BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

upravo se vratih iz westina, sa promocije 500 najboljih u RH. eeee Polančec je stvarno pretjerao sa svojim govorom (iz srca)….. ….nagradno pitanje za mreicha; što znači da je radni omjer u HŽ-u 260 ??? e pa da vidim jeste li sveznalica….hi,hi,hi !!!

1 hžeovac= 260 putnika…možda? [smiley6]

…ma ne , veli Polančec; da država treba uložiti 2,6kn da HŽ ostvari 1 kn dobiti !!! ???
reko je i da ćemo izvoziti struju u Italiju……svašt je lupetao…ma ispalo je koda sam na pravom predizbornom skupu….
mreich je jdenom rekao da radi u HŽ-u, pa sam mislio da zna o čemu Polančec priča…..

bruno:

upravo se vratih iz westina, sa promocije 500 najboljih u RH. eeee Polančec je stvarno pretjerao sa svojim govorom (iz srca)….. ….nagradno pitanje za mreicha; što znači da je radni omjer u HŽ-u 260 ??? e pa da vidim jeste li sveznalica….hi,hi,hi !!!

1 hžeovac= 260 putnika…možda? [smiley6]

1 hžovac = 260000 kn gubitka ? [smiley2]

…ma ne , veli Polančec; da država treba uložiti 2,6kn da HŽ ostvari 1 kn dobiti !!! ??? reko je i da ćemo izvoziti struju u Italiju……svašt je lupetao…ma ispalo je koda sam na pravom predizbornom skupu….

Trebao se kloniti brlje prije izlaska za govornicu.

Ignore: KressoM, delux

svaka čast svima na zaradi MIV-a

nema mi druge nego se zae..ti

svaka čast svima na zaradi MIV-a

Pridružujem se čestitkama imateljima MIV-a,
mada mislim da jh je ostalo malo.
A to je dobra stara, strpljen-spašen.

And God says let there be light and be light, and it was good...

lol@spade sig: Lako za korekciju, samo da nam se vrati CROR-R-A:) [smiley2][smiley2][smiley2]

No respect

TSCH-R-A ( Tvornica stočne hrane Čakovec), da li zna netko nešto o firmi?

TSCH-R-A ( Tvornica stočne hrane Čakovec), da li zna netko nešto o firmi?

TSHC-R-A [smiley7]

Netko “preuzeo” Tvornicu stočne hrane Čakovec (TSHC). Jutros u minuti preko 10 milijuna prometa. [smiley10]

No respect

Prema pričanju mojeg jednog poznanika iz ČK to je navodno jako dobra firma s velikom dobiti, dividendama…..i t.d.

marcello

Lider:

Mujo Selimović, vlasnik bosanskohercegovačke GrupACIJE Mims
Kupujem prehrambenu tvrtku u Hrvatskoj

• Kakvi su Mimsovi planovi za Hrvatsku?
– Planiramo kupiti jednu prehrambenu tvrtku iz Hrvatske i ta bi transakcija trebala biti završena do kraja lipnja ako dubinsko snimanje (due dilligence) bude u skladu s našim očekivanjima. Dok transakcija ne bude gotova, ne bih govorio o imenu tvrtke.

• Koliko je vrijedna ta investicija?
– Dogovorio sam se s vlasnicima da nećemo izlaziti u javnost s brojkama.

• Možete li barem reći je li riječ o tvrtki iz neke branše kojom se već bavite?
– Da, u grupaciji već imamo takvu djelatnost.

Koliko Mujo ima novaca i koja bi to bila tvrtka. [smiley8]

No respect

New Report

Close