LOL, panicno me nazvala mama da dionice ine padaju… Strasno, sto je na svim vijestima?
LOL, panicno me nazvala mama da dionice ine padaju… Strasno, sto je na svim vijestima?
poznavajući naše prilike , zašto nebi bilo na svim vjestima , kada su je mogli pumpat neka je i hlade.
Da li tko zna tko nudi najbolje uvjete i ostvaruje najbolje prinose za vodjenje portfelja???
Unaprijed se zahvaljujem. [smiley2]
Da li tko zna tko nudi najbolje uvjete i ostvaruje najbolje prinose za vodjenje portfelja???
Unaprijed se zahvaljujem. [smiley2]
Možemo se dogovoriti…[smiley2][smiley2][smiley2]
Možemo se dogovoriti…[smiley2][smiley2][smiley2]
ja bi rađe izabrao Bubašparu… pa on vrti svaki dan 10%… a ti se nisi baš proslavio sa TNSA [smiley2][smiley2][smiley2]
čuj oprosti, ali tržište je tržište [smiley4]
ja bi rađe izabrao Bubašparu… pa on vrti svaki dan 10%… a ti se nisi baš proslavio sa TNSA [smiley2][smiley2][smiley2]
čuj oprosti, ali tržište je tržište [smiley4]
Eh, nekima stvarno nisam konkurencija…na jeziku…zato mi je duša sve bogatija…[smiley2][smiley2][smiley2]
Najbolje je kad spomenem Carlosa, svi pitaju za koga navijaš…[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
“Za PEJOTL!!!”
ja bi sve novce stavio u PEJOTL-J-A ali moralne i društvene odgovornosti mi ne daju (da ne spominjem i životne) tako da ja navijam za sve vas koji to nemate – samo dajte [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Kolega cazo12, kako idu sapuni?…[smiley2][smiley2][smiley2]
Kakvi sapuni kolega?[smiley1]
Ne čujem ništa…[smiley2][smiley2][smiley2]
normalno kada cijeli dan si po bakama… i sigurno je i to for free… ajde ajde, pa imati ćeš vremena još u životu za to, pusti sada te stvari, vidiš da si TNSA zbog toga propustio [smiley2]
Asko:
”
”
Kakvi sapuni kolega?[smiley1]
Brački, nepatvoreni…[smiley2][smiley2][smiley2]