BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Treba penziju riješiti. Mislim za praunuka.[smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

a što je s ti vukelićem? djeluje totalno izgubljen i nesposoban, a svako malo ispadne da nešto prtlja tamo u karlovcu. a i šire.

Ja sam već i zaboravio da je on ministar gospodarstva. Da me neko malo prije pitao rekao bi Polančec

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Ne bi puno pogriješio…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

KuciloOro:

Sad se počinješ brukati. Zar netko misli da bi se Sanader ( preko Polančeca ) brukao radi Kutle ( koji je bio Pašalićevac )
Morati ćeš ti doći k meni na mali tečaj iz Političke ekonomije[smiley1]

Ovako će ispasti da HDZ vodi Pašalić ( pa zato ima u njemu toliko kriminala )

Da odgovorim pitanjem: Kolega, sjecate li se kako je glasao Suker (min. financija, ne nogometas) na onom saboru HDZ-a kad je Sanader za dlaku (prevarom) oteo vlast Pasalicu. Kalmeta?

Ne znam zašto mi ti bljedoliki odgovaraš umjesto kolege, ali nema veze, evo ti odgovora pa ga mogu svi pročitati pa i kolega.

Znam i sjećam se kako je glasovao g.Ministar ( najviše voli kad ga tako zovemo ), no imao sam prilike sudjelovati u razgovoru ( neformalnom ) u priličnom velikom društvu, pa smo špekulirali tko je na čijoj strani? Dakle Sanader ili Pašalić. I tako jedan kolega postavi pitanje za g.Šukera a nas dvojica ( čovjek koji ga je znao iz prve ruke i ja ) odgovaramo unisono; NA SVOJOJ, hi,hi,hi
I bi upravo tako i nikako drugačije, tako mi pomogao Manitu[smiley2]

Uostalom nije g.Ministru mrzak ni Predsjednik Države ( naime g.Ministar je izišao iz škole g.Mistera 10 posto )
iako se razilaze oko glazbenog ukusa[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Znam i sjećam se kako je glasovao g.Ministar ( najviše voli kad ga tako zovemo ), no imao sam prilike sudjelovati u razgovoru ( neformalnom ) u priličnom velikom društvu, pa smo špekulirali tko je na čijoj strani? Dakle Sanader ili Pašalić. I tako jedan kolega postavi pitanje za g.Šukera a nas dvojica ( čovjek koji ga je znao iz prve ruke i ja ) odgovaramo unisono; NA SVOJOJ, hi,hi,hi
I bi upravo tako i nikako drugačije, tako mi pomogao Manitu[smiley2]

Uostalom nije g.Ministru mrzak ni Predsjednik Države ( naime g.Ministar je izišao iz škole g.Mistera 10 posto )
iako se razilaze oko glazbenog ukusa[smiley2]

Hi, hi, hi, vidim da ste Vi Indijanci mudar narod. Kako ste samo izgubili rat od bljedolikih? Ah da, winchesterke su bili presudne.

Mozda je ovo sve ples dramske trupe, sad ce cappo di tutti cappi sredit stvar pred izbore…
Ali nije uvijek 10%, za vece iznose dobijete diskont…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

KIM ili bilo što drugo ispada trivijalno dok ne znamo tko se krije iza SKRBNIČKIH RAČUNA u bankama koje trguju u njihovo ime!? To, tko riješi spasio je Hrvatsku? Ogromna količina novaca koja nije pod kontrolom, a niti je igdje evidentirana! Tko ju je i kako zaradio i platio porez da bi mogao investirati!?[smiley2]
Ajde znalci to riješite![smiley1]
Direktori banaka su problem – ništa drugo![smiley13]

Hi, hi, hi, vidim da ste Vi Indijanci mudar narod. Kako ste samo izgubili rat od bljedolikih? Ah da, winchesterke su bili presudne.

Mozda je ovo sve ples dramske trupe, sad ce cappo di tutti cappi sredit stvar pred izbore…
Ali nije uvijek 10%, za vece iznose dobijete diskont…

Nisu presudile winčesterke nego smo premalo bljedolikih neprijatelja skalpirali. A obično se izgubi rat kad se premalo neprijatelja skalpira ( onda je onaj drugi pobjednik – naravno tako je bilo nekad dok još nije izmišljen Haški “sud” ) hi,hi,hi
Sad su druga vremena. Sad su kriminalci ugledni ljudi i biznismeni, a generali koji su nas obranili su u zatvoru.
Howgh

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Premješteno iz teme: [color=blue]TNSA (Transadria d.d.)[/color]

Čitajući drugi forum i kad vidim da je predjsjednik NO 7 godina na burzi, sve mi se čini da bi ova dionica mogla otići kvragu. On će pobrstiti trezor da namiri sebe i ostale i podijeli dionice sebi s Vašim parama.

A s druge strane ovaj Jozić prodaje ko na placu.

A s treće strane 75-godišnji direktor vodi firmu.

Još onaj Zimzelen navlači naivce.

Nema tu kruha i zarade.

[b]Nije bitno je li mačka crna ili bijela, bitno je da lovi miševe.[/b]

Moderator, molio bih te da zatvoriš temu INTERFINANCE, koju sam otvorio, jer nema više zainteresiranih, jer je ta vijest već stara. I htio bih otvoriti novu temu, ali ne mogu………..

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

Moderator, molio bih te da zatvoriš temu INTERFINANCE, koju sam otvorio, jer nema više zainteresiranih, jer je ta vijest već stara. I htio bih otvoriti novu temu, ali ne mogu………..

KOju TO ONE?…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Lider: 01.06.2007.

Mujo Selimović, vlasnik bosanskohercegovačke GrupACIJE Mims
Kupujem prehrambenu tvrtku u Hrvatskoj

• Kakvi su Mimsovi planovi za Hrvatsku?
– Planiramo kupiti jednu prehrambenu tvrtku iz Hrvatske i ta bi transakcija trebala biti završena do kraja lipnja ako dubinsko snimanje (due dilligence) bude u skladu s našim očekivanjima. Dok transakcija ne bude gotova, ne bih govorio o imenu tvrtke.

• Koliko je vrijedna ta investicija?
– Dogovorio sam se s vlasnicima da nećemo izlaziti u javnost s brojkama.

• Možete li barem reći je li riječ o tvrtki iz neke branše kojom se već bavite?
– Da, u grupaciji već imamo takvu djelatnost.

Koliko Mujo ima novaca i koja bi to bila tvrtka?

Evo odgovora: Večernji 12.08.

Novi vlasnik Marinade Slatina, jedne od najstarijih tvornica za preradu voća i povrća u Hrvatskoj, koja ima temeljni kapital od 26,5 milijuna kuna, od početka kolovoza ove godine bosanskohercegovačka je MIMS Grupacija Sarajevo u vlasništvu 40-godišnjeg Muje Selimovića, jednog od trojice najbogatijih poslovnih ljudi u Bosni i Hercegovini.

No respect

Jel to onaj kaj je todoricu prodao VF?

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close