“Kada je stanje na tržištu dobro te kada se počnu emitirati nova izdanja, sva nekvalitetna društva žele javno izdati dionice. Na brzinu nalaze kupce; njihove cijene su odmah nakon prve emisije toliko visoke da bi se IBM, Xerox i Polaroid mogli posramiti.” B.Graham: Inteligentni investitor
OVO JE KRALJEVSKA IZJAVA
ovo treba poslati na vise adresa u HR
Premješteno iz teme: [color=blue]DIOK (DIOKI d.d.)[/color]
Puno gluposti pisamo je na raznim temama pa su neki kupovali nedavno neke dionice po 1500-1600 kn, a sad ne mogu dobiti za njih ni 1100 kn. Ali to je burza, dok se ljudi ne opeku, ne nauče.
……istinu si reko……!!!
…….samo na krivoj temi hehe……
Jel ima netko da vidim koji *** obrisano *** proda Maistru danas nakon cijelog dana po 333 i onda on proda po 325
dajte da vidim *** obrisano *** da mu stisnem ruku i da ga poljubim u celo …
3 dionice SPPL po bidu sigurno jako veliki igrač.
Kosorica najavila da monitoring na dionice branitelja prestaje u 4.mjesecu ! Što mislite o tome i kako će se to odraziti. Čeka li nas ogromna korekcija ? U fondu ima oko 2-3 mlrd para [smiley5]
pa jel ima što u tom fondu osim obveznica, ine i ht-a?
Premješteno iz teme: [color=blue]ELKA (EIG d.d.)[/color]
E stvarno rasta od 1,40% dovoljno za ulaz i izlaz ak ti je provizija 0,70 i saldo opet 0%.
Ne znam koja je uopće svrha tvog pisanja na ovoj temi? Jasno je da ELKU nemaš, argumente ne iznosiš nikakve, na kretanje cijene ELKE ne utječeš ni za lipu svojim postovima. Mene tvoje pisanje uopće ne bi smetalo ni da je negativno, ali argumentirano, ali je na žalost samo – dosadno.
Premješteno iz teme: [color=blue]ELKA (EIG d.d.)[/color]
Vidiš tvoje pisanje meni je čista glupost. Danima govoriš kako će Elka gore još samo malo, kada rasprodaju ovi pa oni ,stalno neka opravdanja i priče o velikoj budućnosti elke koja tapka na mjestu. Pročitaj svoje postove unazad gdje pokušavaš ljude navući na kupnju Elke a ona ni makac.Najposlije ko ti brani digni ju sam na 200 kn ako toliko za tebe vrijedi u ovom trenutku. Za mene vrijedi točno toliko koliko postigne na tržištu , a to je danas 145 kn. Tu ti ne pomaže ni da dubiš na glavi.
I normalno da Elku imam nemoram nikog navlačit da ju kupuje nikad ne ovisim o jednoj dionici.
A ti toliko plačeš kao da ti je sav keš u Elki.
A jesi smiješan s ovakvim glupavim postovima. Odi radije na temu INA pa objasni ljudima zašto im INA i dalje pada i ne ide “up up” kako stalno tamo drukaš. Meni je svejedno hoće li ELKA sutra na 180 ili na 140. Dapače, volio bih da padne na 140 da se nakrcam s ostatkom keša. A te priče da imaš ELKU pričaj maloj djeci, a ne ljudima na forumu!
Kolega avax10, nemojte se nervirati. Isti kolega lupeta i na temi SNBA, bez argumenata, tako da ga više nitko niti ne shvaća ozbiljno. Nakon dva-tri posta, svi shvate da imaju posla sa diletantom.