BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sigurno Zdenka, he, he [smiley2][smiley2]

marcello

Sigurno Zdenka, he, he [smiley2][smiley2]

Vidiš, vidiš…. [smiley11]

No respect

imali jos iskrenih kao sto cu biti ja

u minusu san na podr iatln

da li kod vas minusa?

nije zdenka.

nije zdenka.

koja je onda?
topic se zove “Bez cenzure o dionicama” [smiley1]

nije zdenka.

Ma daj? [smiley4]

No respect

diže ili spušta hrvatsko tržište kapitala izbor milanovića za predsjednika sdp-a , u ponedjeljak [smiley2]

diže ili spušta hrvatsko tržište kapitala izbor milanovića za predsjednika sdp-a , u ponedjeljak [smiley2]

Niti jedno niti drugo.

Diži ga Milanoviću.[smiley2]

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Premješteno iz teme: [color=blue]THNK (Tehnika d.d.)[/color]

dio:
Kada prođu izbori bit će “obećanje ludom radovanje”…smiley1smiley2smiley3smiley4smiley5
Koji lik….[smiley1]
A valjda zeli jeftino nadokupiti, pa bez veze metilja……

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

Pravilno je napisati “dokupiti”. Izraz “nadokupiti” ne znači ništa, ali govori o razini obrazovanja, budući se ovaj dio pravopisa savladava već u osnovnoj školi.

Istina, ti ne posjuduješ ovu vrijednu dionice pa bi je htio kupiti………za jeftino

zato toliko i metiljaš po njoj………..[smiley1]

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

Pravilno je napisati “dokupiti”. Izraz “nadokupiti” ne znači ništa, ali govori o razini obrazovanja, budući se ovaj dio pravopisa savladava već u osnovnoj školi.

Obicno kad ponestane argumenata, spocitava se pravopis. Osobno, mislim da u ovakvom nacinu komunikacije npr. postanja, ili još više kod chat-a, kad se i slucajno krivo nes otipka nije presudan pravopis…

Evo, ja sam namjerno sad napisal sve bez dijakritickih znakova…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

New Report

Close