BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nasao… [smiley1]

Svaka čast. [smiley2]

No respect

Imaš PM…zato…[smiley2][smiley2][smiley2]

AHA,
….
Mika, rekao sam NHF

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

sad i vipy možda vidi zašto su to opasne stvari za banku , jer bi inače SLK rekao o čemu se radi.

Ne ne ne… Ne bih rekao da je to opasno za Banku, jer veliki igrači znaju za to stanje.

No respect

mika: ” sad i vipy možda vidi zašto su to opasne stvari za banku , jer bi inače SLK rekao o čemu se radi. ” Ne ne ne… Ne bih rekao da je to opasno za Banku, jer veliki igrači znaju za to stanje.

ajde reci šta je da ne rujem sad po netu. Nisi valjda ti vlasnik banke.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Čekaj, mislim, banka može izgubiti 75% temeljnog kapitala, tj negdje oko 15 milijuna kuna, što nije neka drama. A dugovi je se ne tiču. Ne?

No respect

ajde reci šta je da ne rujem sad po netu. Nisi valjda ti vlasnik banke.

Ma nemam dionica unutra, možda baš i zbog toga što je taj cirkus.

TIP: I sama banka sa 75% dionica tvrtke u stečaju je imala “neuspjelu” dokapitalizaciju, tj. muvanje pa poništavanje dokapa. Sad sam valjda dovoljno rekao.

No respect

Čekaj, mislim, banka može izgubiti 75% temeljnog kapitala, tj negdje oko 15 milijuna kuna, što nije neka drama. A dugovi je se ne tiču. Ne?

ajde baš me interesira zašto banka nije pokrila dug svoje firme. Pošalji na private.

Zato i sluzi d.d. i doo, …. samo do visine kapitala… Mogu imati problema s brand-om, ali zato sluzi PR[smiley11] … u interesu radnika isl…

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

SLK:

ajde baš me interesira zašto banka nije pokrila dug svoje firme. Pošalji na private.

Zato što je dug preko pola milijarde kuna. Rekao sam da je temeljni kapital 21 milijun a dug 25- 30 puta veći.

No respect

Zato što je dug preko pola milijarde kuna.

Ma da…izbori su skup sport…[smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

SLK: ” Čekaj, mislim, banka može izgubiti 75% temeljnog kapitala, tj negdje oko 15 milijuna kuna, što nije neka drama. A dugovi je se ne tiču. Ne? ” Zato i sluzi d.d. i doo, …. samo do visine kapitala… Mogu imati problema s brand-om, ali zato sluzi PR[smiley11] … u interesu radnika isl…

dobro je zajedno smo odrasli pa si i ti počeo shvaćati neke stvari.

Zato i sluzi d.d. i doo, …. samo do visine kapitala… Mogu imati problema s brand-om, ali zato sluzi PR[smiley11] … u interesu radnika isl…

Ne kontam. Znači da ih se dug ne tiče, nego samo vjerojatno gube dionice, jel? [smiley10]

No respect

New Report

Close