BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Inače, iako nemam SNBA, evo jedan (neprovjeren) info za imatelje – jedan domaći fond/holding navodno pikira na preuzimanje ove banke u bliskoj budućnosti.

Ignore: KressoM, delux

Inače, iako nemam SNBA, evo jedan (neprovjeren) info za imatelje – jedan domaći fond/holding navodno pikira na preuzimanje ove banke u bliskoj budućnosti.

Nagađaš li možda koji bi to fond mogao biti?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Ne nagađam, znam točno o kome se navodno radi, ali ne bih o tome dok ne bude provjereno. (nije FIMA ako na njih misliš)

Ignore: KressoM, delux

Ne bitno je za investitore tko će što preuzimati, nego koliko će se plaćati kod preuzimanja, ako će preuzimanja uopće biti.

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

SNBA ide svojim putem koji su prošle brojne druge banke.

Pismeni, čitajte budućnost iz povijesti.

No respect

Ne nagađam, znam točno o kome se navodno radi, ali ne bih o tome dok ne bude provjereno. (nije FIMA ako na njih misliš)

Znaš točno o kome se navodno radi?
A ja sam čuo da navodno znaš o kome se točno radi
[smiley2]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Ovi Kinezi su gori od kolege Plija, u recikliranju.[smiley2]

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=21413

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

U današnjem Poslovnom dnevniku:

“Prema priopćenju što ga je objavila Udruga malih dioničara Energoprojekta,Beogradska burza izrekla je kaznu brokeru brokerske kuće Beo mont za organizirano obaranje vrijednosti spomenute kompanije”.

Kad će kod nas nešto takvo……..

U današnjem Poslovnom dnevniku:

“Prema priopćenju što ga je objavila Udruga malih dioničara Energoprojekta,Beogradska burza izrekla je kaznu brokeru brokerske kuće Beo mont za organizirano obaranje vrijednosti spomenute kompanije”.

Kad će kod nas nešto takvo……..

Kad ne bude ovako:

Policija je jučer temeljito pročešljala prostorije Hanfe zbog lažne dojave o bombi, piše Vjesnik.

Nakon anonimnog poziva muškarca koji je rekao kako je u Hanfi bomba nakon čega je poklopio slušalicu, policija je temeljito pročešljala prostorije pri čemu je evakuirala sve zaposlenike.

Motiv lažne dojave još uvijek nije poznat, s obzirom da policija još nije pronašla osobu koja je uputila lažnu dojavu. Nagađanja o motivima poziva variraju od neslane šale do dubljih motiva izazvanih uključivanjem Hanfe u istragu o aferi Maestro.

No respect

xv7: ” U današnjem Poslovnom dnevniku: “Prema priopćenju što ga je objavila Udruga malih dioničara Energoprojekta,Beogradska burza izrekla je kaznu brokeru brokerske kuće Beo mont za organizirano obaranje vrijednosti spomenute kompanije”. Kad će kod nas nešto takvo…….. ” Kad ne bude ovako: Policija je jučer temeljito pročešljala prostorije Hanfe zbog lažne dojave o bombi, piše Vjesnik. Nakon anonimnog poziva muškarca koji je rekao kako je u Hanfi bomba nakon čega je poklopio slušalicu, policija je temeljito pročešljala prostorije pri čemu je evakuirala sve zaposlenike.
Motiv lažne dojave još uvijek nije poznat, s obzirom da policija još nije pronašla osobu koja je uputila lažnu dojavu. Nagađanja o motivima poziva variraju od neslane šale do dubljih motiva izazvanih uključivanjem Hanfe u istragu o aferi Maestro.
[/b]

Nije to slučajno. Nebi se čudio da nisu samo bombu tražili, možda su i postavili nešto?? [smiley2]

SLK
realno Hanfa je trebala predvoditi a ne naknadno se uključiti u istragu…Ma kod nas ima svačega, a s obzirom da sam radio u svim djelovima trgovanja trebao bi dat u novine na koji način se kod nas radi od brokera,fondova do navlakača nebi više oni masno derati rulju.Ajde bar je taj Maestro jedna lijepa kap(iako u moru)

pa ne moraš u novine … možeš evo tu na forumu. to bi bilo zanimljivo štivo [smiley11]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

New Report

Close