i fondove. Ne bi bilo loše kada bi putem nje mogli i trgovati on-line.
Otkaži izvadak. Koji će ti k… to. Imaš e-zabu i tamo mozes pratiti stanje.
Ovo s PBZ-om me jako golica. Ne bi oni bez vraga trazili 10,00 kn. Cuo sam da je to usluga u sklopu njihovog internet bankarstva.
SLK znaš da kada imaš e-zabu možeš vidjeti i stambenu štednju, i kredit i fondove. Ne bi bilo loše kada bi putem nje mogli i trgovati on-line.
Mogu otkazat taj izvadak?
Da, preko e-zabe pratim i Mastercard kod njih. Vidio sam da mogu pristupiti fondovima preko e-zabe, valjda onda i uplaćivati u fondove on-line. Nisam probao, ne ulažem u fondove.
A bilo bi zanimljivo da možeš on-line trgovat, ali jedan djelatnik ZABA-e mi kaže da kad ih zove, svoje kolege brokere, da poludi koliko nekad čeka da se jave. Nadam se da bi on-line kuckali brže.
Sa e-zabom mozes raditi sve: kupovati i prodavati udjele, uplacivati stambenu, pratiti stanje kredita, mastercard, kupovati bonove za mobač i sl.
Odi na šalter i kaži da više ne bi primao izvadak. Prosto ko pasulj.
zbbrokeri su valjda jedni od najarogantnijih … rade samo s velikim klijentima, pa im je valjda arogancija način da otepu male …
…
Da, preko e-zabe pratim i Mastercard kod njih. Vidio sam da mogu pristupiti fondovima preko e-zabe, valjda onda i uplaćivati u fondove on-line. Nisam probao, ne ulažem u fondove.
A bilo bi zanimljivo da možeš on-line trgovat, ali jedan djelatnik ZABA-e mi kaže da kad ih zove, svoje kolege brokere, da poludi koliko nekad čeka da se jave. Nadam se da bi on-line kuckali brže.
Jel imas ti onaj paket jedan za sve?
SLK:
”
…
”
Jel imas ti onaj paket jedan za sve?
Znam za njega, ali nemam.
Sa e-zabom mozes raditi sve: kupovati i prodavati udjele, uplacivati stambenu, pratiti stanje kredita, mastercard, kupovati bonove za mobač i sl.
Odi na šalter i kaži da više ne bi primao izvadak. Prosto ko pasulj.
Gotovo da nemam u životu kredita uopće (samo jedan u Slavonskoj banci, još oko 2K eura), stambenu ne mislim uplaćivat. Da, te bonove sam uzimao.
A nisam bio u banci sigurno dva mjeseca, ili plaćam karticom ili odem na bankomat, da ne čekam na šalterima.
Odosmo već lagano u OT.
…
A pogledaj, mislim da ti se isplati, kartica, sms, devizni, tekuci, e-zaba itd za sitnu lovu… Zasto platiti vise?
Otkud u Slavonskoj banci?!?
Zato što su bili najjednostavniji za dobit kredit i realizacija je bila u roku od dva tjedna. To je bio max rok, a ja sam digao lovu desetak dana nakon podnošenja zahtjeva.
Svi u mojoj firmi smo išli u Slavonsku kad je ko dizao kredit, a nitko tamo plaću nije imao. Svima su bili bolji od matičnih banaka.
SLK:
”
..
”
A pogledaj, mislim da ti se isplati, kartica, sms, devizni, tekuci, e-zaba itd za sitnu lovu… Zasto platiti vise?
ne navodi čovjeka na krivi put. SLK, ne ukidaj te ispise. dapače, zatraži da ti šalju duplo. i otvori/aktiviraj sve opcije koje postoje. daj ljudima da rade. a taj jedan za sve svi za jednoga treba ukinut.
inače ne vidim kak će zaba gore.
ne navodi čovjeka na krivi put. SLK, ne ukidaj te ispise. dapače, zatraži da ti šalju duplo. i otvori/aktiviraj sve opcije koje postoje. daj ljudima da rade. a taj jedan za sve svi za jednoga treba ukinut.
inače ne vidim kak će zaba gore.
E ako ovo nije drukanje, onda ne znam šta je. [smiley2]