Izgleda da je slučaj “maestro” lagano potresao i pola svijeta, a ne samo našu burzu; odakle vadiš podatke master, ako se smije znati
Probaj ovo: http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Molim bilo kakve informacje o Županjskoj sladorani .
zašto mi je izbrisan post na SNHO ?
Napiši ponovno. I meni se dešava.[smiley2][smiley2]
Molim bilo kakve informacje o Županjskoj sladorani .
Dobra firma, ogroman potencijal, drzava vlasnik. Ogromna radnicak prava, nema sanse da Viro kupi. Radnicko dionicarstvo sigurno.
O.K. Hvala lijepo.
posto sam pocetnik (imam doduse nesto novaca u inv.fondovima),a htio bi poceti kupovati dionice,zamolio bi vas za savjet,znaci sto preporucate i koje dionice da kupim (osim HT-a jer je tek u 9 mjesecu).Zahvaljujem se
“Kada je stanje na tržištu dobro te kada se počnu emitirati nova izdanja, sva nekvalitetna društva žele javno izdati dionice. Na brzinu nalaze kupce; njihove cijene su odmah nakon prve emisije toliko visoke da bi se IBM, Xerox i Polaroid mogli posramiti.” B.Graham: Inteligentni investitor
Molio bi nekog iskusnijeg info o usporednom tržištu dionica.
Konkretno, zanima me HG-spot. Gdje vidjeti neki njegov izvještaj dobiti i gubitka, bilancu stanja.
Hvala unaprijed za općenitiji odgovor za sve dionice na usporednom tržištu…
Molio bi nekog iskusnijeg info o usporednom tržištu dionica.
Konkretno, zanima me HG-spot. Gdje vidjeti neki njegov izvještaj dobiti i gubitka, bilancu stanja.
Hvala unaprijed za općenitiji odgovor za sve dionice na usporednom tržištu…
Imas tu nesto:
http://www.vse.hr/news/news_pojedinacno.asp?id=1566
izgleda da je nastao mali vakuum spajanjem dviju burzi…
Premješteno iz teme: [color=blue]MGMA (Magma d.d.)[/color]
za sve one koji još nisu načisto:
1. Nemojte uzimati Magmu jer Magma nije i neće biti Ina.
2. Nemjote uzimati Magmu jer vam vrlo brzo dolazi HT.
3. Nemojte uzimati Magmu jer Fižulić tu očito nešto mulja.
4. I za kraj, nemojte uzimati Magmu jer ćete nas koji ćemo sigurno uzimati spriječiti da uzmemo koliko smo zacrtali.
5. Amen.
[smiley14]
Premješteno iz teme: [color=blue]MGMA (Magma d.d.)[/color] za sve one koji još nisu načisto: 1. Nemojte uzimati Magmu jer Magma nije i neće biti Ina. 2. Nemjote uzimati Magmu jer vam vrlo brzo dolazi HT. 3. Nemojte uzimati Magmu jer Fižulić tu očito nešto mulja. 4. I za kraj, nemojte uzimati Magmu jer ćete nas koji ćemo sigurno uzimati spriječiti da uzmemo koliko smo zacrtali. 5. Amen. [smiley14]
E ova ti je dobra………………..