SLK:
”
…Mnogo ljudi zapravo ne zna da su u US prije mirovine isplaćivale firme u kojim su ljudi radili. Pa firma propadne, i tko te šiša.
”
a kod nas propadne drzava, pa izmisle prvi stup mirovinskog, od kojeg po socijalnoj solidarnosti financiramo tudje penzije umjesto vlastite…
kaj je gore – ovisiti o drugima ili raditi za druge???
Solidarnost, kao i u svemu. Da li zdravstvenu zaštitu koriste samo oni koji ju i plaćaju? Da li smo mi sami sebi izgradili sve ceste po kojima se vozimo? Da li smo mi stvorili državne firme koje se sad rasprodaju?
Premješteno iz teme: [color=blue]IGH (Institut građevinarstva Hrvatske d.d.)[/color]
daki
vjeruj mi da nije vrijeme za daytraydanje,jer je previše burno na tržištu. Gutam knjige na tu temu
pa otprilike znam. Ali iskreno ću ti preporučiti dionice za day-week trejdanje….INGRA…..smiley1
ima ih još boljih – MLNR – TISK – DLKV – HDEL….
a INGRA me uvijek odbijala visokom cijenom jer lakše je prodavati dionice manjih cijena kada po malo izlaziš i svakome si dostupan.
Premješteno iz teme: [color=blue]IGH (Institut građevinarstva Hrvatske d.d.)[/color]
daki
vjeruj mi da nije vrijeme za daytraydanje,jer je previše burno na tržištu. Gutam knjige na tu temu
pa otprilike znam. Ali iskreno ću ti preporučiti dionice za day-week trejdanje….INGRA…..smiley1
ima ih još boljih – MLNR – TISK – DLKV – HDEL….
a INGRA me uvijek odbijala visokom cijenom jer lakše je prodavati dionice manjih cijena kada po malo izlaziš i svakome si dostupan.
ingra se prodaje s lakoćom, a ako možeš udijeli nam savjet kako zaradit na week-trejdanju s njom? [smiley11]
Premješteno iz teme: [color=blue]IGH (Institut građevinarstva Hrvatske d.d.)[/color] zvone101: ” daki vjeruj mi da nije vrijeme za daytraydanje,jer je previše burno na tržištu. Gutam knjige na tu temu pa otprilike znam. Ali iskreno ću ti preporučiti dionice za day-week trejdanje….INGRA…..smiley1 ima ih još boljih – MLNR – TISK – DLKV – HDEL…. a INGRA me uvijek odbijala visokom cijenom jer lakše je prodavati dionice manjih cijena kada po malo izlaziš i svakome si dostupan. ” ingra se prodaje s lakoćom, a ako možeš udijeli nam savjet kako zaradit na week-trejdanju s njom? [smiley11]
Evo kako…Danas prodaš po 47-50k, a drugi tjedan kupiš po 55-60k…hi..hi..hi[smiley2]
Da nije Polancec presao u SDP? Nekako mi se cini da se svojski trudi zakucati HDZ-u cavle u lijes i sasvim dobro mu ide a onda eto nama PKD-a. [smiley13][smiley13]
Ivek, ja se ne bi htio miješati ali malo je deplasirano što novinar spominje Kutlu u 2007. godini. Kutle ti u HDZeu ima veza isto kao i ja, hi,hi,hi drugim riječima – nikakve. Očigledno se radi o nekome tko ima prisne veze sa premijerom.
Ivek, ja se ne bi htio miješati ali malo je deplasirano što novinar spominje Kutlu u 2007. godini. Kutle ti u HDZeu ima veza isto kao i ja, hi,hi,hi drugim riječima – nikakve. Očigledno se radi o nekome tko ima prisne veze sa premijerom.
Niti ja se nebi stel mesati ali nebi niti PKD. Kutle je izgleda zilaviji od Elvisa…..
Sad se počinješ brukati. Zar netko misli da bi se Sanader ( preko Polančeca ) brukao radi Kutle ( koji je bio Pašalićevac )
Morati ćeš ti doći k meni na mali tečaj iz Političke ekonomije[smiley1]
Ovako će ispasti da HDZ vodi Pašalić ( pa zato ima u njemu toliko kriminala )
Huh, bez uvrede ali ja sam ti u centru zbivanja i gledam te igre iz prve ruke svaki dan vec godinama.
Vjerjuj mi na rijec kada kazem da niti jedna kombinacija, ma kako bila nelogicna i nevjerojatna, nije nemoguca.
KIM? KUTLE???[smiley2][smiley2][smiley2] E pa ljudi…[smiley2][smiley2][smiley2]
Sad se počinješ brukati. Zar netko misli da bi se Sanader ( preko Polančeca ) brukao radi Kutle ( koji je bio Pašalićevac )
Ovako će ispasti da HDZ vodi Pašalić ( pa zato ima u njemu toliko kriminala )
Da odgovorim pitanjem: Kolega, sjecate li se kako je glasao Suker (min. financija, ne nogometas) na onom saboru HDZ-a kad je Sanader za dlaku (prevarom) oteo vlast Pasalicu. Kalmeta?