BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

LOL, panicno me nazvala mama da dionice ine padaju… Strasno, sto je na svim vijestima?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

LOL, panicno me nazvala mama da dionice ine padaju… Strasno, sto je na svim vijestima?

poznavajući naše prilike , zašto nebi bilo na svim vjestima , kada su je mogli pumpat neka je i hlade.

Da li tko zna tko nudi najbolje uvjete i ostvaruje najbolje prinose za vodjenje portfelja???
Unaprijed se zahvaljujem. [smiley2]

[color=blue][b]Patience pays well!!![/b][/color]

Da li tko zna tko nudi najbolje uvjete i ostvaruje najbolje prinose za vodjenje portfelja???
Unaprijed se zahvaljujem. [smiley2]

Možemo se dogovoriti…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Možemo se dogovoriti…[smiley2][smiley2][smiley2]

ja bi rađe izabrao Bubašparu… pa on vrti svaki dan 10%… a ti se nisi baš proslavio sa TNSA [smiley2][smiley2][smiley2]

čuj oprosti, ali tržište je tržište [smiley4]

nema mi druge nego se zae..ti

ja bi rađe izabrao Bubašparu… pa on vrti svaki dan 10%… a ti se nisi baš proslavio sa TNSA [smiley2][smiley2][smiley2]

čuj oprosti, ali tržište je tržište [smiley4]

Eh, nekima stvarno nisam konkurencija…na jeziku…zato mi je duša sve bogatija…[smiley2][smiley2][smiley2]

Najbolje je kad spomenem Carlosa, svi pitaju za koga navijaš…[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

“Za PEJOTL!!!”

ja bi sve novce stavio u PEJOTL-J-A ali moralne i društvene odgovornosti mi ne daju (da ne spominjem i životne) tako da ja navijam za sve vas koji to nemate – samo dajte [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Kolega cazo12, kako idu sapuni?…[smiley2][smiley2][smiley2]

Kakvi sapuni kolega?[smiley1]

Ne čujem ništa…[smiley2][smiley2][smiley2]

Ne čujem ništa…[smiley2][smiley2][smiley2]

normalno kada cijeli dan si po bakama… i sigurno je i to for free… ajde ajde, pa imati ćeš vremena još u životu za to, pusti sada te stvari, vidiš da si TNSA zbog toga propustio [smiley2]

Asko:

Kakvi sapuni kolega?[smiley1]

Brački, nepatvoreni…[smiley2][smiley2][smiley2]

New Report

Close