BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da je slučaj “maestro” lagano potresao i pola svijeta, a ne samo našu burzu; odakle vadiš podatke master, ako se smije znati

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Probaj ovo: http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

Molim bilo kakve informacje o Županjskoj sladorani .

zašto mi je izbrisan post na SNHO ?

Napiši ponovno. I meni se dešava.[smiley2][smiley2]

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Molim bilo kakve informacje o Županjskoj sladorani .

Dobra firma, ogroman potencijal, drzava vlasnik. Ogromna radnicak prava, nema sanse da Viro kupi. Radnicko dionicarstvo sigurno.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

O.K. Hvala lijepo.

posto sam pocetnik (imam doduse nesto novaca u inv.fondovima),a htio bi poceti kupovati dionice,zamolio bi vas za savjet,znaci sto preporucate i koje dionice da kupim (osim HT-a jer je tek u 9 mjesecu).Zahvaljujem se

“Kada je stanje na tržištu dobro te kada se počnu emitirati nova izdanja, sva nekvalitetna društva žele javno izdati dionice. Na brzinu nalaze kupce; njihove cijene su odmah nakon prve emisije toliko visoke da bi se IBM, Xerox i Polaroid mogli posramiti.” B.Graham: Inteligentni investitor

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Molio bi nekog iskusnijeg info o usporednom tržištu dionica.

Konkretno, zanima me HG-spot. Gdje vidjeti neki njegov izvještaj dobiti i gubitka, bilancu stanja.

Hvala unaprijed za općenitiji odgovor za sve dionice na usporednom tržištu…

When someone asks you a question you don't want to answer, smile and ask, "Why do you want to know?".

Molio bi nekog iskusnijeg info o usporednom tržištu dionica.

Konkretno, zanima me HG-spot. Gdje vidjeti neki njegov izvještaj dobiti i gubitka, bilancu stanja.

Hvala unaprijed za općenitiji odgovor za sve dionice na usporednom tržištu…

Imas tu nesto:
http://www.vse.hr/news/news_pojedinacno.asp?id=1566

izgleda da je nastao mali vakuum spajanjem dviju burzi…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Premješteno iz teme: [color=blue]MGMA (Magma d.d.)[/color]

za sve one koji još nisu načisto:
1. Nemojte uzimati Magmu jer Magma nije i neće biti Ina.
2. Nemjote uzimati Magmu jer vam vrlo brzo dolazi HT.
3. Nemojte uzimati Magmu jer Fižulić tu očito nešto mulja.
4. I za kraj, nemojte uzimati Magmu jer ćete nas koji ćemo sigurno uzimati spriječiti da uzmemo koliko smo zacrtali.
5. Amen.
[smiley14]

hate red

Premješteno iz teme: [color=blue]MGMA (Magma d.d.)[/color] za sve one koji još nisu načisto: 1. Nemojte uzimati Magmu jer Magma nije i neće biti Ina. 2. Nemjote uzimati Magmu jer vam vrlo brzo dolazi HT. 3. Nemojte uzimati Magmu jer Fižulić tu očito nešto mulja. 4. I za kraj, nemojte uzimati Magmu jer ćete nas koji ćemo sigurno uzimati spriječiti da uzmemo koliko smo zacrtali. 5. Amen. [smiley14]

E ova ti je dobra………………..

New Report

Close