ivica333:
”
Imam pitanje i molio bih odgovor. Upisao bih dionice THT-a za cca 300 tisuća kuna. Kako da to učinim a da mi mama, tata, baka i ostala rodbina ne mora ići u banku? Mogu li se, dakle, upisivati dionice za drugoga i kako? Unaprijed hvala. Namam pojama o dionicama i tržištu kapitala, ali imam nešto viška love. U koju god birtiju dođem priča se ili o kladionici ili o dionicama, pa sam se odlučio malo poigrat s dionicama.
tko nema ovo prvo a ima drugo ne traži savjete po forumima i ne igra se na osnovu priča [smiley11][smiley11][smiley11],
a tko ima prvo a nema drugo….malo matematike i evo opet tvojih tristo i nešto[smiley2][smiley2][smiley2]
npr.: digneš kredit u banci A, B i C kupiš dionice pa na njih digneš margin i …..gledaš i uživaš[smiley11]
jeste vi momci bedasti, pa kaj ne vidite da se clovek zahebava..[smiley1]
Tko prodaje? Tj rasprodaje?
Cros-r-a raiffeisenb. 21.08. 1161, 24.08. 1128 = -32
Dlkv-r-a hypo 21.08 38338 24.08 37460 = -878
raiffeisenb. 21.08. 29126 24.08. 28849 = -277
Pbz-r-a raiffeisenb. 21.08. 24855 24.08. 2335 = -1500
splitska 21.o8. 11820 24.08 11724 = -96
evo dečki su u općem metežu uspjeli srušti iHRBC na 380 kn !!!!
savjetujem svima da se uključe u kupovinu [smiley2]
(to je zato što ja više ne mogu kupovati a ne želim da još više sruše – pa i ovo je previše)
evo dečki su u općem metežu uspjeli srušti iHRBC na 380 kn !!!! savjetujem svima da se uključe u kupovinu [smiley2] (to je zato što ja više ne mogu kupovati a ne želim da još više sruše – pa i ovo je previše)
Kolega pa i nije baš neki promet,a mislim da će se i načekati ovi kupci na bid-u[smiley2]
Palo mi napamet … ako sad svi sve rasprodaju u strahu od lj.j. pa tko će onda kupovati ht? što svi misle prodati odmah drugi dan? tko će to progutati? fondovi koji neće doći na red u ipo-u? hmmm … da ne bi bilo viška dionica a manjka kupaca … pa da ne bi hdz izgubio izbore jer im je propao ipo na kojem su mislili pokupit glasove? pa da ipak lj.j. ne dođe na vlast, a k tome još i ne prizna mogućnost gubitka … [smiley7]
Premješteno iz teme: [color=blue]ULPL (Uljanik plovidba d.d.)[/color]
ČESTITAM ! Svima onima , koji su vjerovali u Ovu dionicu .
Pozdrav upravi , menađmentu , večinskim dioničarima , koji su spremni podjeliti SVOJ uspjeh sa svim ostalim DIONIČARIMA = VLASNICIMA ![smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Rohatinski pobijedio. BLB pristaje na sve uvjete:
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=ed50dc93-4590-4385-afb7-edd9a820c8ef
Rohatinski pobijedio. BLB pristaje na sve uvjete: http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=ed50dc93-4590-4385-afb7-edd9a820c8ef
Rohija za premijera! Ako je ikako moguče i predsjednika !
[smiley2][smiley2][smiley2]
Tako se brane pozicije male zemlje u kojoj živiš i radiš,a ne okretanje guz…. kad ti god neki birokrat iz EU spusti nos i namrgodi uvrjeđenu facu.
I ispriku, dakako i ispriku!!!! ,radi onih ljudi koji su strepili za svoje novce u našim a njima prodanim blagajnama dok su podvijali repove i bježali preko grane.
Svaka čast!!!!!!!!!!!!![smiley2]